Kafa toparlanmayinca olmuyor surekli diyet dusunuyorsun ama diyet yapamiyorsun daha cook kotu oluyorum stres oluyorum ramazan sonuna kadar erteledim....Biliyormısın bende aynı durumdayım kafamı toparlayamıyorum...
Kafa toparlanmayinca olmuyor surekli diyet dusunuyorsun ama diyet yapamiyorsun daha cook kotu oluyorum stres oluyorum ramazan sonuna kadar erteledim....
Ama sizleri cook seviyorum burada sohbet edip sizlerden kopmayacam...
Evet bu dogru listeden cikinca kontrölu kaybediyorsun... o yuzden cikma canım kal..Bende ara vermek istemiyorum verirsem geri alırım diyorum bilemiyorum ne yapsam.. Cuma artı çıkarsam düşüncem ama ben bir hafta falan en fazla
Geçmiş kaldım canım ders çalıştığım için çok geç yatıyorum oyuzden sabah zor uyanıyorum yoksa mutlaka süt yumurta peynir yerim sabah.Sabah biraz daha protein agirlikli olsun cnm ya
Magnum disinda iyiymis aslinda
Cigkofte sislik yapmazsa menun guzel cnm
Açıklamasını yaptım ama tekrar yazayım canım. Bence ara ve öğle çok kötü değil. Sadece kahvaltı da protein eksik.o da geç kaldım hemen salatalığı kapıp çıktım yiyerek yoksa mutlaka peynir süt yumurta yerim sabahları ama geç kalınca malesef oyuzden öğlende protein alarak dengelemek istedim.kendimi artı da gördüğüm için de çok yemek yemedim.Cok duzenli birgun olmamis aksamini begendim sadece
Bence yapma canım. Menü vermeyince insan rahatlıyor valla 1 ay da alırsın verdiklerini geri.oyuzden devam et.mesguliyetten aramızda olamamanı anlarım ozman da menü yazar gidersin.ama menü vermeyeceğim demek diyeti bıraktım istediğimi yiyeceğim demek ki kiloları geri alacağım demek.şuan vücut düzenimiz oluşmadığı için çabuk verdiğimiz kilolar çabucak geri geliyor.tek bi kaçamak yapıyoruz anında artı oluyor oyuzden ramazan sonu şok olmaz istemiyorsan dediğim gibi bence bırakma..Kızlar , benden köy kasaba olmaz diyet yapamadim bugun o yuzden ramazan sonrasina birakiyorum ramazanda midem küçülürde diyet seruvenime daha iyi baslarim diyorum...
Bu yuzden artik menu vermiyecem ama aranizda olacam kopmak istemiyorum ...
LAydLiNe canim kaptanim cook emek verdin eline yüreğine sağlık. ..ama ben kafamda duzen kuramadim o yuzden ramazan sonrasına birakiyorum....vaktini ayırdın Allah razı olsun....
Ada seni cankız la karıştırmişim..zaten hep karıştırıyorum sizi nedense.bak çok güzel kilolar verdin canım. Bi silkelen kendine gel lütfen. İnsan devamlı diyetten sıkılıyor kabul ama dediğim gibi bazen kaçamak yapsan da dengele toparla bi kere artı çıktın diye pes etme lütfenKafa toparlanmayinca olmuyor surekli diyet dusunuyorsun ama diyet yapamiyorsun daha cook kotu oluyorum stres oluyorum ramazan sonuna kadar erteledim....
Ama sizleri cook seviyorum burada sohbet edip sizlerden kopmayacam...
kolay gelsin canimElh.iyiyim de moralim bozuldu kilo alınca bikac kaçamak işi nasıl da bozuyor bide diğer insanlar kadar yesem ne olur du bilmem..bu hafta sonu sınavlarım var hiç çalışamadım oy oyy çok yoğunum bu hafta.allah yardımcım olsun.
hoşgeldin canimMerhaba Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : Sadece-Ben
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Boyunuz :155cm
Kilonuz:68kg
Hedef kilonuz :48-50kg
Kilo alma hikayeniz :Antidepresan ilaclari, stres, asiri karbonhidrat tüketimi, hareketsizlik. Son üc yilda 15 kg aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :tekrar eskibegendim bene ve sagligima, özgüvene kavusmak icin. Eylül de kuzenimin dügünü var güzel ve fit olmaliyim. Ömrüm boyunca saglikli ve fit bir bedende yasamaya niyet ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :Burada üyeye ihtiyac varmis sanirim o yüzden buraya basvurdum :)
Bu arada Vejetaryenim.
bebeği olup da dağılmayan var mi ben merak icerisindeyim canım. Ayni şeyleri yaşıyorum ben deGünaydın kızlar, dün hiç giremedim maalesef, telefonu elime aşamıyorum ve motivasyonum düşüyor. Dün bir dilim kek yedimMotivasyon düşünce diyette gidiyor. Bebeği olupta bu kadar dağılan bir ben miyim yaa!! Çalıştığım İçin eve müthiş yorgun geliyorum. Oğlum çok hareketli, onla uğraşırken iyice dağılıyorum. Çok keyifsiizim, nasıl yapacağım bilmiyorum
salata bol tüketirim canım normalde ama bu hafta alışveriş yapamadık evde sürekli geçiştirmeye çalışıyorum öğünlerimi ondan kaynaklı yaniKahvalti icin gec olmus ama gec saattemi uyandin acaba salatayi da ihmal etme canim
adacim ben de ayni durumdayım canım bu hafta kaçamaksiz günüm yok hic akşam yemeği saatlerim geç kendimde bir bosvermislik var nasıl toparlanicam bilemiyorumKızlar , benden köy kasaba olmaz diyet yapamadim bugun o yuzden ramazan sonrasina birakiyorum ramazanda midem küçülürde diyet seruvenime daha iyi baslarim diyorum...
