Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

C cankizzz bebegim spor yapinca ertesi gune kesin eksi cikiosun ben mesela dun sisligim filan vardi +800 gordum mesela sabah cok umutsuz ciktim ama eksiye dusmusum mesela

C cankizzz bebegim spor yapinca ertesi gune kesin eksi cikiosun ben mesela dun sisligim filan vardi +800 gordum mesela sabah cok umutsuz ciktim ama eksiye dusmusum mesela

Evet cnm haklısın gerçekten spor çok ise yarıyor
Kesin kilo almışımdır demiştim ama hiç almamışım
Yeşil çay iç cnm yatmadan hergün şişliğini alir

Hoşgeldin canım. vejeteryan olarak diyet yapmak biraz daha zor oluyor malesef. Ben vejeteryan değilim ama süt ürünleri, yumurta ve tavuk asla yemiyorum.

Merak etme canım tek sen değilsin. Bende aynı durumdayım ki ben çalışmıyorum şu anda.

Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
öncelikle aramıza hoşgeldiniz )
spor olarak ben yürüyüş yaparım eliptik bisiklette yapıyorum ama şuan bozuldu eliptik bisikletim ramazan sonrası yenisini alacam... llesli yapardım eskiden iyi toparlardı önerebilirim....
siz çalışıyormusunuz ?

8 mayis

13.30
7 zeytin 1 incir
Bir kase Sütlü meyveli yulaf

15.00
1 kase yoğurtlu çorba
1 dilim kek

20.00
1 kase mercimek çorbası
2 yk pilav
4 yk kavurma

2.5 litre su
Kahvalti icin gec olmus ama gec saattemi uyandin acaba salatayi da ihmal etme canim

Soyledigin gibi kacirmasaydin iyiydi olsun telafi edersin kahvaltida biraz gecikmis canim onun disinda guzel

Hos geldin canim aramiza bende yeniyim hayirli olsun hepimiz icin

Hosbuldum tekrar arkadaslar :)

Bakalim bu yola baskoyuyorum sizlerde beni kabul ettiyseniz güzel bit sekilde ilerleyecegimize inaniyorum. Yapabiliriz, yaza az kaldi fazlaliklardan kurtulalim ve ömür boyu koruyalim
Insallah canim biktim usandim su pis kilolarimdan bende insallahhh almamak uzere koruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…