Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dikkat edeyim derken iyice batırdım galiba menümu yazarken farkettim..pideyı ramazandan ramazana yediğimiz için dayanamıyorum canım oyuzden çok küçük bi parça yıyiyorum yarım dilim ekmek çeyrek simit gibi düşündüm yememeye çalışırım inş..makarna hakkında hiç bişey diyemiyorum.normalde yemiyorum ama çok canım çekerse 2 kaşık falan yıyiyorum menülerimde bazen görüyorsun zaten bu hatamı.meyve de yemiyoruz evet ama ramazanda gün içinde yiyemedigimiz için şaşırdım galiba geceyle gündüz karıştı.peki meyve hiç mi yemeyecegiz ramazan ayında nasıl yapalım diğer arkadaşlara da faydası olsun.

Ay kızlar tebrikler bu hafta takıma bende dahil yeni arkadaşlar geldik kilo vermeye çok istekliyiz çok dikkat edelim de bu hafta birinci olalım Bu arada ben evdeki tartı bozuk demistim ya sanırım tartildigim yerde bir sıkıntı vardı söylemeyi unuttum yerini değiştirip tartıldım perşembe günü 102.3 çıktım (diyetisyen102.2) yani cuma 102.3 diyelim bakalım bir dahaki cuma kaç çıkacağım inşallah 90lari görürüm

Patates kroket ve tatlı haricinde güzel menü canım afiyet olsun. Haftaya listeye gireceksin bu son kaçamağın olsun lütfen
Sanırım meyvelere çözüm bulmamız lazım. Pilav ne pilavıydı?
Biraz daha irade iki haftadır maşallah güzel kilolar veriyorsun sıkılmadan bitir artık şu işi. Hayır demeyi öğrenmemiz lazım
Çok canımız çekerse iftarla beraber bir porsiyonu geçmeyecek şekilde yiyebiliriz. Aksi şekilde de haftada sadece bir gün bir porsiyon olabilir. Yoksa cidden geç saatte yenilen meyve yarardan çok zarar veriyor. Zaten 3 hafta kaldı sayılır. Bence dayanabiliriz.

Tamamdır kaptan sağol.

Elimden gelen gayreti gosteriyorum inan bana

meyve fazlalık olarak greyfurt var sadece. İncir ve hurmadan bahsediyorsan bence onlar sayesinde emzirerek oruç tutabiliyorum ikisi de süt için faydalı meyveler yoksa gün boyu dayanamayabilirim.

meyve fazlalık olarak greyfurt var sadece. İncir ve hurmadan bahsediyorsan bence onlar sayesinde emzirerek oruç tutabiliyorum ikisi de süt için faydalı meyveler yoksa gün boyu dayanamayabilirim.
Maşaallah hem emzikli sin hem oruç tutuyorsun. Kaç aylık bebeğin? Benimki 3.5 aylık ama ben tutmuyorum oruç.

Benim bebeğime 2017 şubat doğumlu geçen yıl bende tutmadım.
Ama bu yıl 15 aylık tutmam gerek diye düşündüm.

Zaten bebeğin maşallah büyümüş canım ek gıda da yediği için çok etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Neredeyse 1.5 yaşında Tabiki doğrusunu en iyi annesi bilir

Merhaba kizlar
Başım zonkluyor resmen... pazara gittik ayyyy bi sıcak hava fena oldum ... eve geldim uzandim daha onlari dolaba yerlestirmem lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…