sana da günaydın can kız. güneyde misin sen. dün yanıyor derken yağmur indi demene çok güldüm :)
sen hangi ildesin baktım ama göremedim. aynı şehirde olma ihtimalimiz kuvvetle muhtemel.
kolay gelsin. yaptıklarını bizim temizlik topiğine de yazarmısın. bizler de başladık yavaştan a ma motive olsak daha iyi olur
günaydın kızlar ,
kızlar atamadım üstümden şu grip halini bir gün iyiyim ertesi gün bitkin yerimden kalkamıyorum üşüme durumu sürekli... ateşime bakıyorum ateş yok en fazla 37 dereceydi..
Günaydın kızlar, dün hiç giremedim maalesef, telefonu elime aşamıyorum ve motivasyonum düşüyor. Dün bir dilim kek yedimMotivasyon düşünce diyette gidiyor. Bebeği olupta bu kadar dağılan bir ben miyim yaa!! Çalıştığım İçin eve müthiş yorgun geliyorum. Oğlum çok hareketli, onla uğraşırken iyice dağılıyorum. Çok keyifsiizim, nasıl yapacağım bilmiyorum
Günaydın kızlar, dün hiç giremedim maalesef, telefonu elime aşamıyorum ve motivasyonum düşüyor. Dün bir dilim kek yedimMotivasyon düşünce diyette gidiyor. Bebeği olupta bu kadar dağılan bir ben miyim yaa!! Çalıştığım İçin eve müthiş yorgun geliyorum. Oğlum çok hareketli, onla uğraşırken iyice dağılıyorum. Çok keyifsiizim, nasıl yapacağım bilmiyorum
Gunaydin minnoslarim toparladim kndimi bugun daha iyiym
Merhaba Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : Sadece-Ben
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Boyunuz :155cm
Kilonuz:68kg
Hedef kilonuz :48-50kg
Kilo alma hikayeniz :Antidepresan ilaclari, stres, asiri karbonhidrat tüketimi, hareketsizlik. Son üc yilda 15 kg aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :tekrar eskibegendim bene ve sagligima, özgüvene kavusmak icin. Eylül de kuzenimin dügünü var güzel ve fit olmaliyim. Ömrüm boyunca saglikli ve fit bir bedende yasamaya niyet ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :Burada üyeye ihtiyac varmis sanirim o yüzden buraya basvurdum :)
Bu arada Vejetaryenim.
Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
Cok güzel tebrikler. Her gün mü tartiliyorsunuz?Dün akşam yemek yememe rağmen bugün kilo verebilmişim kilo aldım sanmistim ama vermişim
Tsk ederim. Hem cuma hem pazartesi tartiliyorsunuz bunu bilmem iyi oldu. :))Cnm sporu kim ne isterse onu yapıyor
Cuma tartı günü
Pazartesi tartı günü
Hergün akşam menü yazıyoruz
Dertlesiyoruz sohbet muhabbet öyle yani :)
Cok güzel tebrikler. Her gün mü tartiliyorsunuz?
Tsk ederim. Hem cuma hem pazartesi tartiliyorsunuz bunu bilmem iyi oldu. :))
Ama asıl önemli olan cuma günkü kilomuz cnm
Pazartesi bakıyoruz koruma amacli
Hoşgeldin canim yukarida mesaj isaretinin yaninda bi insancik var ona basiyosun kişisel bilgilere giriyosun. Durumun altinda özel baslik var oraya yaziyosun sonra en alta inip kaydet diyosun oldu bittiiiİsminizin altinda ki kilo bilgilerini nasil yaptiniz? Ben yapamadim sanirim
Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
Hosgeldin canım aramıza.Merhaba Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : Sadece-Ben
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Boyunuz :155cm
Kilonuz:68kg
Hedef kilonuz :48-50kg
Kilo alma hikayeniz :Antidepresan ilaclari, stres, asiri karbonhidrat tüketimi, hareketsizlik. Son üc yilda 15 kg aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :tekrar eskibegendim bene ve sagligima, özgüvene kavusmak icin. Eylül de kuzenimin dügünü var güzel ve fit olmaliyim. Ömrüm boyunca saglikli ve fit bir bedende yasamaya niyet ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :Burada üyeye ihtiyac varmis sanirim o yüzden buraya basvurdum :)
Bu arada Vejetaryenim.
Tskler halettim :)Hoşgeldin canim yukarida mesaj isaretinin yaninda bi insancik var ona basiyosun kişisel bilgilere giriyosun. Durumun altinda özel baslik var oraya yaziyosun sonra en alta inip kaydet diyosun oldu bittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?