Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım sen ye siz diyete alışıncaya kadar bu son öğünü yapacaksınız. Zamanı geldiğinde ben size söylerim ne yapmanız gerektiğini. Diyetisyenin listesine aynen uy lütfen
Oo süper o zaman vicdan azabı çekiyordum da bu arada 3 lt su içtim demistim onuda 3.5 lt oldu hatta 3.75 lt yapmış olabilirim hayırlı geceler herkese

Günler uzun sahura kalkıp en azından bir yumurta bir bardak süt içmelisin

Bugünkü menum
Sahur 2 de
1 kaşe çorba
1 kaşe yoğurt
1 tane salatalık
3 hurma

İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 kaşık makarna
2 dilim karpuz
1 parça pide.doydum ama canım çekti bi parça aldım çok küçük

Saat 9 buçukta
Karışık meyve(muz şeftali kiraz)çok fazla değil.1 porsiyon yapar belki.

Şu..sahur dahil 2 buçuk lt.
Spor 30dk.dışarıda yürüyüş

LAydLiNe

Katılıyorum sana kadın olmak her haliyle zor

Canım makarna yemişsin o olmamış. 3 gündür oruç tutuyorum daha pidenin tadına bakmadım. Pide de olmamış. Ayrıca ana öğünde karpuz yemişsin. Saat 21:30 da meyve yenmez bunu sen çok iyi biliyorsun. Neden yedin?

yakın arkadaşım boşanıyor. evini taşıdı bu akşam. o yeni eve gitti bende burdaki eve gittim başında durdum taşıyan adamın. mobilyaları filan almıyor ufak bi araba ile geldi adam taşıdı gitti. sofrayı bırakıp gitmiştim gelince de kızı yatır az otur derken bu saat oldu. şimdi mutfağı toplacağım ve yatacağım inşallah. iyi geceler herkese

Bugünkü menüm

03.00 sahur
Yumurt1 dilim ekmek
Domates bol
1 dilim peynir
Biraz bal

İftar
Yarım tabak menemen
1 tabak cacık
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı

9.30 meyve 1 porsiyon kadar
3 lt ye yakın su içtim
Bal ve meyve haricinde çok güzel menü tebrikler

Geçmiş olsun Allah arkadaşına hayrlı kapılar açsın..
Ne zordur dimi?
Eşyaları gitmiş falan filan..
Bi dönem eşimle sorunlarımız olmuştu msj ı nı okuyunca duygulandım Allahım kimseyi yuvasısndan ayrımasın herkese huzur versin.
Boşanan kardeşlerimiz için hayrılı güzel kapılar Açsın Allahım

Günaydın hanımlar
Geçenhafta 75.9
Bugün 75.5
Fark, 400 gr
Bugün memleketime gidiyorum, ondan böyle erkenden kilo bildirimi yaptım..
tebrikler canım
sağol canım

Gunaydin arkadaslar

Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.2
Fark -700gr

Masallah cok istikrarli ilerliyorum yavaas yavas bu hafta artik hiz vermeliyim en az -1kg olmaliyim

LAydLiNe
tebrikler canım

LAydLiNe
Güncel kilo bildirimi
Geçen cuma 58.1
Bu cuma 57.9
Fark -200
son kilolar zor gidiyor canım normal bence tebrikler

Kötü bir Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 74.7
Ama çoğunun şişlik olduğunu düşünüyorum inş hafta ya çok daha iyi bir bildirimle burda olcam
canım önümüzdeki hafta kendini toparlamış olarak gel lütfen sen hızlı kilo verebiliyorsun kısa sürede dönüş yaparsın inanıyorum buna
çok düşünmüşsün canım demekki kıyamam ya haftada 8 kilo ne demek

