- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Canım makarna yemişsin o olmamış. 3 gündür oruç tutuyorum daha pidenin tadına bakmadım. Pide de olmamış. Ayrıca ana öğünde karpuz yemişsin. Saat 21:30 da meyve yenmez bunu sen çok iyi biliyorsun. Neden yedin?
Ay kızlar tebrikler bu hafta takıma bende dahil yeni arkadaşlar geldik kilo vermeye çok istekliyiz çok dikkat edelim de bu hafta birinci olalımKızlar sonuç listeleri hazırlama sırası bu hafta bizim takımımızdaydı. Sonuçları hazırladım. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Ortalamamız çok kötü olmasına rağmen 5. olduk. Gayet başarılı bir sonuç. Kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerden de haftaya güzel kilolar bekliyorum. @Kriziantemcicegi canım maalesef sonuncu sen oldun. Neler yapman gerektiğini biliyorsun. Tarif yazmayı ve nerede hata yaptığını anlatmayı unutma lütfen.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-156#post-56063033
Patates kroket ve tatlı haricinde güzel menü canım afiyet olsun. Haftaya listeye gireceksin bu son kaçamağın olsun lütfenSabah 10.00
1yumurta
Biraz peynir
5seytin
Domates salatali biber vs.
Ara 13.30
1fincan sutlu kahve
4kuru kayisi
Aksam 18.00
1kase yogurt
4yk.orman kebabi
1dilim ekmek
2patates kroket
Ara22.00
3bardak cay şekersiz
Birazcik tatli
Su 2.5lt.
LAydLiNe
Sanırım meyvelere çözüm bulmamız lazım. Pilav ne pilavıydı?18 mayıs
sahur 03.30
7 zeytin 1incir
3 hurma
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 küçük parça keçi peyniri
domates salatalık
20.18 iftar
1 kase tarhana çorbası
yarım tabak dana güveç
2 yk pilav
salata
22.00
yarım greyfurt
2 tane yeşil erik
yarım saat yürüyüş
2.5 litre su
Biraz daha irade iki haftadır maşallah güzel kilolar veriyorsun sıkılmadan bitir artık şu işi. Hayır demeyi öğrenmemiz lazımBugunku menum 18 mayis listem
Sahur 2.30
1 kase corba
Peynir
Domates salatalık biber
Cay
Ekmek yokkkkk
1 bucuk litre su
Iftar 20.22
Yarim kase salata
4 sis kebap
Yarim lavas ekmek
1 litre su icmisimdir.
Ama malesef
Saat 22.30 da yarim dilim lokma tatlisi yedim. Ve cay ictim. Inanin birsuru seyi bebegimin aglamasini bahane edip yemedim. Ama tatli zamani uyumustu diye yarim yemek zorunda kaldim.
Saat 23.00 de Sekersiz Türk kahvesi
Spor olarakta bugun o bebek arabasini o bayirdan itmek bana daga tırmanmak gibi geldi. O kadarmi yoruldum caniimm.. Esimin elleri dolu olmasaydi bu onun goreviydi ama onunkiler daha ağır olunca is bana kaldi.
Çok canımız çekerse iftarla beraber bir porsiyonu geçmeyecek şekilde yiyebiliriz. Aksi şekilde de haftada sadece bir gün bir porsiyon olabilir. Yoksa cidden geç saatte yenilen meyve yarardan çok zarar veriyor. Zaten 3 hafta kaldı sayılır. Bence dayanabiliriz.Dikkat edeyim derken iyice batırdım galiba menümu yazarken farkettim..pideyı ramazandan ramazana yediğimiz için dayanamıyorum canım oyuzden çok küçük bi parça yıyiyorum yarım dilim ekmek çeyrek simit gibi düşündüm yememeye çalışırım inş..makarna hakkında hiç bişey diyemiyorum.normalde yemiyorum ama çok canım çekerse 2 kaşık falan yıyiyorum menülerimde bazen görüyorsun zaten bu hatamı.meyve de yemiyoruz evet ama ramazanda gün içinde yiyemedigimiz için şaşırdım galiba geceyle gündüz karıştı.peki meyve hiç mi yemeyecegiz ramazan ayında nasıl yapalım diğer arkadaşlara da faydası olsun.
Yemeseydin o çikolataları daha güzel bir rakam görebilirdin bence
Tamamdır kaptan sağol.Patates kroket ve tatlı haricinde güzel menü canım afiyet olsun. Haftaya listeye gireceksin bu son kaçamağın olsun lütfen
Sanırım meyvelere çözüm bulmamız lazım. Pilav ne pilavıydı?
Biraz daha irade iki haftadır maşallah güzel kilolar veriyorsun sıkılmadan bitir artık şu işi. Hayır demeyi öğrenmemiz lazım
Çok canımız çekerse iftarla beraber bir porsiyonu geçmeyecek şekilde yiyebiliriz. Aksi şekilde de haftada sadece bir gün bir porsiyon olabilir. Yoksa cidden geç saatte yenilen meyve yarardan çok zarar veriyor. Zaten 3 hafta kaldı sayılır. Bence dayanabiliriz.
Günaydın kızlar
19 Mayıs Atatürk’ ü anma gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun
Hepimizin bayramı kutlu olsunGünaydın kızlar iyi hafta sonları
Atatürk u anma gençlik ve spor bayramimiz kutlu olsun
Elimden gelen gayreti gosteriyorum inan banaPatates kroket ve tatlı haricinde güzel menü canım afiyet olsun. Haftaya listeye gireceksin bu son kaçamağın olsun lütfen
Biraz daha irade iki haftadır maşallah güzel kilolar veriyorsun sıkılmadan bitir artık şu işi. Hayır demeyi öğrenmemiz lazım
Çok canımız çekerse iftarla beraber bir porsiyonu geçmeyecek şekilde yiyebiliriz. Aksi şekilde de haftada sadece bir gün bir porsiyon olabilir. Yoksa cidden geç saatte yenilen meyve yarardan çok zarar veriyor. Zaten 3 hafta kaldı sayılır. Bence dayanabiliriz.
meyve fazlalık olarak greyfurt var sadece. İncir ve hurmadan bahsediyorsan bence onlar sayesinde emzirerek oruç tutabiliyorum ikisi de süt için faydalı meyveler yoksa gün boyu dayanamayabilirim.Patates kroket ve tatlı haricinde güzel menü canım afiyet olsun. Haftaya listeye gireceksin bu son kaçamağın olsun lütfen
Maşaallah hem emzikli sin hem oruç tutuyorsun. Kaç aylık bebeğin? Benimki 3.5 aylık ama ben tutmuyorum oruç.meyve fazlalık olarak greyfurt var sadece. İncir ve hurmadan bahsediyorsan bence onlar sayesinde emzirerek oruç tutabiliyorum ikisi de süt için faydalı meyveler yoksa gün boyu dayanamayabilirim.
Maşaallah hem emzikli sin hem oruç tutuyorsun. Kaç aylık bebeğin? Benimki 3.5 aylık ama ben tutmuyorum oruç.
Benim bebeğime 2017 şubat doğumlu geçen yıl bende tutmadım.
Ama bu yıl 15 aylık tutmam gerek diye düşündüm.
Ramazan sebebiyle geçe kaldıAfiyet olsun canim guzelmis sadece meyveler gec saatte birzcik olmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?