Bu yuzden artik menu vermiyecem ama aranizda olacam kopmak istemiyorum ...
LAydLiNe canim kaptanim cook emek verdin eline yüreğine sağlık. ..ama ben kafamda duzen kuramadim o yuzden ramazan sonrasına birakiyorum....vaktini ayırdın Allah razı olsun....
Yok artık yoksa send3 mi çıkmayı düşünüyorsun. Canım napiyorsunuz siz ya okadar emek verdiniz.eğer listeden çıkarsanız yada liste vermezseniz biter bu iş. Nasılda liste vermiyorum der yersiniz.ben çoğu kez yemeğe kalktığım şeyler de liste vericem nasıl yazayım bunu listeye deyip yemiyorum mesela oyuzden liste önemli.Bende ara vermek istemiyorum verirsem geri alırım diyorum bilemiyorum ne yapsam.. Cuma artı çıkarsam düşüncem ama ben bir hafta falan en fazla
Akşam yemek yok mu canım...ilk zamanlar oluyor kaçamaklar ama sonra alışıyorsun.Bugün ki menüm
Sabah
3 wasa ve menemen
Ara
4 kücük cilek
Aksam
1 magnum Hava cok sicak hatam cok büyük
2 litre su ictim
30 dakika eliotik yaptim dondurmayi yiyince
Cok haklısın canım , ama kacamaklarim bitmiyor ki 3 gun iyi gidiyorum 2 gun kaçamak oluyor boylece kilo yerinde sayiyor yada 200 eksi oluyor pek bi degisiklik olmuyor buda beni geriyor..Bence yapma canım. Menü vermeyince insan rahatlıyor valla 1 ay da alırsın verdiklerini geri.oyuzden devam et.mesguliyetten aramızda olamamanı anlarım ozman da menü yazar gidersin.ama menü vermeyeceğim demek diyeti bıraktım istediğimi yiyeceğim demek ki kiloları geri alacağım demek.şuan vücut düzenimiz oluşmadığı için çabuk verdiğimiz kilolar çabucak geri geliyor.tek bi kaçamak yapıyoruz anında artı oluyor oyuzden ramazan sonu şok olmaz istemiyorsan dediğim gibi bence bırakma..
Zaten ben diyette ara yani izin olmayacağını dusunenlerdenim.hedefe gelene kadar biraz sabır. Arada kaçamaklar olabilir evet çok canın çekerse ye ama dengele mesela akşam yaptığın gibi.yedin ama yürüdün dengelendi. Ama ben yapamıyorum şu zamana kadar liste vermicem demek pes etmektir..
Bende öyleyim canim sanki diyet yapio 10 kiloyu veren ben değilmişim gibi iradesiz davranıyorum...kolay gelsin canim
hoşgeldin canim
bebeği olup da dağılmayan var mi ben merak icerisindeyim canım. Ayni şeyleri yaşıyorum ben de
salata bol tüketirim canım normalde ama bu hafta alışveriş yapamadık evde sürekli geçiştirmeye çalışıyorum öğünlerimi ondan kaynaklı yani
adacim ben de ayni durumdayım canım bu hafta kaçamaksiz günüm yok hic akşam yemeği saatlerim geç kendimde bir bosvermislik var nasıl toparlanicam bilemiyorum
Pazartesi 6Kızlar 7-8 mayis mesaj sayılarınımerryangel ve polokey2244 dışında gönderen olmadı. Gece 12 ye kadar gönderirseniz kaptana ileticem
Sen bilirsin canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama çok ara verme.Cok haklısın canım , ama kacamaklarim bitmiyor ki 3 gun iyi gidiyorum 2 gun kaçamak oluyor boylece kilo yerinde sayiyor yada 200 eksi oluyor pek bi degisiklik olmuyor buda beni geriyor..
Belki pes ediş gibi algilanabilir ama boylesi beni daha cok geriyor... yememeyi ogrenip tekrar duzenli menulerle donmek istiyorum...iki gun guzel menu verip iki gun kotu menu olunca ben gerilip stres oluyorum...
Cook haklısın diyette mola vermek iyi değil..benim sorunum diyete baslayamamak o yola iki gun girip 3. Gun cikiyorum... bunu düzeltmek diyet yoluna tamam hazirim beyinde bitirerek girmek istiyorum...
Bende öyleyim canim sanki diyet yapio 10 kiloyu veren ben değilmişim gibi iradesiz davranıyorum...
Canım yanlış saymisimKızlar 7-8 mayis mesaj sayılarınımerryangel ve polokey2244 dışında gönderen olmadı. Gece 12 ye kadar gönderirseniz kaptana ileticem
eşin de kaçacak bahane ariyor canım bir an önce yenilet dolabı söz ağızdan bir kez çıkarBence de ödüller güzel oluyor..mesela benim eşim demişti ya bana 55 kilo olucam dediğimde. 55 kilo olunca dolabını yenilecem ne istersen onu alıcam diye.şimdi diyoRum hazırlan 58 kiloyum 3 kilo kaldı diye.ben 55 olacağına inanmamistim napcaz şimdi diyor.hatta sen yine hamile kalsan ne güzel olur verdiğin kiloları geri alırsın bende eşya almaktan kurtulurum bile diyor yani.bulursun dedim okadar zayıfladım biraz sefasını süreyim zaten daha çocuklarım 3 yaşında adam eşyadan kurtulmak için bunu bile dedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?