Kızlar bende aynı durumdayım havalar ısındığından beridir diyet yapamıyorum iki öğün iyi gittiyse üçüncü öğün bozuluyor ramazandanda şüpheliyim genelde kilo alıyorum napcaz kaptan duymasınBiliyormısın bende aynı durumdayım kafamı toparlayamıyorum...
Evet farkindayim, neyi düzeltmem lazim tam bilmoyorum. Deneme yapiyorum kendime.Cok kotu bi menu olmus cok sagliksiz afiyet olsun
Akşam yemek yok mu canım...ilk zamanlar oluyor kaçamaklar ama sonra alışıyorsun.
Benim de boyum seninle aynı hemen hemen ideal kilomuz 52..48 çok az değil mi canım dikkatimi çekti.
Anladim cnm ben gecmisi fazla okuyamiyorum 2 kucuk cocugum var gormemistim yazdigini afiyet olsun o zaman daha iyi oluruz insallah hepimizAçıklamasını yaptım ama tekrar yazayım canım. Bence ara ve öğle çok kötü değil. Sadece kahvaltı da protein eksik.o da geç kaldım hemen salatalığı kapıp çıktım yiyerek yoksa mutlaka peynir süt yumurta yerim sabahları ama geç kalınca malesef oyuzden öğlende protein alarak dengelemek istedim.kendimi artı da gördüğüm için de çok yemek yemedim.
Insaĺah yapmaz bolca yesillik yedim.yaninda daSabah biraz daha protein agirlikli olsun cnm ya
Magnum disinda iyiymis aslinda
Cigkofte sislik yapmazsa menun guzel cnm
evet canım 7-8 mayıs bana atılacak. İkişer gün herkesin görevi var. Profilinden sayabilirsin mesajlarınıArkadaslar her gün mesaj sayimizi mi yazacagiz?
Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık
Saat 10 buçukta
1 elma
2 ceviz
Saat 1 de
1 kase yogurt
1 bardak sut (Cocuklara süt isitmistim bende 1 bardak içtim onlarla. )
Saat 4 buçukta
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Salata
Cacık
Şu 3lt
Spor yok
LAydLiNe
Bugün ki menüm
Sabah
3 wasa ve menemen
Ara
4 kücük cilek
Aksam
1 magnum Hava cok sicak hatam cok büyük
2 litre su ictim
30 dakika eliotik yaptim dondurmayi yiyince
9 mayis menum
Sabah 9 45
Has yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Oglen 14 .00
3 parca cig kofte
Bol domates salatalik kivurcik
Aksam 19.00
Taze fasulye
Yogurt
Aralarda 6 7 tane dut kurusu 5 6 tane findik
Su 2 litre
Anladim anladım canim. Valla dogrusu kaynanam gorumcem kayinlarim ve eltimin biri (digeriyle sdece dugunumde görüştüm) Allah var cok iyiler hiçbir sıkıntı yaşamadım bugune kadar amanda yasamayayim. Sende haklisin doğrudur canim yaşayan bilirTaze fasulyenin yaprağı mu oluyormuş :)
Eşinin ailesi nasıl Malatya lılar dedin ya ondan soruyorum benim bir türlü yıldızım barışmadı..
Hayatta korkutğum şeylerden biri Malatya da yaşamak
Sen nerelisin canım?
Edt:
Kuzenlerini akrabalarının falan bir zararınu görmedim bir ili asla kötülemek değil amacım ailesi ile anlaşamadum karakterleri kötü özellikler kardeşleri
Kızlar , benden köy kasaba olmaz diyet yapamadim bugun o yuzden ramazan sonrasina birakiyorum ramazanda midem küçülürde diyet seruvenime daha iyi baslarim diyorum...
Bu yuzden artik menu vermiyecem ama aranizda olacam kopmak istemiyorum ...
LAydLiNe canim kaptanim cook emek verdin eline yüreğine sağlık. ..ama ben kafamda duzen kuramadim o yuzden ramazan sonrasına birakiyorum....vaktini ayırdın Allah razı olsun....
Biliyormısın bende aynı durumdayım kafamı toparlayamıyorum...
Kafa toparlanmayinca olmuyor surekli diyet dusunuyorsun ama diyet yapamiyorsun daha cook kotu oluyorum stres oluyorum ramazan sonuna kadar erteledim....
Ama sizleri cook seviyorum burada sohbet edip sizlerden kopmayacam...
Bende ara vermek istemiyorum verirsem geri alırım diyorum bilemiyorum ne yapsam.. Cuma artı çıkarsam düşüncem ama ben bir hafta falan en fazla
9 mayis
07.45
7 zeytin 1 incir
9.30
domatesli yumurta(2yum.)
1 parça peynir
1 dilim ekmek
11.00
1kase yoğurt
15.00
1 kase haşlanmış nohut
1 kase sütlaç
20.00
1 kase tarhana
6 tane köfte
Salata
3 litre su olur yatana kadar
Kızlar kızlar mesaj sayılarısadece 5 kişinin sayıları var ben, merry, polokey, burcu ve umudum... Yok mu arttırannn
Kızlar kızlar mesaj sayılarısadece 5 kişinin sayıları var ben, merry, polokey, burcu ve umudum... Yok mu arttırannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?