Amin canım Allah yardımcıları olsun ama yürümüyen evlilik yürümüyor bir gün bir yerde patlak veriyorAmin inşallah canım. Iki yakın arkadaşım bir yıl arayla boşandı. Ikisinin de cocuklari var bitane. Tüm sürece şahit oluyorum ve cok üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah
Hem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğizHepimizin Atatürk'ü anma Gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
Iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun o zaman canım musmutlu huzur dolu basarili bir hayatı olsun inşallahHem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz
Amin sağol canımIyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun o zaman canım musmutlu huzur dolu basarili bir hayatı olsun inşallah
Benim bebeğimde 15 aylık emziriyorum bu sene de orucumuzu yersek bayağı kazalarımız birikiyor ek gıda yemeseler ve küçük olsalardı o minnaklar nasıl beslenirdi ama büyüdüler oruç tutarkende zorlanmıyorum ek gıdalar sayesindeZaten bebeğin maşallah büyümüş canım ek gıda da yediği için çok etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Neredeyse 1.5 yaşındaTabiki doğrusunu en iyi annesi bilir
İki senedir bende tutmuyordum hamilelik ve bebekten dolayı. Şimdi oğlum 19 aylık o nedenle tutuyorum. Zaten emmeyi de bıraktık.Benim bebeğimde 15 aylık emziriyorum bu sene de orucumuzu yersek bayağı kazalarımız birikiyor ek gıda yemeseler ve küçük olsalardı o minnaklar nasıl beslenirdi ama büyüdüler oruç tutarkende zorlanmıyorum ek gıdalar sayesinde
Merhaba kizlar
Başım zonkluyor resmen... pazara gittik ayyyy bi sıcak hava fena oldum ... eve geldim uzandim daha onlari dolaba yerlestirmem lazim...
Amin canım Allah yardımcıları olsun ama yürümüyen evlilik yürümüyor bir gün bir yerde patlak veriyor
Hem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz
Bebişler büyütmüş üz maşaallah .
Ek Gıda olunca daha rahat tabii.bende inşaallah seneye tutarım.
Ben forum da yazmayı pek bilmiyorum.
Şu toplu mesajı nasıl yazıyorsunuz. Alıntı yapıp altına cevap yazıyorsunuz ya.
Elinden gelmeyen gayreti istiyorum o zaman sendenElimden gelen gayreti gosteriyorum inan bana
İncir ve hurma için demedim canım totalde fazla olmuş greyfurtla beraber. Bol bol su içersen süte hepsinden daha faydalı. Senin ayrıca bir maşallahın var zaten bebiş daha küçük. İyi tutuyorsun. Ama ramazanda vücut kendini dinlenmeye çekiyor. Normal zamanda bu kadar aç kalsak çok güzel kilolar veririz ama ramazanda vücut her şeyi idareli kullanıyor. Ve sütünden yana hiç bir şüphen olmasın Allah o bebişin nasibini asla kesmez emin olmeyve fazlalık olarak greyfurt var sadece. İncir ve hurmadan bahsediyorsan bence onlar sayesinde emzirerek oruç tutabiliyorum ikisi de süt için faydalı meyveler yoksa gün boyu dayanamayabilirim.
Merhaba kizlar
Başım zonkluyor resmen... pazara gittik ayyyy bi sıcak hava fena oldum ... eve geldim uzandim daha onlari dolaba yerlestirmem lazim...
Dün akşam naptın bakim sen onu söyleYine az gelmeye basladim kizlar bugun niyetliyim gece cok az yedim
Ben direkt siteden giriyorum o yüzden hiç bilmiyorumBi de kadınlar klübu nün uygulamasını indirdim alttan üstten bir sürü reklam çıkıyor bunu engelleyebiliyor muyuz
Tebrikler kaptan. Bir günde çok iyiKızlar hayatımda ilk kez ramazanda kilo veriyorum süper bir duygu. Güncel kilom : 61.8
1 günde 600 gr çok iyi.
Kızlar hayatımda ilk kez ramazanda kilo veriyorum süper bir duygu. Güncel kilom : 61.8
1 günde 600 gr çok iyi.
Kızlar hayatımda ilk kez ramazanda kilo veriyorum süper bir duygu. Güncel kilom : 61.8
1 günde 600 gr çok iyi.
Merhaba kizlar
Zaten bebeğin maşallah büyümüş canım ek gıda da yediği için çok etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Neredeyse 1.5 yaşındaTabiki doğrusunu en iyi annesi bilir
Benim bebeğimde 15 aylık emziriyorum bu sene de orucumuzu yersek bayağı kazalarımız birikiyor ek gıda yemeseler ve küçük olsalardı o minnaklar nasıl beslenirdi ama büyüdüler oruç tutarkende zorlanmıyorum ek gıdalar sayesinde
Allah kolaylık versin canımAynen canım bugun ilk günün dü zorlandım ama tutcm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?