Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm biraz fazla olmuş sanki

Cok olmus cnm ya gercktn

Eşim Malatya lı hiç duymadım :)
Ama dut yaprağı ile sarmaları var üzerine ekşi yogurt falan değişik bişey oluyor o nefis :)

Bende de mısır püskülü yeşil çay kiraz sapı var
Ictigim zaman burnumu tıkayıp içiyorum başka türlü içemiyorum ama şişliğe gerçekten iyi geliyor

Ben emzirdğim için bunların hiçbirini içemiyorum ama yeşil çay iki fincan serbestml yeni duydum bunuda bir yıldır boşuna içmemşm yeşil çayı

Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık

Saat 10 buçukta
1 elma
2 ceviz

Saat 1 de
1 kase yogurt
1 bardak sut (Cocuklara süt isitmistim bende 1 bardak içtim onlarla. )

Saat 4 buçukta
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Salata
Cacık

Şu 3lt
Spor yok

LAydLiNe

9 mayis menum
Sabah 9 45
Has yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Oglen 14 .00
3 parca cig kofte
Bol domates salatalik kivurcik
Aksam 19.00
Taze fasulye
Yogurt
Aralarda 6 7 tane dut kurusu 5 6 tane findik
Su 2 litre

Eşim Malatya lı hiç duymadım :)
Ama dut yaprağı ile sarmaları var üzerine ekşi yogurt falan değişik bişey oluyor o nefis :)
Benim esimde malatyali bende yeni öğrendim ama lezzetli oldu birgun denemeni tavsiye ederim. Dut yapragini duymamistim onun yerine taze fasulyenin yapragindan o dediğin sarmayi yapiyolarmis esim tarafi ama hic tatmadim. Banada bi poset sarip yollamislar hala buzlukta duruyor. Bi ara deniycem

Cok duzenli birgun olmamis aksamini begendim sadece

Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?

Hoşgeldin canım belirli bir listemiz yok herkes bedenini tanıyor ona göre yapıyor kimimiz iki öğün kimimiz ara öğün yaparak gzüel kilo veriyor yani bence en önemli şey bedenini tanıyıp ona göre uygulama yapmak..
Spor olarak genel olarak bebekli olduğumuz için pek kimse spor salonuna gitmiyor yürüyüs ve evde spor yapıyoruz

Taze fasulyenin yaprağı mu oluyormuş :)
Eşinin ailesi nasıl Malatya lılar dedin ya ondan soruyorum benim bir türlü yıldızım barışmadı..
Hayatta korkutğum şeylerden biri Malatya da yaşamak
Sen nerelisin canım?

Edt:
Kuzenlerini akrabalarının falan bir zararınu görmedim bir ili asla kötülemek değil amacım ailesi ile anlaşamadum karakterleri kötü özellikler kardeşleri

Bir malatyali olarak soyleyeyim hem yeşil fasulye yapragindan hemde kiraz yaprağından yapilir cokkk lezzetli bir yemektir...

Canim , o anlaşmamazlık ile bağlı degil canim.... bende malatyaliyim esimde malatyali esimin ailesiyle 3 yildir konusmuyorum...yani kisilerin kendileri ile alakali...

Kızlar , benden köy kasaba olmaz diyet yapamadim bugun o yuzden ramazan sonrasina birakiyorum ramazanda midem küçülürde diyet seruvenime daha iyi baslarim diyorum...

Bu yuzden artik menu vermiyecem ama aranizda olacam kopmak istemiyorum ...

LAydLiNe canim kaptanim cook emek verdin eline yüreğine sağlık...ama ben kafamda duzen kuramadim o yuzden ramazan sonrasına birakiyorum....vaktini ayırdın Allah razı olsun....

Sabah biraz daha protein agirlikli olsun cnm ya

Bugün ki menüm

Sabah
3 wasa ve menemen

Ara
4 kücük cilek

Aksam
1 magnum ‍Hava cok sicak hatam cok büyük

2 litre su ictim

30 dakika eliotik yaptim dondurmayi yiyince

Magnum disinda iyiymis aslinda

9 mayis menum
Sabah 9 45
Has yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Oglen 14 .00
3 parca cig kofte
Bol domates salatalik kivurcik
Aksam 19.00
Taze fasulye
Yogurt
Aralarda 6 7 tane dut kurusu 5 6 tane findik
Su 2 litre

Cigkofte sislik yapmazsa menun guzel cnm

Canim , o anlaşmamazlık ile bağlı degil canim.... bende malatyaliyim esimde malatyali esimin ailesiyle 3 yildir konusmuyorum...yani kisilerin kendileri ile alakali...

Kesinlikle canım. Kuzeniyle çok iyiyiz mesela veya bazı akrabalar ı ile onlar aynı memlekette sonuçta..
Ama kardeşleri (uzak olsunlar)

Biliyormısın bende aynı durumdayım kafamı toparlayamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…