Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yemeseydin o çikolataları daha güzel bir rakam görebilirdin bence

chentiq canım mesaj sayılarını bana özelden toplu olarak gönderebilir misin? Göndermeyenlerin kulaklarını çekeceğim

F fanur mesaj gönderim sırası sende canım. İki gün sonra bana özelden gönderirsin toplu mesaj sayılarını.

ben sevdim seni Ebru kaptan ama kilo veremezsem korkabilirim o zaman

Allah kolaylık versin canım hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor

Aynen kaptanım nefsime hakim olmam gerek yoksa 2 erkek annesi olarak enerjik olamam

Üzgünüm ama durum vahim birlikte veririz inşallah canım.
Diyet başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim ama ah şu nefsimiz yok mu benim de canım tatlılar istiyor pilav börek istiyor ama kendime söz verdim..
Off off..
Bazen çok üzülüyorum bazen de ideal kilom gelince abartmadan zaten yicem diyerek kendimi telkin ediyorum..

ben sevdim seni Ebru kaptan ama kilo veremezsem korkabilirim o zaman

Allah kolaylık versin canım hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor
Canımsın yaaaaa ben de sevdim yeni gelen herkesi çok güzel bi aileydik sizlerinde bize katılmasıyla daha da güzel olduk

Iyi yuruyusler canim , oyyyyy burasi bi sicak bi sicak oturdugumuz yerde şıpır şıpır terliyoruz...
Keyfini çıkart işte metabolizman çalışıyor
Bir kere bir tutsan kendini gerisi gelecek. İradeli bi insan olduğuna inanıyorum ama buna senin de inanman lazım. Dediğin gibi oruç mantığından yola çık. İftara kadar ağzımıza hiç bir şey girmiyor ölmüyoruzda. Nasılsa ezan okununca yiyeceğiz. Bu işte böyle. Keyfi yemeleri bırakıp oruç tutar gibi hiç kaçamak yapmazsak o kadar çabuk sonuca ulaşırız. Ezan okununca nasıl olsa yiyeceksin

Kaptan oruç dedin de ben nasıl dayanıcam ya
İki yıldır tutmuyorum bu yıl tutmam gerek kızım 15 aylık oldu emziriyorum ama sonuçta artık tek kaynağı meme değil.
Sanırım yarın başlarım..
Tek korkum saldırmamak yemeklere ama iftar da insan yiyemiyor diyor eşim inş öyle olurum.
Bu arada spor da yapamıyorum ramazan dan sonra salona yazılcm inş

Bugun ki menüm

09:00
Limınlu su

Sonrasında uyuya kaldım

13 :00
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
3 hurma
Avuç içi kadar peynir
Yarım muz

18:30
Yarum kase tarhana

19:00
1 büyük tabak patlıcanlı yoğurtlu alinazikti sanırım ismi :)
Yarım bardak şekersiz kola
1 dilim tb ekmeği

Spor:100 ip
Su 3 lt

LAydLiNe

Afiyet olsun cnm bence iyi menün

Hayırlı akşamlar canımlar

1. 18.05.2018/Cuma

10:40 = 1 adet haşlanmış yumurta, Yarım salatalık, Yarım domates, Yarım havuç, 4 adet yeşil zeytin, Kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak Yeşil Çay şekersiz, 2 dilim çavdar ekmeği

13:30 = 3 adet köfte, 6-7 çatal taze fasulye, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği

16:00 = 1 bardak mistik çayı, 1 adet galeta, 4 kuru kayısı, 1 yeşil elma

19:30 = 1 kase mercimek çorbası (2 kepce), 4-5 galeta

21:00 = Belki 1 yeşil elma yerim

3 L su içtim ve bu günü kapatıyorum çok şükür.

Ben begendim canim dolu dolu bir menu afiyet olsun

Valla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile

Saat 13:00 de kahvaltı olmaz bu bir, o muzun orda ne işi var o iki. Ali nazik i götürmüşsün aferin ama o kolanın orda ne işi var. Hiç akıllanmayacaksın yaaaaa.
Afiyet olsun cnm bence iyi menün
Cankız neresi güzel bu menünün?

Bugünkü menüm

Sabah 9da
Yarım simit
Kahve

Öğlen 12de
Fırında tavuk
Turşu
Küçük parça ekmek

Akşam 17de
Azıcık tavuk yedim

2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
Eskilere göre güzel menü. Biraz sebze ye artık sürekli tavuk yemekten gıdaklayacaksın valla demedi deme
Canım menün gayet güzel afiyet olsun ama kahvaltının saati çok geç. Onu yavaş yavaş aşağıya çekmen lazım. Diyette erken kalkmak ve erken uyumak önemli. Geç mi kalkıyorsun?
18 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
3 zeytin
3 minik domates
1 yk labne peynir
Iftar
1 kase mercimek corbasi
2 kasik et kavurma
Domates salatasi
Su sahura kadar 2 yi gecer
Cayla biraz dut kurusu yerim
. Menülerin çok güzel canım maşallah harika gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…