Bugünkü menum
Sahur 2 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 parça pide yedim mi yemedim mi hatırlayamadım. Yemedim diye hatırlıyorum ama yediysem de çok küçücük bi parçadır.sahur gece olunca unutuluyor.
İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak mantar sote
Kavun karpuz birkaç dilim
Şu 2 buçuk lt.olur
Spor sabah 30 dk.pilates kardio
5 saat ev temizliği dip köşe galiba spor sayılır çünkü çok terledim ve yoruldum.
LAydLiNe
19 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
4 zeytin
1 yk labne peynir
4 ceri domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 yk manti
Salata
Cayin yanina biraz dut
Su 2 litre olur
Amin canim cok sagol. En azindan serbetli degildi diye avutuyorum kendimi
Haklisin vicdan rahatlatma yapayim 200 ip atlayayim ceza olarakKalk azıcık spor yap bence
Içın rahat eder :)
Haklisin vicdan rahatlatma yapayim 200 ip atlayayim ceza olarak
Menun gayet güzel canımcanımızı var ama ekmek olmadığı için bence 2 yk.mantı çok ta farketmez. Afiyet olsun.19 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
4 zeytin
1 yk labne peynir
4 ceri domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 yk manti
Salata
Cayin yanina biraz dut
Su 2 litre olur
102.2 kiloyumKaç kilosun canım şuan.ikili rakamlar filan diyince merak ettim. İnşaallah düşersin.darısı da başıma olur:))
Merhaba
Listem gelsin bakalım
9.30
2 dilim tb ekmek
5 yeş. zeytin
2/3 yumurta omlet
1 kk kaşar pey.
1 tk fıstık ezmesi
14.00
3 kk kadar ızgara tavuk göğsü
yağsız salata
15.00
soğuk sütlü neskafe
19.15
1 kepçe yayla çorba
2 kepçe bezelye
1 kepçe cacık
20.30
10 leblebi
30 dk yürüyüş
2 L su
şekersiz çay ve kahveler
Bugün ki menum
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates, salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
80gr ton balığı
(Bu öğünde ekmek yok aslında yanına salata yiyecektim ama babam evden çıkmadı. Oruçlu olmadigimi bilmiyordu. Balık da tek yiyemedim)
Ara 16:30
10 adet erik
Aksam 19:00
7 kaşık sebze yemegi ( annem köyden getirdiği otlarla yapmış tam adını bilmiyorum )
4 kaşık yoğurt
Ara 22:00
1 tane kepekli galeta
1 bardak süt
Benim ki de diyetisyen listesi bilginize arkadaşlar
LAydLiNe
Bugun ki menüm
Sahur
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
2 kk peynir
3 hurma
1 dilim tb ekmeği
İftar
4 yk kabaklı havuçlu yoğurt salata
3 tane tavuk but
Avuç içi kadar pide
1 dilim dondurma (emzirdğim için sanırım aç kalınca canım çok istiyor)
Su:2,5 lt yaparım sanırım
19 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Cay
Peynir
1 bucuk litre su
Iftar 20.23
4 yk corba
1 adana dürüm
1 tabak bulgur pilavi
Karpuz
1 litre su
Bugun iftardan sonra 1 dilimcik sultan sarmasi yedim ama cok canim istedi engel olamadim.
Sporum yok bugun
Bugünkü menum
Sahur 2 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 parça pide yedim mi yemedim mi hatırlayamadım. Yemedim diye hatırlıyorum ama yediysem de çok küçücük bi parçadır.sahur gece olunca unutuluyor.
İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak mantar sote
Kavun karpuz birkaç dilim
Şu 2 buçuk lt.olur
Spor sabah 30 dk.pilates kardio
5 saat ev temizliği dip köşe galiba spor sayılır çünkü çok terledim ve yoruldum.
