Kizlar merhaba kusura bakmayin cok sik ugrayamadim. Gecen günlerin listesi yok zaten felaket düzensiz beslendim stresden.
Ama sabah tartildim 66.9kg ciktim.
Cikolatari löp löp götürdüm. Stress oldugumda hep böyle oluyor. Buna bir alternatif bulmaliyim.
Aksama ugramaya calisacagim dostlar sizleri özledim.
Korkun benden yaaaaaa yoksa zayıflayamıyorsunuz dimi @burcugncy bi sen korkuyon benden yaaaaaa
Evde olmanın keyfini çıkartın valla. Ben hâla iş yerindeyim ve iftara yemeğim yok. Oruç oruç eve gidince bir de yemek yapacağım
Aynen kaptanım nefsime hakim olmam gerek yoksa 2 erkek annesi olarak enerjik olamamTamam canım merak etme yavaş yavaş olacak her şey. Ama artık uzak durman gerekiyor yememen gereken yiyeceklerden. Sen menülerini yazdıkça biz sana gerekli uyarıları yapacağız. Sen de artık iradeli olup yemeyeceksin.
Kolay gelsin canım sanaevet yorulacam ama vucud direncim düşmeden alayım dedim....pazar akşamı sarmayı dolmayı hazırlarım ve böreğin içinide pazar akşamı iftardan sonra hazırlarım geri kalanını pazartesi yaparım
Iyi yuruyusler canim , oyyyyy burasi bi sicak bi sicak oturdugumuz yerde şıpır şıpır terliyoruz...Kızı parka cikaracagim birazdan bahanesiyle bende yürümüş olurum.
Evet emziriyorum.2 haftadır uğraşıyorum 1 kilo daha alınca kadınlar klübu aklıma geldi 1.5 yıl önce 106 ya kadar düşmüştüm 118 den ama şimdi 120 yi gördüm yani.ve felaket iştahım açık. Şurup lu tatlılar hamur işleri pilavlar nasıl canım istiyor. 118.5 la hamile kaldım 2.oğluma 109 a kadar düştüm sonra 117 le doğum yaptım. Doğumdan 2 gün sonra 108 İ gördüm 3.5 ay sonunda da 120 yi . Durumlar böyle yani kaptanım
Canımsın yaaaaa ben de sevdim yeni gelen herkesi çok güzel bi aileydik sizlerinde bize katılmasıyla daha da güzel oldukben sevdim seni Ebru kaptanama kilo veremezsem korkabilirim o zaman
Allah kolaylık versin canım hem çalışmak hem ev hanımı olmak çok zor
Keyfini çıkart işte metabolizman çalışıyorIyi yuruyusler canim , oyyyyy burasi bi sicak bi sicak oturdugumuz yerde şıpır şıpır terliyoruz...
Bir kere bir tutsan kendini gerisi gelecek. İradeli bi insan olduğuna inanıyorum ama buna senin de inanman lazım. Dediğin gibi oruç mantığından yola çık. İftara kadar ağzımıza hiç bir şey girmiyor ölmüyoruzda. Nasılsa ezan okununca yiyeceğiz. Bu işte böyle. KeyfiÜzgünüm ama durum vahim birlikte veririz inşallah canım.
Diyet başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim ama ah şu nefsimiz yok mu benim de canım tatlılar istiyor pilav börek istiyor ama kendime söz verdim..
Off off..
Bazen çok üzülüyorum bazen de ideal kilom gelince abartmadan zaten yicem diyerek kendimi telkin ediyorum..
