hımmm boşver benim koltuklarım yok de bu sene sen herkese iftara gitSorun çıkmış oyüzden
Ben şimdi nasıl yemeğe misafir cagiriyim ya
eminim çabuk aldığın gibi çabuk vereceksin bu fazlalıklarıArada gel canım yaaaa aklımdasın sürekli de etiket yapıp rahatsız etmek istemedim. Kutlamaları çok anlı şanlı yaptımAma dediğin gibi gidecek hepsi. Sen de durumlar nasıl tartıldın mı?
hımmm boşver benim koltuklarım yok de bu sene sen herkese iftara gittadını çıkar sıkma canını ...
ayyy yeter zaten canım , biz gurbette olunca aile yok bişey yok gerçi olsalarda yok gibiler herneyse , bizde iftar masamızı paylaşacak birileirni arıyoruz aklıma kızımın öğretmenleri geldiAnnemleri çağırırım bide kayinvalidemgili yeter napiyim haftaya da kullandığım koltukları atılcak
Valla benim hiç şansım yok
Bence kimseye iftara gitmeyelim.şimdi evde idare ediyoruz ama o iftar Menülerine nasıl hayır deriz bilmiyorum.bizim mahalle başlar haftaya davet etmeye ama bakalım.hımmm boşver benim koltuklarım yok de bu sene sen herkese iftara gittadını çıkar sıkma canını ...
ayyy yeter zaten canım , biz gurbette olunca aile yok bişey yok gerçi olsalarda yok gibiler herneyse , bizde iftar masamızı paylaşacak birileirni arıyoruz aklıma kızımın öğretmenleri geldi
Bence kimseye iftara gitmeyelim.şimdi evde idare ediyoruz ama o iftar Menülerine nasıl hayır deriz bilmiyorum.bizim mahalle başlar haftaya davet etmeye ama bakalım.
çorba ile başlarsın canım sonra yemeklerden sebze prolu olanları tercih edersin pide vs yemezsin...tatlıda ayyy tıkandım vallaaaa der oyalarsın herkesiBence kimseye iftara gitmeyelim.şimdi evde idare ediyoruz ama o iftar Menülerine nasıl hayır deriz bilmiyorum.bizim mahalle başlar haftaya davet etmeye ama bakalım.
Menün güzel ama hem sen yaparken yorulursun hem de çok çeşit var okadar çeşit oruçluyken yenmezkızlar pazartesi kızımın 2 öğretmenini iftara alacam...menü şöyle oluşturdum kafamda sizce nasıl ?
mercimek çorbası
pirinç pilavı
izmir köfte veya patlıcan tava
bulgurlu sarma ve biber dolma
patatesli börek
zetinyağlı barbunya
biber domates patlıcan közleme salata
çoban salata
kiraz ve kavun
şerbetli üstü kremalı bir tatlı tarifi var onu yaparım
ayran / kola
hahahahaIyi yapmissin cnm gelsinler
Ayy negüzell keşke benimkinerde yok olsalar
evet yorulacam ama vucud direncim düşmeden alayım dedim....pazar akşamı sarmayı dolmayı hazırlarım ve böreğin içinide pazar akşamı iftardan sonra hazırlarım geri kalanını pazartesi yaparımMenün güzel ama hem sen yaparken yorulursun hem de çok çeşit var okadar çeşit oruçluyken yenmez
hahahahailahiiii kız ... onlarsızd aolmuyor onlarda olmuyor işte )
Amannn cankız boşver canını sıktığına değmez. Gelir nasılsa.Off çıldıracam ya koltuklarım hala gelmedi 2bucuk ay fln oldu
Haftaya 2tanesi geliyormus
3hafta sonrada 1tanesi
Kaç aydır bekliyorum yaa
Çağırma kimseyi boşver. Şimdi sen millete pastalar börekler yaparsın sana da zararı olur.Sorun çıkmış oyüzden
Ben şimdi nasıl yemeğe misafir cagiriyim ya
Ama yememen gerekenleri yemezsin diye düşünüyorumçorba ile başlarsın canım sonra yemeklerden sebze prolu olanları tercih edersin pide vs yemezsin...tatlıda ayyy tıkandım vallaaaa der oyalarsın herkesiben ramazanları toplu kalabalık iftarları çook seviyorum diyettede olsam giderim
Canım yavaş yavaş olacak her şey burada bizden gördüklerinle düzelteceksin her şeyi. Bebeğini emziriyor musun?13.Takım arkadaşlarım
Sizden tavsiyeler almak istiyorum
Öğünlerim pek düzenli olmuyor
Doğum için memlekete geldim de biraz
Kayınvalidem de biraz annemde kalıyorum
Yeme düzenim yok. Ara öğün taşıyorum ama ana öğünlerim karışıyor nasıl yapabilirim
Yeniler korkar belki öyle deme
Bence kimseye iftara gitmeyelim.şimdi evde idare ediyoruz ama o iftar Menülerine nasıl hayır deriz bilmiyorum.bizim mahalle başlar haftaya davet etmeye ama bakalım.
Evet emziriyorum.2 haftadır uğraşıyorum 1 kilo daha alınca kadınlar klübu aklıma geldi 1.5 yıl önce 106 ya kadar düşmüştüm 118 den ama şimdi 120 yi gördüm yani.ve felaket iştahım açık. Şurup lu tatlılar hamur işleri pilavlar nasıl canım istiyor. 118.5 la hamile kaldım 2.oğluma 109 a kadar düştüm sonra 117 le doğum yaptım. Doğumdan 2 gün sonra 108 İ gördüm 3.5 ay sonunda da 120 yi . Durumlar böyle yani kaptanımAmannn cankız boşver canını sıktığına değmez. Gelir nasılsa.
Çağırma kimseyi boşver. Şimdi sen millete pastalar börekler yaparsın sana da zararı olur.
Ama yememen gerekenleri yemezsin diye düşünüyorum
Canım yavaş yavaş olacak her şey burada bizden gördüklerinle düzelteceksin her şeyi. Bebeğini emziriyor musun?
Korkun benden yaaaaaa yoksa zayıflayamıyorsunuz dimi B burcugncy bi sen korkuyon benden yaaaaaaKorkmayız korkmayız
Idari ederiz bence ya güzel oluyor toplu iftarlar. Zaten suyla doyuyor insan. Azar azar yeyip tatlidan uzak durduk mu tamamdir.
Temizlik yaptım bende oruca başlamadan halledeyim dedim. Hafta sonu koca evde olunca yapilmiyor. Bi banyo kaldı. Kızı yatirdim orayı halledip duş alıp oturacagim dinlenecegim uyanana kadar.
Evet emziriyorum.2 haftadır uğraşıyorum 1 kilo daha alınca kadınlar klübu aklıma geldi 1.5 yıl önce 106 ya kadar düşmüştüm 118 den ama şimdi 120 yi gördüm yani.ve felaket iştahım açık. Şurup lu tatlılar hamur işleri pilavlar nasıl canım istiyor. 118.5 la hamile kaldım 2.oğluma 109 a kadar düştüm sonra 117 le doğum yaptım. Doğumdan 2 gün sonra 108 İ gördüm 3.5 ay sonunda da 120 yi . Durumlar böyle yani kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?