Canım kendini çok aç bırakıyorsun sanki sahur yapmadığın için.Bugun menu
Sahur yok
Iftar
Yarim kase tarhana corbasi
Yarim tabak kiymali menemen
1 dilim pide
Semizotlu cacik
2 parça karpuz
1.5 lt oldu su yatana kadar icerim dahaLAydLiNe
Spor yok ama manava markete gittim.. evde kosusturma halindeydim....
Tavuk ekstra çıktı canım kayınvalidem de iftardaydım.ondan ekmek tüketmedim hiç tatlıdan kaptanımın haberi vardı. İnşaallah şeker tamamen çıkıcak hayatımdan sağlıklı beslenmeyi öğrenince:)Yediklerin bana biraz fazla geldi canım. Akşam hem köfte hem tavuk biraz fazla olmuş tabi tatlıyı söylemiyorum bile.
95 kilo annem. eşim Rusya da. çocuklarla kalıyorum ben burada ondan yetişmem zor oluyor bazı işlere. 2 ay kadar annemler yanımdaydı şimdi 1.5 aydır yalnız idare ediyorum.bebişin vizesi çıkmadığı için eşimin yanına gidemiyorum
KAptan ben hemen gönderiyorum. Bugün dışardaydım hiç bakamadım kusura bakma.Kızlar fanur a mesaj sayılarını solmez hariç hiç kimse göndermemiş. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama 18-19 Mayıs mesaj sayılarınızı atmanız gerekiyor. Herkes en geç yarın öğleye kadar mesajlarını sayıp bana göndersin lütfen. Bu mesaj sayıları konusunda da bozuşacağız ona göre. Sadece bir kuralımız var ve biz ona uyamıyoruz. Olmaz böyle şey. Bu konuya lütfen hassas davranın. Herkesin mesaj sayılarını bekliyorum.
Evet kaptanın yazdığı mesajı yeni gördüm canım kusura bakma. Yoksa yorum yapmazdım.Tavuk ekstra çıktı canım kayınvalidem de iftardaydım.ondan ekmek tüketmedim hiç tatlıdan kaptanımın haberi vardı. İnşaallah şeker tamamen çıkıcak hayatımdan sağlıklı beslenmeyi öğrenince:)
Hımmm kahvaltı geç saatte yapılmış. İçli köfte ve patates salatası olmamış. Normalde senin kilonda birisinin akşam öğününden sonra acıkmaması lazım ama yediğin patates salatası seni acıktırmış. Bezelye ve patates glisemik indeksi yüksek besinlerden. Sen büyük ihtimal ne demek istediğimi anladın ama ben bilmeyen diğer arkadaşlar için hazır yeri gelmişken tekrar anlatayım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler vücuda alındığı zaman pankreas tarafından şekerin düşürülmesi için insülin salgılanır. Salgılanan insülin kan şekerini düşürdüğü için kısa zamanda açlık hissetmenizi sağlar. İçerdiği yoğun miktardaki nişasta nedeniyle patatesin her türlüsünden diyet süresince uzak durmalıyız. Normal hayatımızda da kontrollü şekilde tüketmeliyiz. Su yaşadığın şehir itibariyle çok az olmuş. Yürüyüşün ise çok güzel.
Ben yürüyemedim bugün yaaa tembelliğim üzerimdeydi.
harikasınBende yaptım canım 30dk.
Problem yok canım burada motivasyon için varız çok yiyene çok diyelim ki bilsin yemesin zayıflasın :))KAptan ben hemen gönderiyorum. Bugün dışardaydım hiç bakamadım kusura bakma.
Evet kaptanın yazdığı mesajı yeni gördüm canım kusura bakma. Yoksa yorum yapmazdım.
sevgili ladyline
glisemik indeks olayını dediğin gibi iyi biliyorum
ama ekmek yemedim bu yüzden de
benim hafta sonu çok işim vardı, mutfakta geçirecek fazla zamanım yoktu maalesef
oğlum sınava girecek, çok yoğun çalıştığı için menüyü onun isteklerine göre hazırlıyorum
haşmetmaap paatiz salatası istedi
bezelye de dünden var
hala 1 tabak bezelye var onu yiyecek tek kişi de benim sanki
dediğini duyuyorum ÇÖPE AAAAATTTT
nasıl atayım yahu, ne emekler var o bezelyede
kızıma satabilirsem ona yedirmeye çalışayım yarın
yarın daha dikkatli olacağım, söz
İzmirin neresine geldin tatil amaçlı mı yoksa buraya mı taşındın ben de izmirdeyim deBen İzmir e geldiğimden beri cozuttum buraya da yediklerimi yazmaya yüzüm olmadığından giremedim.... Utançla daha çok yedim biri beni kurtarsın bu kara döngüden...