LAydLiNe
19 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
4 zeytin
1 yk labne peynir
4 ceri domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 yk manti
Salata
Cayin yanina biraz dut
Su 2 litre olur
Hem adana dürüm hem de bulgur pilavı fazla gibi geldi bana canım. 2yk.falan bulgur olsa iyi de 1 tabak umarım çok dolu değildir. Normal bir iftar menüsü gibi geldi bana Menun diyet gibi değil bide üstüne tatlı olunca.çünkü hem karpuz şekerli hem tatlı. Kaptan bana karpuz yeme diyor ben vazgeçemiyorum onun vicdanını yapıyorum sen hem karpuz yemişsin hem tatlı..bazen insan kendine dur diyemiyor malesef yarin aksama daha dikkat edersin ins..ama vaktin varsa mutlaka buaksam ip atla leslie yap bişeyler sahura kadar uyursan böyle depo eder vücuda.19 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Cay
Peynir
1 bucuk litre su
Iftar 20.23
4 yk corba
1 adana dürüm
1 tabak bulgur pilavi
Karpuz
1 litre su
Bugun iftardan sonra 1 dilimcik sultan sarmasi yedim ama cok canim istedi engel olamadim.
Sporum yok bugun
Dondurma cisss....buhafta artidaydin canım çok dikkat etmen lazım menülerine.tek bi kaçamak bile olmamalı. Bu hafta eksiye duş haftaya tadarsın çok canın çekerse.Bugun ki menüm
Sahur
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
2 kk peynir
3 hurma
1 dilim tb ekmeği
İftar
4 yk kabaklı havuçlu yoğurt salata
3 tane tavuk but
Avuç içi kadar pide
1 dilim dondurma (emzirdğim için sanırım aç kalınca canım çok istiyor)
Su:2,5 lt yaparım sanırım
Benim diyetisyenim ayın 15sinde gel dedi yani 1 ay sonra ortalama 5-6kg verirsin dedi. Birazcıkta bizim içimizde olacak. Diyetisyen direk olarak ekmeği kes diyemez ki zaten? O yüzden her ay liste yenileniyor bu ay günde 5 dilim yiyebiliyorsam bir dahaki ay 3 dilim yiyecegim mesela. Diyetisyen ilk önce vücudu hazırlıyor alıştırıyor birden yüklenmemek için pes edip bırakmayalım diye. Ama bakalım ben bugün kayısıyı fazla yedim mesela. Bakalım neler olacak kaç kilo vereceğim umarım herşey daha güzel olur herkes içinDiyetisyen menusu veren arkadaslar iki haftada kilo verilme olmazsa demekki menulerde sıkıntı var demek oluyor ...tekrar diyetisyeninizle konuşun derim...
Diyetisyenler cok ekmek veriyor bence ve cok ara yapılıyor...
Ben gittim diyetisyene ama uygulayamadim cok ara var ben yedikce yiyenlerdenim bana gorw olmadi ...
Canim.fistik ezmesi guzel bir ara ogun bence kizma kendine spor oncesi tuket
Insallah canim , evet bizde bitiyor ama hem diyetisyen listesine uyup hemde ara sirada olsa fazla kacirirsak diyetisyenin dedigi gibi 5 -6 kilo vermekte zorlaniriz onu demek istedim...ekmekleri her hafta birer dilim azalirsa daha iyi olur gibiBenim diyetisyenim ayın 15sinde gel dedi yani 1 ay sonra ortalama 5-6kg verirsin dedi. Birazcıkta bizim içimizde olacak. Diyetisyen direk olarak ekmeği kes diyemez ki zaten? O yüzden her ay liste yenileniyor bu ay günde 5 dilim yiyebiliyorsam bir dahaki ay 3 dilim yiyecegim mesela. Diyetisyen ilk önce vücudu hazırlıyor alıştırıyor birden yüklenmemek için pes edip bırakmayalım diye. Ama bakalım ben bugün kayısıyı fazla yedim mesela. Bakalım neler olacak kaç kilo vereceğim umarım herşey daha güzel olur herkes için
Şekersiz ic bisey olmaz kiYaa canım kahve istedi içiyim mi
Haklisin kaptanim zaten cok pisman oldum bugun agzima surmedimPatates kroket ve tatlı haricinde güzel menü canım afiyet olsun. Haftaya listeye gireceksin bu son kaçamağın olsun lütfen
102.2 kiloyum
Saglikli mutlu nice guzel yillari olsun insallah oglusunun cocuklar dogum gununu severler tabi kac yasindaHem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz
Az kalmış 2 hanelere tez vakitte inşaallah olursun bayram arifesinde görürsün.kaç kilola başladın diyete102.2 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?