9 mayis listem
Kahvalti 08.00
1 bucuk simit
1 pogaca
Peynir
Cay
Öğle 13.30
Yarim kalan simitim
Ara 15.00
1 ceviz
Aksam 19.30 henuz yemedim esimi bekliyom o gelmeden yiyince icime sinmiyo ya
Malatyali olanlar bilir narpuz diye naneye benzeyen bi ot var. O otla malatyaya özgü bulgurlu yogurtlu borani yaptim onu yiycem
2 bucuk litre su
30 dakika kardiyo egzersizi
200 ip atlama
Baska spor yaparsam yazarim
9 mayis listem
Kahvalti 08.00
1 bucuk simit
1 pogaca
Peynir
Cay
Öğle 13.30
Yarim kalan simitim
Ara 15.00
1 ceviz
Malatyali olanlar bilir narpuz diye naneye benzeyen bi ot var. O otla malatyaya özgü bulgurlu yogurtlu borani yaptim onu yiycem
2 bucuk litre su
200 ip atlama
9 mayis listem
Kahvalti 08.00
1 bucuk simit
1 pogaca
Peynir
Cay
Öğle 13.30
Yarim kalan simitim
Ara 15.00
1 ceviz
2 bucuk litre su
200 ip atlama
Bende de mısır püskülü yeşil çay kiraz sapı var
Ictigim zaman burnumu tıkayıp içiyorum başka türlü içemiyorum ama şişliğe gerçekten iyi geliyor
Benim esimde malatyali bende yeni öğrendim ama lezzetli oldu birgun denemeni tavsiye ederim. Dut yapragini duymamistim onun yerine taze fasulyenin yapragindan o dediğin sarmayi yapiyolarmis esim tarafi ama hic tatmadim. Banada bi poset sarip yollamislar hala buzlukta duruyor. Bi ara deniycemEşim Malatya lı hiç duymadım :)
Ama dut yaprağı ile sarmaları var üzerine ekşi yogurt falan değişik bişey oluyor o nefis :)
Cok kotu bi menu olmus cok sagliksiz afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah
3 wasa ve menemen
Ara
4 kücük cilek
Aksam
1 magnum Hava cok sicak hatam cok büyük
2 litre su ictim
30 dakika eliotik yaptim dondurmayi yiyince
Cok duzenli birgun olmamis aksamini begendim sadeceBugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık
Saat 10 buçukta
1 elma
2 ceviz
Saat 1 de
1 kase yogurt
1 bardak sut (Cocuklara süt isitmistim bende 1 bardak içtim onlarla. )
Saat 4 buçukta
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Salata
Cacık
Şu 3lt
Spor yok
LAydLiNe
Hosbuldum arkadaslar. Gruplarin nasil isledigini anlamaya calisiyorjm. İlk gönderiyi okudum. Orada ki gibi mi besleniyorsunuz? Sizler spor olarak neler yapiyorsunuz?
Benim esimde malatyali bende yeni öğrendim ama lezzetli oldu birgun denemeni tavsiye ederim. Dut yapragini duymamistim onun yerine taze fasulyenin yapragindan o dediğin sarmayi yapiyolarmis esim tarafi ama hic tatmadim. Banada bi poset sarip yollamislar hala buzlukta duruyor. Bi ara deniycem
Bir malatyali olarak soyleyeyim hem yeşil fasulye yapragindan hemde kiraz yaprağından yapilir cokkk lezzetli bir yemektir...Benim esimde malatyali bende yeni öğrendim ama lezzetli oldu birgun denemeni tavsiye ederim. Dut yapragini duymamistim onun yerine taze fasulyenin yapragindan o dediğin sarmayi yapiyolarmis esim tarafi ama hic tatmadim. Banada bi poset sarip yollamislar hala buzlukta duruyor. Bi ara deniycem
Canim , o anlaşmamazlık ile bağlı degil canim.... bende malatyaliyim esimde malatyali esimin ailesiyle 3 yildir konusmuyorum...yani kisilerin kendileri ile alakali...Taze fasulyenin yaprağı mu oluyormuş :)
Eşinin ailesi nasıl Malatya lılar dedin ya ondan soruyorum benim bir türlü yıldızım barışmadı..
Hayatta korkutğum şeylerden biri Malatya da yaşamak
Sen nerelisin canım?
Edt:
Kuzenlerini akrabalarının falan bir zararınu görmedim bir ili asla kötülemek değil amacım ailesi ile anlaşamadum karakterleri kötü özellikler kardeşleri
Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık
Saat 10 buçukta
1 elma
2 ceviz
Saat 1 de
1 kase yogurt
1 bardak sut (Cocuklara süt isitmistim bende 1 bardak içtim onlarla. )
Saat 4 buçukta
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Salata
Cacık
Şu 3lt
Spor yok
LAydLiNe
Bugün ki menüm
Sabah
3 wasa ve menemen
Ara
4 kücük cilek
Aksam
1 magnum Hava cok sicak hatam cok büyük
2 litre su ictim
30 dakika eliotik yaptim dondurmayi yiyince
9 mayis menum
Sabah 9 45
Has yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Oglen 14 .00
3 parca cig kofte
Bol domates salatalik kivurcik
Aksam 19.00
Taze fasulye
Yogurt
Aralarda 6 7 tane dut kurusu 5 6 tane findik
Su 2 litre
Canim , o anlaşmamazlık ile bağlı degil canim.... bende malatyaliyim esimde malatyali esimin ailesiyle 3 yildir konusmuyorum...yani kisilerin kendileri ile alakali...
Kızlar , benden köy kasaba olmaz diyet yapamadim bugun o yuzden ramazan sonrasina birakiyorum ramazanda midem küçülürde diyet seruvenime daha iyi baslarim diyorum...
Bu yuzden artik menu vermiyecem ama aranizda olacam kopmak istemiyorum ...
LAydLiNe canim kaptanim cook emek verdin eline yüreğine sağlık. ..ama ben kafamda duzen kuramadim o yuzden ramazan sonrasına birakiyorum....vaktini ayırdın Allah razı olsun....
Tavuk göğsünü küp küp doğrayıp soğanla kavur salçasını koy küp küp patlıcanları koy biraz su ekle baharatı tuzu süper yemek oluyorpatlıcanı hiç tavukla denemedim. tadı nasıl oluyor? tavuk kıymasından mı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?