- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
İyiyim şükür canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
yeni gelenler var hoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınz kızlar
listeden çıkınca ister istemez kopukluk oluyor kaptanımLAydLiNe
sende benim gibi güzel kutlama yapmışsın
dikkat edince hemen gidiyor biliyorsun zaten
kilo verenleri tebrik ediyorum
Nurdan1616 naptın canım mezuniyet nasıl gidiyor
Hoşbuldum Canım kalp kalbe karşıymış inan aklımdasınızHoş geldin canım. Az önce aklımdan geçtin. Kaçak çekti gitti dedim içimden
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...oruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/page-110
Burdayım ben artık menüleri oraya yazacağım.Sen de yaz her gün mutlaka. Fikir olur birbirimize.
Cankız tebrikler canım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinBugunku menum
Sahur 12.30
1yumurta
4zeytin
1bardak sut
Iftarda
1karniyarik
1kase cacik
1kase corba
Cok az pide
Ara21.30
2bardak cay
3hurma
2lt su
LAydLiNe
Guzel olmus canim afiyet olsun20 Mayıs menü
Sahur
Bir dilim tb ekmeği
Beyaz peynir 1 kk kadar
Bir domates
Bir biber
Bir salatalık
5 zeytin
Yeşil çay
İftar
Yarım kase yoğurtlu çorba
4 ızgara köfte
salata
bir domates
Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
Cok sagol canim amin hepimiz kabul olsun insallahAfiyet olsun canım Allah kabul etsin
Gayet güzel bir menü olmuş canım pide ve hurmayı görmüyorum.Bugunku menum
Sahur 12.30
1yumurta
4zeytin
1bardak sut
Iftarda
1karniyarik
1kase cacik
1kase corba
Cok az pide
Ara21.30
2bardak cay
3hurma
2lt su
LAydLiNe
Hurma yemişsin yaaa o da kesmediyse eğer tarçınlı süt iç.Esim ve kayinpederimin her aksam tatli yemesine gicik oluyorum ya her gun ayni savasi veriyorum diren direnn diye tatli krizini neler kesebilir arkadaslar
Bende bununla savaşıyorumEsim ve kayinpederimin her aksam tatli yemesine gicik oluyorum ya her gun ayni savasi veriyorum diren direnn diye tatli krizini neler kesebilir arkadaslar
Cankız tebrikler canım
Sen zayıfladıkça senin adına ben çok mutlu oluyorum çok istiyorsun ve çok azimlisin
Geçmişi oku oku bitiremem malum
Senin kilona baktım 7 li rakamlara az kalmış canım sakın pes etme
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
İnanın zayıf olmanın hazzı yemeklerden daha güzel
seviyorum sizleri Allah kolaylık versin hepimize
Tatlım onlar senin menüne yorum yaparken senin şuan ki kilonu göz önüne almıyorlar. O da tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor. Senin yediklerini ben yiyemem çünkü benim kilom neredeyse senin kilonun yarısı kadar. Sen benim yediklerimin iki katını yemelisin ki ona göre vücudun enerji almalı. Ben yorum yaparken menülere herkesin kilosunu ve boyunu göz önüne alarak yorum yapıyorum. Meselalatiska ya çok yükleniyorum çünkü onun verilecek az bir kilosu var ve o bu işin yolunu yordamını biliyor. Sana birden bire çok yiyorsun, şunu yiyorsun bunu yiyorsun dersek seni aç bırakırsak 3-5 gün sonra ben bu işi yapamıyorum der pes edersin. Bugün sana menünde o tatlıya neden izin verdim sanıyorsun? Ben izin vermesem yine yiyecektin hatta 1 taneyle kalmayıp başlayınca bir kaç tane yiyecektin. O yüzden ben baştan bir tane yemene izin verdim ki bak arkası gelmedi. Yavaş yavaş seni de alıştıracağız. Ama sabretmen ve istekli olman lazım.
MerhabaEsim ve kayinpederimin her aksam tatli yemesine gicik oluyorum ya her gun ayni savasi veriyorum diren direnn diye tatli krizini neler kesebilir arkadaslar
Kızlar fanur a mesaj sayılarını solmez hariç hiç kimse göndermemiş. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama 18-19 Mayıs mesaj sayılarınızı atmanız gerekiyor. Herkes en geç yarın öğleye kadar mesajlarını sayıp bana göndersin lütfen. Bu mesaj sayıları konusunda da bozuşacağız ona göre. Sadece bir kuralımız var ve biz ona uyamıyoruz. Olmaz böyle şey. Bu konuya lütfen hassas davranın. Herkesin mesaj sayılarını bekliyorum.
Mesaj sayısı ne oluyor ben bilmiyorum da
Maşallah tam nazar boncukluk bir menü olmuş. Ramazan sana yaradı canım su ve sporu yazmamışsın?
Hemencecik anlatayım. Günlük takıma yazdığımız mesajlarımızı sayıyoruz. Profilimizden saymak çok kolay oluyor. Sonra takımımızın ilk sayfasında hangi günün mesajını kime göndereceğimizin listesi var. Aşağıda ki gibi. Günlük olarak mesajlarımızı sayıyoruz. Hangi tarihe karşılık geliyorsa onun karşısındaki kişiye özel mesajla bildiriyoruz. Böylelikle katılımı ve paylaşımı kontrol altında tutabiliyoruz.
Mesaj sayılarını gönderim listesi
02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
AYnı soruyu dün sormuştum, laydline dan gelen mesajı gönderiyorum sana
Takıma başlangıç kilon 73 canım. Ama sen profiline 75,1 i yazabilirsin. Sonuçta bir sürü kilo verdin, sonradan almış olsanda.Kaptanım ben biliyorsun 73 ile başlamıştım. 71'lere kadar düşmüştüm. Sonra babamın vefatı ve ayak rahatsızlığımdan dolayı bir süre ara vermiştim. O arada da 75,1- 75.2 'ye kadar çıkmıştım. Sonra tekrar döndüm aranıza. Ben şu anda hangi kilomu başlangıç kilosu kabul edeyim. Profilime yazacağım da diğer arkadaşların görmesi adına.
LAydLiNe
Seni buradan incecik dal gibi bir hatun yapmadan bırakmaya niyetim yokBence de bana çok yükleniyorsun
Açıklama gelmiş canım. TeşekkürlerMesaj sayısı ne oluyor ben bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?