Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hala aynı kilodaym kızlar ya ben veremiyorum ramazan bana hiç iyi gelmiyor

İftarda o kadar pide yersen veremezsin tabii. Sahur yapmamışsın. Direkt iftara yüklenmişsin. Ayrıca dediğim gibi sadece az yemek ramazanda kilo verdirmiyor. Spor yapmak lazım. Spor yapıyor musun?

Bak şimdi canım. Ekmeklerini artık değiştirmen lazım. Lavaş yememelisin. Ekmek yerine de olsa kır pidesi yememelisin. Akşam bana menünü yazmadın keşke yazsaydın o güllaç olmayacaktı menünde. Üç ana öğünde 2 şer dilim ekmek hakkın var. Ve bu ekmekler tam buğday ya da çavdar olacak. Bunun dışında artık ekmek yok. Ve tatlılardan artık uzak durmamız lazım. Su güzel. Temizlikte en güzel spordur. Menülerini yazmaya devam et lütfen bana ama yemeden önce yaz olur mu?

Haklısın... diyette olduğumu da söylememiştim gelenlere. Ama ben de rus salatası ve humus yemedim. Cevizli kadayıf yemedim. Ekmek zaten yemedim. Kemalpaşayı da hem çok küçük hem de yağ içermediğinden biraz da mecburiyetten yedim.

Hamurişi benim de en büyük düşmanım. O yüzden ben de pek yapmıyorum.
Yoğurt ise diyet yapanlar için mucize gerçekten.
Ben yemek yerken doyduğum halde birkaç çatal alabiliyorum. Yani midem doyuyor gözüm doymuyor. Gözümü doyurmak için salataya yüklenmek mantıklı bir seçenek ama psiko psikolojik olarak beni daha çok yemeye yönlendiriyor. Bir yolunu bulacağız

Tmm kaptanım menüyü sofraya oturunca gördüm ondan yazamadım.kır pidesi ni de canım çok istedi ondan yemek istedim Güllaç olmasaydı iyiydi gerçekten o noktada nefsime dur diyemedim ama 2 Kaşık tan sonrasını yemedim hemen bıraktım tabağı. Yazıcam kaptanım özellikle akşam menülerine çok dikkat etmem gerek.

kaptanım senin taktikler şeytanınkilerle aynı ondan güldüm.zahmet edip attığım videoyu izleseydin anlayacaktın neden güldüm

listeyi çok beğendim. aferim kız. azmedince oluyor
Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim

Iki gündür bulgur pilavı yiyorum bugün yine canım bulgur pilavı cacık istiyor tekrar yapıyorum acaba zararlı mi yemem LAydLiNe
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.

Çok açım beyaz leblebi aldım onu kemiriyorum.. 1 avuç yedim gerçi
Ara öğünlerde bir avuç leblebi yiyebilirsin canım.

Çok güzel bir menü. Akşam arasını bıraktın galiba canım? Acıkmıyor sun dimi?

21 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
3 zeytin
3 minik domates
4 5 parca peynir
Iftar
Tavuklu bugdayli bi corba
5 tane yaprak sarma bulgurlu
Su 2 yi gecer sahura kadar
Cayin yanina biraz kuru uzum yerim
Afiyet olsun canım. Spor görmüyorum hiç menülerinde yapıyor musun?

Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Diyetisyen listeni değiştirdi mi?

Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.

Bugun ki menüm
Sahur:
Hiç bişey yemedim
Akşamında çok fazla yemiştim

İftar
1 tabak et sote
4 yk bulgur pilavı
2 avuç içi pide
1 kase çorba

Spor yok
Su 3 olur

LAydLiNe
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.

Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?

Sahur
1/4 bazlama peynirli tost
Domates salatlik
5 zeytin

Iftar
1 kaseden az yayla corba
1 kucuk tavuk baget 1 kucuk gogus
Salata

2 litre su
Spor... belediyenin spor aletlerinde bikac hareket
Sporun çok güzel

Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettim Sporun güzel

Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.