Kilo bildirimi

Geçen cuma 86.00
Bugün 85.500
LAydLiNe
tebrikler cankız

hoşgeldin canım

Kilo bildirimi
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.9
Giden 600 gram
tebrikler canım

hoşgeldin canım aramıza.bundan 4 ay önce 13. Takıma katıldım. Başladığımda kızım 2 buçuk aylıktı şimdi 6 buçuk aylık oldu. Şimdiye kadar 10 kilo verdim arkadaşlarımın da desteğiyle. Burada kendini kontrol etmeyi öğreniyorsun eminim sen de burada devam ettiğin sürece hedefine ulaşacaksın. Fırsat buldukça girmeye çalış

Sevgili öğretmenlerimiz hem el kaldırsa hem de branşlarını yazsalar ne güzel olur. Öğretmen sayımız bir hayli fazlalaştı. Eskilerin branşlarını da unuttum
matematik branşım kaptanım

Kızlar sonuç listeleri hazırlama sırası bu hafta bizim takımımızdaydı. Sonuçları hazırladım. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Ortalamamız çok kötü olmasına rağmen 5. olduk. Gayet başarılı bir sonuç. Kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerden de haftaya güzel kilolar bekliyorum. @Kriziantemcicegi canım maalesef sonuncu sen oldun. Neler yapman gerektiğini biliyorsun. Tarif yazmayı ve nerede hata yaptığını anlatmayı unutma lütfen.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-156#post-56063033

Sabah 10.00
1yumurta
Biraz peynir
5seytin
Domates salatali biber vs.

Ara 13.30
1fincan sutlu kahve
4kuru kayisi

Aksam 18.00
1kase yogurt
4yk.orman kebabi
1dilim ekmek
2patates kroket

Ara22.00
3bardak cay şekersiz
Birazcik tatli

Su 2.5lt.

LAydLiNe

Afiyet olsun cnm guzel olmus

Bugünkü menüm

03.00 sahur
Yumurt1 dilim ekmek
Domates bol
1 dilim peynir
Biraz bal

İftar
Yarım tabak menemen
1 tabak cacık
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı

9.30 meyve 1 porsiyon kadar
3 lt ye yakın su içtim
Afiyet olsun canim guzelmis sadece meyveler gec saatte birzcik olmamis

18 mayıs

sahur 03.30

7 zeytin 1incir
3 hurma
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 küçük parça keçi peyniri
domates salatalık

20.18 iftar

1 kase tarhana çorbası
yarım tabak dana güveç
2 yk pilav
salata

22.00
yarım greyfurt
2 tane yeşil erik

yarım saat yürüyüş
2.5 litre su

teşekkür ederim
Aslında Oruç Tutmuyorum Ama iftardan sonra yemeğe oturabiliyoruz 2 gündür. Eve geç geliyorum maalesef. Akşam yenen meyveler direkt yağa dönüşüyor çok haklısın. Bu seferlik nazar boncuğu olsun

Iyi geceler kizlar.. Misafirlikteydim anca donebildimm sizee

Bugunku menum 18 mayis listem
Sahur 2.30
1 kase corba
Peynir
Domates salatalık biber
Cay
Ekmek yokkkkk
1 bucuk litre su

Iftar 20.22
Yarim kase salata
4 sis kebap
Yarim lavas ekmek
1 litre su icmisimdir.

Ama malesef
Saat 22.30 da yarim dilim lokma tatlisi yedim. Ve cay ictim. Inanin birsuru seyi bebegimin aglamasini bahane edip yemedim. Ama tatli zamani uyumustu diye yarim yemek zorunda kaldim.

Saat 23.00 de Sekersiz Türk kahvesi
Spor olarakta bugun o bebek arabasini o bayirdan itmek bana daga tırmanmak gibi geldi. O kadarmi yoruldum caniimm.. Esimin elleri dolu olmasaydi bu onun goreviydi ama onunkiler daha ağır olunca is bana kaldi.

Amin inşallah canım. Iki yakın arkadaşım bir yıl arayla boşandı. Ikisinin de cocuklari var bitane. Tüm sürece şahit oluyorum ve cok üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…