Ayy senin isinde zormus canim Allah yardimciniz olsunHoşgeldin canım. vejeteryan olarak diyet yapmak biraz daha zor oluyor malesef. Ben vejeteryan değilim ama süt ürünleri, yumurta ve tavuk asla yemiyorum.
Bitki çayı mi neler varmış icinde
Yesilcay tarcin avokado ozu bergamot cnm
Yok canım takviye kullanmıyorum. Ama kırmızı et yiyebiliyorum.demirin düşmüyor mu canım yumurta tavuk et proda demir var .. takviye mi alıyorsun ?
Bende sevmiyorum canim yesilcaya bile.tahammulum yok ama sislik inmeyonce arkadasim bir iki icimlik verdi iyi geldi aslinda evde olanlar hep yesilcay kiraz sapi filan bi avokado.kurusu yok iste evdeAnladım cnm burdada var öyle karışık çaylardan
Ama ben hiç sevmiyorum bitki çaylarını
Bende sevmiyorum canim yesilcaya bile.tahammulum yok ama sislik inmeyonce arkadasim bir iki icimlik verdi iyi geldi aslinda evde olanlar hep yesilcay kiraz sapi filan bi avokado.kurusu yok iste evde
Kizlar menumi yaziyim
Sabah 08.30
1 haslama yumjrta
1 kk peynir
5 zeytim
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 tabak tavuk sote
200 gr ayran
Aksam 17.45
1 kase yogurt
1 kase ton balikli salata
3 litre su
30 dk eliptik
Immm lezzetli biseye benziyo afiyet olsun canimYesilcay tarcin avokado ozu bergamot cnm
Bugünkü menüm
Sabah 8.30da
1tane simit
Kahve
Ara 1avuc taze üzüm
Minik bi parça bitter çikolata
Öğlen 15de
1dilim ekmek
Yarım tabak patlıcan yemeği
1tane biber dolması pirinçli
Akşam yok öğlen çok kaçırdım
4litre olucak suyum az kaldı
Spor 1saat yürüyüs
Bugun bool kh ile geliyo menuumm
Afiyet olsun canim keske bulgurlu yapsaydin bende pirincli seviyorum ama diyete basladigmdan beri bulgurlu yapiyorumBugünkü menüm
Sabah 8.30da
1tane simit
Kahve
Ara 1avuc taze üzüm
Minik bi parça bitter çikolata
Öğlen 15de
1dilim ekmek
Yarım tabak patlıcan yemeği
1tane biber dolması pirinçli
Akşam yok öğlen çok kaçırdım
4litre olucak suyum az kaldı
Spor 1saat yürüyüs
Haklısın bende duruyom duruyom cumaya yakın bi kh aşkı doğuyorCok kotu degil.ama cuma yaklasio cnm
Vucut istio cnm oda bi eksiklik isteHaklısın bende duruyom duruyom cumaya yakın bi kh aşkı doğuyor
Vucut istio cnm oda bi eksiklik iste
Aksam icin en azindan 1 kase yogurt ye canim ac birakma kendini genel olarak oglen ekmek cok olmus
Afiyet olsun canim keske bulgurlu yapsaydin bende pirincli seviyorum ama diyete basladigmdan beri bulgurlu yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?