Günaydın. ptesi kilomu paylaşayım 60,5. bu durumda 400 gr almışım görünüyor. oldukça az yiyorum. gene de yediğim şeyler şişkinlik yapıcı galiba.
...........Sana birden bire çok yiyorsun, şunu yiyorsun bunu yiyorsun dersek seni aç bırakırsak 3-5 gün sonra ben bu işi yapamıyorum der pes edersin. Bugün sana menünde o tatlıya neden izin verdim sanıyorsun? Ben izin vermesem yine yiyecektin hatta 1 taneyle kalmayıp başlayınca bir kaç tane yiyecektin. O yüzden ben baştan bir tane yemene izin verdim ki bak arkası gelmedi. Yavaş yavaş seni de alıştıracağız. Ama sabretmen ve istekli olman lazım.
59,7 yazmıştık. bu hafta mezun olmasam mı acaba. mezun olanları görüyoruz. hemen ertesi günü pizzayla falan kutluyorlar.Günaydın canım. Bu hafta mezun olmazsan elime sopa alıp gelirim ona göre. Cumaya hazır ol. Hedefine kaç yazmıştık?
Niye güldün çok merak ettim
Sen de kutla şekerim mezun oldun da sana kutlamamı dedik.59,7 yazmıştık. bu hafta mezun olmasam mı acaba. mezun olanları görüyoruz. hemen ertesi günü pizzayla falan kutluyorlar.
Ben izmirliyim ailemin yanına geldim..İzmirin neresine geldin tatil amaçlı mı yoksa buraya mı taşındın ben de izmirdeyim de
Takıma başlangıç kilon 73 canım. Ama sen profiline 75,1 i yazabilirsin. Sonuçta bir sürü kilo verdin, sonradan almış olsanda.
Seni buradan incecik dal gibi bir hatun yapmadan bırakmaya niyetim yok
Açıklama gelmiş canım. Teşekkürlerlatiska yeniden yazma derdinden kurtardın beni. Takıldığın nokta olursa her zaman sorabilirsin Birprensess canım
[tr] [tr] [td]Kriziantemcicegi |
[tr] [tr] [td]Kriziantemcicegi |
[tr] |
eline sağlık...Kızlar kusura bakmayın ortalığı biraz kirlettim
Tablo istediğim gibi olmadı bir türlü onun için uğraşıyorum
Istersen yardım edebilirim bilgisayardan tablo yapmayı falan biliyorum sertifika için kursa gitmistimdeKızlar kusura bakmayın ortalığı biraz kirlettim
Tablo istediğim gibi olmadı bir türlü onun için uğraşıyorum
herşeyi devletten beklememek lazım di miIstersen yardım edebilirim bilgisayardan tablo yapmayı falan biliyorum sertifika için kursa gitmistimde
20 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 minik domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 tane kofte
Cayin yaninda dut yedim
2 litŕe su
Esim ve kayinpederimin her aksam tatli yemesine gicik oluyorum ya her gun ayni savasi veriyorum diren direnn diye tatli krizini neler kesebilir arkadaslar
Bende bununla savaşıyorum
Merhaba
vanilya koklamak tatlı isteğini bastırıyor
bir de tarçınlı yoğurt yiyebilirsin
Günaydın. ptesi kilomu paylaşayım 60,5. bu durumda 400 gr almışım görünüyor. oldukça az yiyorum. gene de yediğim şeyler şişkinlik yapıcı galiba.
Günaydın hanımlar
Cuma günü buraya gelirken 75.5 idim 3 günde insan 4.2 kg alabilir mi? Sabah çıktım tartıya 79.7...ben şok..
Sabah yediklerimi paylaşayım..
2 haşlanmış yumurta
Sade sütlü Türk kahvesi
1 kk dil peyniri
1 kapya biber...
Biliyorum akşam paylaşılıyor da ben böyle öğün öğün paylaşayım yorumlarınızı bekliyorum
bugün akşam yemeğe misafir gelecek...
yoldan çıkar mıyım sizce??
çıkmam değil mi
çıkmam çıkmam
Günaydın kızlar
Ilk defa duydum bunu iyiymiş. Sağol bilgilendirme icin
Çıkmazsin cikmazsin. Cikmamalasin
Kendine bunu yapmamalisin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?