- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Yürüyüş yaptın ya canım ondandirDün akşam yemek yememe rağmen bugün kilo verebilmişim kilo aldım sanmistim ama vermişim
günaydın kızlar..ipin ucunu kaçırdım
buraya gelmeye yüzümde olmadı
ama toparlayacağım
adacım iyiyim canımada81
sanada geçmiş olsun canım
Yürüyüş yaptın ya canım ondandir
Hoşgeldin canım. vejeteryan olarak diyet yapmak biraz daha zor oluyor malesef. Ben vejeteryan değilim ama süt ürünleri, yumurta ve tavuk asla yemiyorum.Merhaba Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : Sadece-Ben
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Boyunuz :155cm
Kilonuz:68kg
Hedef kilonuz :48-50kg
Kilo alma hikayeniz :Antidepresan ilaclari, stres, asiri karbonhidrat tüketimi, hareketsizlik. Son üc yilda 15 kg aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :tekrar eskibegendim bene ve sagligima, özgüvene kavusmak icin. Eylül de kuzenimin dügünü var güzel ve fit olmaliyim. Ömrüm boyunca saglikli ve fit bir bedende yasamaya niyet ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :Burada üyeye ihtiyac varmis sanirim o yüzden buraya basvurdum :)
Bu arada Vejetaryenim.
Merak etme canım tek sen değilsin. Bende aynı durumdayım ki ben çalışmıyorum şu anda.Günaydın kızlar, dün hiç giremedim maalesef, telefonu elime aşamıyorum ve motivasyonum düşüyor. Dün bir dilim kek yedimMotivasyon düşünce diyette gidiyor. Bebeği olupta bu kadar dağılan bir ben miyim yaa!! Çalıştığım İçin eve müthiş yorgun geliyorum. Oğlum çok hareketli, onla uğraşırken iyice dağılıyorum. Çok keyifsiizim, nasıl yapacağım bilmiyorum
öncelikle aramıza hoşgeldinizHosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
sağol canım , evet tam iyileşmedim yükleniyorum kendime temizlik falan ertesi günü tekrar başlıyor halsizlik ...Demekki tam iyi olmadın cnm
Yat dinlen birkaç gün yorma kendini geçmiş olsun
demirin düşmüyor mu canım yumurta tavuk et proda demir var .. takviye mi alıyorsun ?Hoşgeldin canım. vejeteryan olarak diyet yapmak biraz daha zor oluyor malesef. Ben vejeteryan değilim ama süt ürünleri, yumurta ve tavuk asla yemiyorum.
sağol canım , evet tam iyileşmedim yükleniyorum kendime temizlik falan ertesi günü tekrar başlıyor halsizlik ...
kolay gelsin canım sanada sende fazla yormakendini yap yap aynı değişen bişey yokKız yapma iki üç gün temizlik bişey olmaz
Yat dinlen yoksa geçmez
Bende temizlik yapicam bugün :)
kolay gelsin canım sanada sende fazla yormakendini yap yap aynı değişen bişey yok
Evet cnm haklısın gerçekten spor çok ise yarıyor
Kesin kilo almışımdır demiştim ama hiç almamışım
Yeşil çay iç cnm yatmadan hergün şişliğini alir
Karisik.bir cay iciyorum cnm arkadasimdan aldim guzel baya ise yario
Kahvalti icin gec olmus ama gec saattemi uyandin acaba salatayi da ihmal etme canim8 mayis
13.30
7 zeytin 1 incir
Bir kase Sütlü meyveli yulaf
15.00
1 kase yoğurtlu çorba
1 dilim kek
20.00
1 kase mercimek çorbası
2 yk pilav
4 yk kavurma
2.5 litre su
Soyledigin gibi kacirmasaydin iyiydi olsun telafi edersin kahvaltida biraz gecikmis canim onun disinda guzel8 Mayıs menü
Saat 9:30
Yeşil çay
Bir salatalık
Saat 12:00
Filtre kahve
Saat 13:00
Bir dilim t.b ekmeği
domates
peynir
biber
Saat 18:00
Bir kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kıyma kavurma
Saat: 20:00
Filtre kahve
2 tane kurabiye tuzlu (kaçırmasaydım iyiydi)
2 litre su
Hos geldin canim aramiza bende yeniyim hayirli olsun hepimiz icinMerhaba Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : Sadece-Ben
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Boyunuz :155cm
Kilonuz:68kg
Hedef kilonuz :48-50kg
Kilo alma hikayeniz :Antidepresan ilaclari, stres, asiri karbonhidrat tüketimi, hareketsizlik. Son üc yilda 15 kg aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :tekrar eskibegendim bene ve sagligima, özgüvene kavusmak icin. Eylül de kuzenimin dügünü var güzel ve fit olmaliyim. Ömrüm boyunca saglikli ve fit bir bedende yasamaya niyet ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :Burada üyeye ihtiyac varmis sanirim o yüzden buraya basvurdum :)
Bu arada Vejetaryenim.
BendensinYok cnm cuma mecbur tartılıyoruz
Ama ben duramadigim için hergün tartiliyorum:)
Insallah canim biktim usandim su pis kilolarimdan bende insallahhh almamak uzere koruruzHosbuldum tekrar arkadaslar :)
Bakalim bu yola baskoyuyorum sizlerde beni kabul ettiyseniz güzel bit sekilde ilerleyecegimize inaniyorum. Yapabiliriz, yaza az kaldi fazlaliklardan kurtulalim ve ömür boyu koruyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?