Hala ailemin yanındayım akşam geç gelindi birde ne yazıkki bizimkiler böyle geç yer yemeği...
Birde bizimkilerin evinde çok abur cubur okur ondan cumadan beri manyak gibi yedim...
Dünden beri abur cubur u kestim.. Bugün biraz daha temkinli olacağım...
Bizimkilerin evinde abur cubur olur akşam geç yerler ama kilolu değiller çünkü az yerler....

Merhabaaa Laydline
Ayağıma çok kramp giriyor o yüzden yiyorum
Kabız olmamak için de kaysılı form çayı içtim yatmadan. Kilomdaki düşüş çaydam dolayı da olabilir. Bir. De dün acı.yedim. o da etkilemiştir
Bu arada bulgur konusunda çok haklısın. Kompleks karbohidrat içerdiği için pirince göre sağlıklı ama fena şişiriyor beni de

Son düzenleme:
Birde yeşil biberi yıkadıktan sonra çok az yağla ve fırında pişir yoğurtla buzdolabına koy 4 5 gün yiyebiliyorsun..kahvaltı ve yemeklerde birebir..
(500gr bibere 1 yk zeytinyağı)
sanki yağ içine girmezse lezzetli olmazmış gibi geliyor nedense. bir de suyun içinde soğan ve biber nasıl pişer hiç yağ olmadan bilemedim. ama deneyeceğim tarifi

ben muzu iyi sanıyordum ya. yemiyeceğim bundan sonra.. istediğim kilodan sonra yerim artık napayım. kahvaltılara doğruyordum

Kızlar bugün yine güzel bir imtihandayım
Büyük oğlumun balımın beslenme günü ve sıra bende. Balımında sevdiği bir tatlı var şurup lu bende çok severek yaparım ve çok severek yerdim dün onu hazırladım.ve tuzlu olarak üçgen börek istedi sıpam ona da bayılıyorum. Yememek için gitmemize bir saat kala bişiricem ve hemen paketlicem :))
Siz nasıl yapıyorsunuz misafiriniz geldiğinde ikram olayını nasıl hallediyoruz yemeden ya da tatmadan.
Bi de ben merak ediyorum tadı nasıl oldu diye

21 mayıs

Sahur 02.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 hurma

20.20 iftar
3 hurma
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kavurma
Bol salata

22.30
7 8 tane fındık

2.5 litre su
Güzel olmuş canım menün. Bütün uyarılarımı dikkate almışsın. Ufak ufak sporda ekle menülerine.

ocak 1. Ay canım 4 ay oldu yani

haklısın canım ama iftarda dayanmak çok zor oluyor kendime dur demem lazım canım deli gibi tatlı çekiyor şekerim düştüğü için galiba
Hepimizin çekiyor canım inan bana. Hele ki sen emziriyorsun daha zor ama bir süre sonra alışacaksın. Çektiğimiz çilenin sonunu düşün lütfen. İstediğin kiloya indiğinde emin ol çok daha mutlu olacaksın.

Hımmm bende de durum çok farklı değil aslında ama yine de elimden geldiğince buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Mesela şuan iş yerindeyim. Masamın üzerinde dünya bir iş var ama ben takımla ilgilenmeye çalışıyorum. Seni de çok iyi anlıyorum ama birazcık daha fazla zaman ayırmanı istiyorum senden de. Çünkü paylaşımımız düştüğü an motivasyonumuzda düşüyor. Ara ara fırsat bulduğunda gel olur mu çok ihmal etme burayı

Kuruyemiş haricinde çok güzel menü canım. Kavrulmuş bütün kuruyemişlerden uzak duruyoruz. Hatırlatmış olayım.

Kaptanım ne bilgileri göndercez anlayamadım

Bugunku menum
Sahur 01.00
1yumurta etli
3zeytin
1parca pide
1bardak sut

Iftarda
1kase corba
1dilim dalyan kofte
1kase cacik
Bolca salata
1lokma pide

Ara22.00
2bardak cay
2 hurma

Su 1.5lt.

