Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buranın havası hep böyle sıcakken biranda yağmur yağıyor
Yağmur yağarken biranda sıcak olabiliyor cnm:)
Yurtdışında yaşıyorum cnm

Canim ben o konuda careyi ebruyu aramak da buldum ariyorum bi terapi mis

Günaydın cnm
Dün yemissin ama bugün devam et bozma cnm

Hoşgeldin cnm aramıza

Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?

Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?

Cnm sporu kim ne isterse onu yapıyor
Cuma tartı günü
Pazartesi tartı günü
Hergün akşam menü yazıyoruz
Dertlesiyoruz sohbet muhabbet öyle yani :)

İsminizin altinda ki kilo bilgilerini nasil yaptiniz? Ben yapamadim sanirim
Hoşgeldin canim yukarida mesaj isaretinin yaninda bi insancik var ona basiyosun kişisel bilgilere giriyosun. Durumun altinda özel baslik var oraya yaziyosun sonra en alta inip kaydet diyosun oldu bittiii

Canim merhaba biz takimda detoks diyet hizli kilo verdirenler diyetler yapmiyotuz saglikli beslenmeyi ogreniyoruz diyebilirim. Spor herkeste ozgur kim.ne isterse onu yapiyo. Genelliklr yuruyus leslie eliptik ve bolgesel hareketler seklinde yapilio sporlar aksam 7 den sonra bisi yemiyoruz. Kacamak yapilinca bazen ufak cezalarimiz oluyo..

Hosgeldin canım aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…