Canımsın yaaaaa ben de sevdim yeni gelen herkesi çok güzel bi aileydik sizlerinde bize katılmasıyla daha da güzel olduk
Keyfini çıkart işte metabolizman çalışıyor
Bir kere bir tutsan kendini gerisi gelecek. İradeli bi insan olduğuna inanıyorum ama buna senin de inanman lazım. Dediğin gibi oruç mantığından yola çık. İftara kadar ağzımıza hiç bir şey girmiyor ölmüyoruzda. Nasılsa ezan okununca yiyeceğiz. Bu işte böyle. Keyfiyemeleri bırakıp oruç tutar gibi hiç kaçamak yapmazsak o kadar çabuk sonuca ulaşırız. Ezan okununca nasıl olsa yiyeceksin
Bugun ki menüm
09:00
Limınlu su
Sonrasında uyuya kaldım
13 :00
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
3 hurma
Avuç içi kadar peynir
Yarım muz
18:30
Yarum kase tarhana
19:00
1 büyük tabak patlıcanlı yoğurtlu alinazikti sanırım ismi :)
Yarım bardak şekersiz kola
1 dilim tb ekmeği
Spor:100 ip
Su 3 lt
LAydLiNe
Ben begendim canim dolu dolu bir menu afiyet olsunHayırlı akşamlar canımlar
- 18.05.2018/Cuma
10:40 = 1 adet haşlanmış yumurta, Yarım salatalık, Yarım domates, Yarım havuç, 4 adet yeşil zeytin, Kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak Yeşil Çay şekersiz, 2 dilim çavdar ekmeği
13:30 = 3 adet köfte, 6-7 çatal taze fasulye, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
16:00 = 1 bardak mistik çayı, 1 adet galeta, 4 kuru kayısı, 1 yeşil elma
19:30 = 1 kase mercimek çorbası (2 kepce), 4-5 galeta
21:00 = Belki 1 yeşil elma yerim
3 L su içtim ve bu günü kapatıyorum çok şükür.
Guzel ama aksamina biraz yesillik sebze kombinasyonu iyi olabilirdiBugünkü menüm
Sabah 9da
Yarım simit
Kahve
Öğlen 12de
Fırında tavuk
Turşu
Küçük parça ekmek
Akşam 17de
Azıcık tavuk yedim
2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
Teşekkür ederim canım daha yemedigim şeyler bile var diyetisyen menüm 1 ay da bir değişiyor gittikçe azalacakmış şuan 2nci günüm inşallah böyle devam ederim Rabbim yardımcımız olsunBen begendim canim dolu dolu bir menu afiyet olsun
Valla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bileKaptan oruç dedin de ben nasıl dayanıcam ya
İki yıldır tutmuyorum bu yıl tutmam gerek kızım 15 aylık oldu emziriyorum ama sonuçta artık tek kaynağı meme değil.
Sanırım yarın başlarım..
Tek korkum saldırmamak yemeklere ama iftar da insan yiyemiyor diyor eşim inş öyle olurum.
Bu arada spor da yapamıyorum ramazan dan sonra salona yazılcm inş
Saat 13:00 de kahvaltı olmaz bu bir, o muzun orda ne işi var o iki. Ali nazik i götürmüşsün aferin ama o kolanın orda ne işi var. Hiç akıllanmayacaksın yaaaaa.Bugun ki menüm
09:00
Limınlu su
Sonrasında uyuya kaldım
13 :00
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
3 hurma
Avuç içi kadar peynir
Yarım muz
18:30
Yarum kase tarhana
19:00
1 büyük tabak patlıcanlı yoğurtlu alinazikti sanırım ismi :)
Yarım bardak şekersiz kola
1 dilim tb ekmeği
Spor:100 ip
Su 3 lt
LAydLiNe
Cankız neresi güzel bu menünün?Afiyet olsun cnm bence iyi menün
Eskilere göre güzel menü. Biraz sebze ye artık sürekli tavuk yemekten gıdaklayacaksın valla demedi demeBugünkü menüm
Sabah 9da
Yarım simit
Kahve
Öğlen 12de
Fırında tavuk
Turşu
Küçük parça ekmek
Akşam 17de
Azıcık tavuk yedim
2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
Canım menün gayet güzel afiyet olsun ama kahvaltının saati çok geç. Onu yavaş yavaş aşağıya çekmen lazım. Diyette erken kalkmak ve erken uyumak önemli. Geç mi kalkıyorsun?Hayırlı akşamlar canımlar
- 18.05.2018/Cuma
10:40 = 1 adet haşlanmış yumurta, Yarım salatalık, Yarım domates, Yarım havuç, 4 adet yeşil zeytin, Kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak Yeşil Çay şekersiz, 2 dilim çavdar ekmeği
13:30 = 3 adet köfte, 6-7 çatal taze fasulye, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
16:00 = 1 bardak mistik çayı, 1 adet galeta, 4 kuru kayısı, 1 yeşil elma
19:30 = 1 kase mercimek çorbası (2 kepce), 4-5 galeta
21:00 = Belki 1 yeşil elma yerim
3 L su içtim ve bu günü kapatıyorum çok şükür.
. Menülerin çok güzel canım maşallah harika gidiyorsun.18 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
3 zeytin
3 minik domates
1 yk labne peynir
Iftar
1 kase mercimek corbasi
2 kasik et kavurma
Domates salatasi
Su sahura kadar 2 yi gecer
Cayla biraz dut kurusu yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?