LAydLiNe
Su çok az canım. Pide konusunu tekrar anlatmayacağım. 1 lokma bile olsa artık pide yok. Bunların haricinde güzel menü.

Canım iftarla sahurun arasında zaten çok bir zaman olmuyor. Ayrıca günün en hareketsiz saatleri. O yüzden ramazan süresince ara öğün yapılmasını istemiyorum oruç tutanlar için. Ben yapmıyorum. Ona rağmen iftarın şişkinliği sahura zor iniyor.

Allah kolaylik versin canim

Tablo yapti kaptan orda ki eksikleri göndermen gerekiyor. Boy eksik sanırım senin

Bu konuda bende çok kararsizim. Eşim sahur da tüketiyor meyveyi. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Daha önce söylemiştim canım çok ihtiyaç duyarsan iftarda ye. Ama ondan sonraki saatlerde yemen pek mantıklı değil. İftardan sonra yine biraz hareketimiz oluyor ama sahurdan sonra direkt yatıyoruz çok hareketli olamayoruz.

Süpersin maşallah hadi bakalım cumaya güzel bir rakam göreceksin tartıda. Verdiğini görüp şımarma sakın bu gün

Kilolu olup olmamak bir sağlık ölçütü değil aslında canım. Şöyle düşün biz burada sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda da kilo veriyoruz. Şimdiye kadar sağlıksız beslendiğimiz için kilo aldık. Hiç bir abur cubur sağlıklı değildir. Ayrıca 21:00 akşam yemeği için çok geç bir saat.

Hımm ne var muzda? Potasyum mu magnezyum mu? İlk defa senden duydum kramp için olduğunu. Bir de sana kocaman bir tavsiyem var asla ve asla form çayı içme. Çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine acı ye daha iyi. Çünkü form çayları barsaklardaki floraya zarar veriyor ve bu seni sonrasında daha bağımlı hale getiriyor.

sanki yağ içine girmezse lezzetli olmazmış gibi geliyor nedense. bir de suyun içinde soğan ve biber nasıl pişer hiç yağ olmadan bilemedim. ama deneyeceğim tarifi
Sen şu Kars' ta yediğimiz soğanı yapmıştın dimi? Nasıl olmuştu? Aynen oradaki tadı bulabilmiş miydin?

ben muzu iyi sanıyordum ya. yemiyeceğim bundan sonra.. istediğim kilodan sonra yerim artık napayım. kahvaltılara doğruyordum
Ara ara yemek lazım canım ama kilo verme döneminde uzak durmak daha mantıklı.

Bu gün o yaptıklarından hiç yemezsen ki yemeyeceğine inanıyorum seni kocaman alkışlayacağım.

Misafirlere ya da evdekilere yememem gereken bir şey yaptığımda nasıl olmuş diye soruyorum

Yani tadına bakmıyorum

Suyu iyicene çektir den sonra 1 yk zeytinyağı ekle hafifçe çevir..
2 orta soğana 1, 5 çay bardağı su koyman tavsiye ederim.

İftarda o kadar pide yersen veremezsin tabii. Sahur yapmamışsın. Direkt iftara yüklenmişsin. Ayrıca dediğim gibi sadece az yemek ramazanda kilo verdirmiyor. Spor yapmak lazım. Spor yapıyor musun?

Çok az evde ip atlıyorum haftaya eşimin vardiyası değişiyor o zaman parkta yürümeyi düşünüyorum inş

AY BAKTIM ELİF OYNUYOR BENDE İKİ HAREKET OLSUN DEDİM

Yok canım daha değişmedi. Bugün gidecegim kontrole.

Harika tebrikler adım adım hedefe varacaksin

Sahur yine yapamadım kaptanim , ustelik bu gece su icmeyede uyanamamisiz... esimde sahursuz kaldi bugün uyumuşuz.

Bugun dr gidecem kulaklarimi temizletmeye ... damla kullandim bitti sira temizlemekte )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…