Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Icli kofte patates salatasi ayni gun olammis cnm

20 mayis listem
Sahur 2.30
1 haslanmis yumurta
Cay
1 litre su

Iftar 20.26
Yarim kase corba
3 yk bulgur pilavi
Yogurtlu kabak salatasi
3 hurma
1 bucuk litre su

30 mekik

Suyu bi uarim litre dah artir guzel cnm

Kızlar N Nisaca nın menüleri de bende. Aynen Birprensess ve solmez in menüleri gibi. Akşam menüsünü bana yazdı. Ne yemesi gerektiğini ben söyledim. Bir süre onunla da böyle devam edeceğiz. O yüzden şuan 3 kişinin menü yorumları sadece bende. Aklınızda olsun lütfen

N Nisaca canım sen de yemeden önce ne olursa olsun mutlaka haber ver canım bana

Tamam kaptanım ...

Kremalı bisküviler haricinde güzel bir menü canım. Onu da akşam erken yiyerek dengelemişsin. Menün gayet güzel. Sen de aynı şekilde canım yasaklı bir şey istediğinde yemeden önce bana haber ver lütfen.

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1bardak süt

Öğlen 13de
Balık
Salata

Akşam 17de
Balık
Salata

2bucuk litre su
1saat yürüyüs
1fincan kahve
LAydLiNe
Cankız yediklerinin miktarını da yaz canım lütfen. Gayet güzel görünüyor buradan menün. Su ve yürüyüşte öyle ama ayağına dikkat et. Yine kendini zorlamaya başladın. Ben bile sağlam halimde bir saat zor yürüyorum. Sen o ayakla nasıl yürüyorsun?

Çok güzel olmuş canım hem menün, hem suyun hem de sporun. Kocaman alkış benden sana
Harikasın canım akşamı aynen dediğim gibi yapmışsın. Bundan sonra dediğim gibi yemeden önce haber vermeni istiyorum her şeyi.

Tek öğün daha önceki yorumuma cevap vermedin galiba Ramazandan sonra bu durum senin sıkıntıya sokmasın. Bence sağlıklı bir şey yapmıyorsun.

Sahur
2 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates yesillik

Iftar 20.08
Yarim kase tarhana corba
5 yk bezelye
Salata
1 dilim.pide

2 litre su
30 dk kosu bandi (210 kalori yaktirdi)
30 dk pilates
Bu pideleriniz beni öldürecek valla. Allahtan spor yapmışsın. Pide yok pide

Hımmm kahvaltı geç saatte yapılmış. İçli köfte ve patates salatası olmamış. Normalde senin kilonda birisinin akşam öğününden sonra acıkmaması lazım ama yediğin patates salatası seni acıktırmış. Bezelye ve patates glisemik indeksi yüksek besinlerden. Sen büyük ihtimal ne demek istediğimi anladın ama ben bilmeyen diğer arkadaşlar için hazır yeri gelmişken tekrar anlatayım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler vücuda alındığı zaman pankreas tarafından şekerin düşürülmesi için insülin salgılanır. Salgılanan insülin kan şekerini düşürdüğü için kısa zamanda açlık hissetmenizi sağlar. İçerdiği yoğun miktardaki nişasta nedeniyle patatesin her türlüsünden diyet süresince uzak durmalıyız. Normal hayatımızda da kontrollü şekilde tüketmeliyiz. Su yaşadığın şehir itibariyle çok az olmuş. Yürüyüşün ise çok güzel.

evet kızlar... kimler yürüyüş yaptı bugün bakiiimmmm
Ben yürüyemedim bugün yaaa tembelliğim üzerimdeydi.

20 mayis listem
Sahur 2.30
1 haslanmis yumurta
Cay
1 litre su

Iftar 20.26
Yarim kase corba
3 yk bulgur pilavi
Yogurtlu kabak salatasi
3 hurma
1 bucuk litre su

30 mekik
Hadi bakalım güzel menü olmuş. Mekik değil de yürüyüş yap daha faydalı olur.

Çok yükleniyorsun yine kendine. Ayrıca önceki mesajına söyledim mi hatırlamıyorum ama tartı için bu son hakkın. Eğer bir daha tartıda kötü bir rakam görüp karamsarlığa kapılırsan yemin ettiririm tartılmaman için ona göre. Mümkün olduğunca az tartıl. Bu son şansın unutma sakın bunu.

20 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 minik domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 tane kofte
Cayin yaninda dut yedim
2 litŕe su
Maşallah çok güzel gidiyor menülerin. Ama paylaşımların çok az. Daha fazla takıma gelmen gerekiyor.

Kızlar fanur a mesaj sayılarını solmez hariç hiç kimse göndermemiş. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama 18-19 Mayıs mesaj sayılarınızı atmanız gerekiyor. Herkes en geç yarın öğleye kadar mesajlarını sayıp bana göndersin lütfen. Bu mesaj sayıları konusunda da bozuşacağız ona göre. Sadece bir kuralımız var ve biz ona uyamıyoruz. Olmaz böyle şey. Bu konuya lütfen hassas davranın. Herkesin mesaj sayılarını bekliyorum.

Dünkü 6dilim ekmek olayından sonra bugün 2 dilim yedim sadece. Tamam artık daha dikkatli olurum zaten listedekilerin çoğunu yemiyorum

Kızlar annemle kayınvalidem bir alem
Kayınvalidem in iftar menüsü belli di zati
Annemde toplu bi iftara gitmiş yiyim diye irmik helvası getirmiş bana ya sanki çok ihtiyacım var :)) ana yüreği :)) aldım dolaba kaldırıcam...
Yani görmemişim duymamışım niye getiriyorsun hayret bişi bi de torununa ayrı bana ayrı paket :))) yemicem seni tatlı şey

Dünkü 6dilim ekmek olayından sonra bugün 2 dilim yedim sadece. Tamam artık daha dikkatli olurum zaten listedekilerin çoğunu yemiyorum

Canım senin sofraya oturmadan önce gözünün doyması lazım. Şimdiye kadar süregelen alışkanlıklarımız yıkmak öyle kolay değil. Listende ne yazıyorsa aynen uymaya çalış. Çünkü bu iş birden bire olmaz. Ben de biliyorum sana nasıl kilo verdirebileceği mi ama şu an senin zorlanmadan kendini bu işe adapte etmen lazım. Öncelikle aklından diyet kelimesini sil. Sen şuan sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. Bu kadar kiloyu sağlıklı beslenemediğimiz için aldık zaten. Biz sağlıklı ve düzenli beslendiğimizde kilolar kendiliğinden gidecek. O yüzden 3 ekmek 5 kayısı bunlara takılma. Ben sana zaten gerekli uyarıları yapıyorum.

Eşin yemeyecekse dolaba kaldırma direkt çöpe dök derim. Normalde asla sevmem israf olayını ama midende duracağına çöpte dursun. Annen kaç kilo?

Yediklerin bana biraz fazla geldi canım. Akşam hem köfte hem tavuk biraz fazla olmuş tabi tatlıyı söylemiyorum bile.

Eşin yemeyecekse dolaba kaldırma direkt çöpe dök derim. Normalde asla sevmem israf olayını ama midende duracağına çöpte dursun. Annen kaç kilo?
95 kilo annem. eşim Rusya da. çocuklarla kalıyorum ben burada ondan yetişmem zor oluyor bazı işlere. 2 ay kadar annemler yanımdaydı şimdi 1.5 aydır yalnız idare ediyorum.bebişin vizesi çıkmadığı için eşimin yanına gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…