Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım kendini çok aç bırakıyorsun sanki sahur yapmadığın için.

Yediklerin bana biraz fazla geldi canım. Akşam hem köfte hem tavuk biraz fazla olmuş tabi tatlıyı söylemiyorum bile.
Tavuk ekstra çıktı canım kayınvalidem de iftardaydım.ondan ekmek tüketmedim hiç tatlıdan kaptanımın haberi vardı. İnşaallah şeker tamamen çıkıcak hayatımdan sağlıklı beslenmeyi öğrenince:)

Çöpe dök canım o zaman hemen hiç durdurma dolapta. Dediğim gibi midende duracağına çöpte dursun. Anneni de yavaş yavaş diyet moduna sok derim. Ona da faydan olur belki.

KAptan ben hemen gönderiyorum. Bugün dışardaydım hiç bakamadım kusura bakma.

Evet kaptanın yazdığı mesajı yeni gördüm canım kusura bakma. Yoksa yorum yapmazdım.

sevgili ladyline
glisemik indeks olayını dediğin gibi iyi biliyorum
ama ekmek yemedim bu yüzden de
benim hafta sonu çok işim vardı, mutfakta geçirecek fazla zamanım yoktu maalesef
oğlum sınava girecek, çok yoğun çalıştığı için menüyü onun isteklerine göre hazırlıyorum
haşmetmaap paatiz salatası istedi
bezelye de dünden var
hala 1 tabak bezelye var onu yiyecek tek kişi de benim sanki
dediğini duyuyorum ÇÖPE AAAAATTTT
nasıl atayım yahu, ne emekler var o bezelyede
kızıma satabilirsem ona yedirmeye çalışayım yarın
yarın daha dikkatli olacağım, söz

ama niçün yürümedin niçüünnn... yorgunluk da neymiş

Atma atma ye ama yanına protein de ekle o zaman. Bence çocuklara ve kendine ayrı hazırla artık. İdeal kilona ulaşana kadar bazı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Senin şu menün tam koruma menüsü. Azar azar dengeli yemişsin. Ama sen şuan kilonu korumaya çalışmıyorsun. Kilo vermeye çalışıyorsun. Daha önce söylemiştin azar azar yeme meselesini. O konuda haklısın ama dediğim gibi kilo alma sebeplerimiz zaten belli. Kilo aldırıcı yiyeceklerden uzak durmazsak çok bir yol katedemeyiz. Birbirimizi iyi anladığımızı ümit ediyorum.

çok iyi anladım canım

bu arada bu mesaj sayma işi ne. diyet grupları sayfalarını inceledim ama bir şeye rastlamadım.
bir yeşillendirsen burayı

Problem yok canım burada motivasyon için varız çok yiyene çok diyelim ki bilsin yemesin zayıflasın :))

Tatlım onlar senin menüne yorum yaparken senin şuan ki kilonu göz önüne almıyorlar. O da tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor. Senin yediklerini ben yiyemem çünkü benim kilom neredeyse senin kilonun yarısı kadar. Sen benim yediklerimin iki katını yemelisin ki ona göre vücudun enerji almalı. Ben yorum yaparken menülere herkesin kilosunu ve boyunu göz önüne alarak yorum yapıyorum. Mesela latiska ya çok yükleniyorum çünkü onun verilecek az bir kilosu var ve o bu işin yolunu yordamını biliyor. Sana birden bire çok yiyorsun, şunu yiyorsun bunu yiyorsun dersek seni aç bırakırsak 3-5 gün sonra ben bu işi yapamıyorum der pes edersin. Bugün sana menünde o tatlıya neden izin verdim sanıyorsun? Ben izin vermesem yine yiyecektin hatta 1 taneyle kalmayıp başlayınca bir kaç tane yiyecektin. O yüzden ben baştan bir tane yemene izin verdim ki bak arkası gelmedi. Yavaş yavaş seni de alıştıracağız. Ama sabretmen ve istekli olman lazım.

Maşallah tam nazar boncukluk bir menü olmuş. Ramazan sana yaradı canım su ve sporu yazmamışsın?

çok iyi anladım canım

bu arada bu mesaj sayma işi ne. diyet grupları sayfalarını inceledim ama bir şeye rastlamadım.
bir yeşillendirsen burayı
Hemencecik anlatayım. Günlük takıma yazdığımız mesajlarımızı sayıyoruz. Profilimizden saymak çok kolay oluyor. Sonra takımımızın ilk sayfasında hangi günün mesajını kime göndereceğimizin listesi var. Aşağıda ki gibi. Günlük olarak mesajlarımızı sayıyoruz. Hangi tarihe karşılık geliyorsa onun karşısındaki kişiye özel mesajla bildiriyoruz. Böylelikle katılımı ve paylaşımı kontrol altında tutabiliyoruz.

Mesaj sayılarını gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2

Haklısın Kaptanım ben onu göz önünde bulundurmamıştım

Maşallah tam nazar boncukluk bir menü olmuş. Ramazan sana yaradı canım su ve sporu yazmamışsın?
Unutmuşum kaptanım hemen yazıyorum. Evet kesinlikle ramazan da daha iyi uyuyorum kurallara çok ilginç :)
Su 2 litre oldu hala içiyorum. 2,5 olur. Sporda bugün 20 dakika tempolu yürüdüm.

Kaptanım ben biliyorsun 73 ile başlamıştım. 71'lere kadar düşmüştüm. Sonra babamın vefatı ve ayak rahatsızlığımdan dolayı bir süre ara vermiştim. O arada da 75,1- 75.2 'ye kadar çıkmıştım. Sonra tekrar döndüm aranıza. Ben şu anda hangi kilomu başlangıç kilosu kabul edeyim. Profilime yazacağım da diğer arkadaşların görmesi adına.
LAydLiNe

Olur kaptanım nasıl derseniz uyarım
Nasılsınız bu arada özledim sizleri
Ramazan malum yoğun geçiyor çok uğrayamıyorum
Sahursuz oruç tutuyorum suyumu içip yatıyırum
İftarı dilediğim gibi yiyorum şu an çok iyi sonra kötü etkilermi bilmiyorum

Hoş geldin canım. Az önce aklımdan geçtin. Kaçak çekti gitti dedim içimden

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...oruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/page-110

Burdayım ben artık menüleri oraya yazacağım. Sen de yaz her gün mutlaka. Fikir olur birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…