Atma atma ye ama yanına protein de ekle o zaman. Bence çocuklara ve kendine ayrı hazırla artık. İdeal kilona ulaşana kadar bazı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Senin şu menün tam koruma menüsü. Azar azar dengeli yemişsin. Ama sen şuan kilonu korumaya çalışmıyorsun. Kilo vermeye çalışıyorsun. Daha önce söylemiştin azar azar yeme meselesini. O konuda haklısın ama dediğim gibi kilo alma sebeplerimiz zaten belli. Kilo aldırıcı yiyeceklerden uzak durmazsak çok bir yol katedemeyiz. Birbirimizi iyi anladığımızı ümit ediyorum.
Problem yok canım burada motivasyon için varız çok yiyene çok diyelim ki bilsin yemesin zayıflasın :))
Maşallah tam nazar boncukluk bir menü olmuş. Ramazan sana yaradı canım su ve sporu yazmamışsın?20 Mayıs menü
Sahur
Bir dilim tb ekmeği
Beyaz peynir 1 kk kadar
Bir domates
Bir biber
Bir salatalık
5 zeytin
Yeşil çay
İftar
Yarım kase yoğurtlu çorba
4 ızgara köfte
salata
bir domates
Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
Hemencecik anlatayım. Günlük takıma yazdığımız mesajlarımızı sayıyoruz. Profilimizden saymak çok kolay oluyor. Sonra takımımızın ilk sayfasında hangi günün mesajını kime göndereceğimizin listesi var. Aşağıda ki gibi. Günlük olarak mesajlarımızı sayıyoruz. Hangi tarihe karşılık geliyorsa onun karşısındaki kişiye özel mesajla bildiriyoruz. Böylelikle katılımı ve paylaşımı kontrol altında tutabiliyoruz.çok iyi anladım canım
bu arada bu mesaj sayma işi ne. diyet grupları sayfalarını inceledim ama bir şeye rastlamadım.
bir yeşillendirsen burayı
Haklısın Kaptanım ben onu göz önünde bulundurmamıştımTatlım onlar senin menüne yorum yaparken senin şuan ki kilonu göz önüne almıyorlar. O da tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor. Senin yediklerini ben yiyemem çünkü benim kilom neredeyse senin kilonun yarısı kadar. Sen benim yediklerimin iki katını yemelisin ki ona göre vücudun enerji almalı. Ben yorum yaparken menülere herkesin kilosunu ve boyunu göz önüne alarak yorum yapıyorum. Meselalatiska ya çok yükleniyorum çünkü onun verilecek az bir kilosu var ve o bu işin yolunu yordamını biliyor. Sana birden bire çok yiyorsun, şunu yiyorsun bunu yiyorsun dersek seni aç bırakırsak 3-5 gün sonra ben bu işi yapamıyorum der pes edersin. Bugün sana menünde o tatlıya neden izin verdim sanıyorsun? Ben izin vermesem yine yiyecektin hatta 1 taneyle kalmayıp başlayınca bir kaç tane yiyecektin. O yüzden ben baştan bir tane yemene izin verdim ki bak arkası gelmedi. Yavaş yavaş seni de alıştıracağız. Ama sabretmen ve istekli olman lazım.
Unutmuşum kaptanım hemen yazıyorum. Evet kesinlikle ramazan da daha iyi uyuyorum kurallara çok ilginç :)Maşallah tam nazar boncukluk bir menü olmuş. Ramazan sana yaradı canım su ve sporu yazmamışsın?
Olur kaptanım nasıl derseniz uyarımSen, ben veNurdan1616 korumayı birlikte yapalım ne dersin? Zaten kilolarımız çok yakın. Buraya değil de benim diğer topiğe yazalım menüleri ki kızlar etkilenmesin burada. Mezun olanı o tarafa geçiririz ne dersin?
Bende 20 dakika yürüyebildim canım.evet kızlar... kimler yürüyüş yaptı bugün bakiiimmmm
Olur kaptanım nasıl derseniz uyarım
Nasılsınız bu arada özledim sizleri
Ramazan malum yoğun geçiyor çok uğrayamıyorum
Sahursuz oruç tutuyorum suyumu içip yatıyırum
İftarı dilediğim gibi yiyorum şu an çok iyi sonra kötü etkilermi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?