Hala aynı kilodaym kızlar ya ben veremiyorum ramazan bana hiç iyi gelmiyor
(Kaptan kontrollü liste)
09.00
Cevizli su
09.30
2 dilim kızarmış ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Yeşillik domates
Bitki çayı 3 kupa
11.00
2 bademli hurma
1 kupa süt
14.00
1 tane haşlama tavuk kalçalı but
1 lavaş orta boy
Salata
1 kase yoğurt
17.30
3 kuru incir
1 kupa tarçınlı süt
20.30
2 kepçe etli çorba
6 yk tavuklu bezelye
Yarım kıymalı kır pidesi(2 dilim ekmek yerim demiştim onu yemedim)
Bol salata
2 bardak ayran
2 yk güllaç
3 lt su olucak inşaallah
Spor yok ama 3 gündür temizlik yapıyorum.
LAydLiNe E
Misafir varken zor canim... dondurma yaninda fistikli baklava vardi yemedim.. patatesli börek vardi yemedim , pirinc pilavi yemedim , karpuz vardi yemedim kirazi tercih ettim... eee ev sahibi yemetince misafirde yemiyor ister istemez eslik etmek durumda kaliyoruz
doymadan kalktıgın zaman diyete tahammülün daha az oluyo cnm yani bende hep öle olur o nedenle zeytinyağlı bol limonlu mümkünse az tuzlu salatayı her zaman yanına koyarım ki koca bi tabak yesende salata hem gözün doyuyor hemde mide hacmin aç kalkmamış oluyorsun ve sağlıklı besleniyorsun. ben ilk 20 kiloyu verdiğim zaman bundan 5 yıl önce önce ekmeği evden kaldırdım tamamen sonraa salata veya yogurt alışkanlığı kazandım en son porsiyon kontrolü mesela tabak boyutumu küçülttüm önce gözüm doysun diye daha sonra yumruk hesabı yapmaya başladım et tavuk balık da öle öle derken mide zaten küçüldü. şimdi önüme kocaman bi servis tabağıda gelse yiyeceğim kısım bellidir. benim düşmanım hamur işi çünkü çok seviyorum evde yapmıyorum yapsamda hemen bitecek şekilde yapıyorum
Tmm kaptanım menüyü sofraya oturunca gördüm ondan yazamadım.kır pidesi ni de canım çok istedi ondan yemek istedim Güllaç olmasaydı iyiydi gerçekten o noktada nefsime dur diyemedim ama 2 Kaşık tan sonrasını yemedim hemen bıraktım tabağı. Yazıcam kaptanım özellikle akşam menülerine çok dikkat etmem gerek.Bak şimdi canım. Ekmeklerini artık değiştirmen lazım. Lavaş yememelisin. Ekmek yerine de olsa kır pidesi yememelisin. Akşam bana menünü yazmadın keşke yazsaydın o güllaç olmayacaktı menünde. Üç ana öğünde 2 şer dilim ekmek hakkın var. Ve bu ekmekler tam buğday ya da çavdar olacak. Bunun dışında artık ekmek yok. Ve tatlılardan artık uzak durmamız lazım. Su güzel. Temizlikte en güzel spordur. Menülerini yazmaya devam et lütfen bana ama yemeden önce yaz olur mu?
Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedimkaptanım senin taktikler şeytanınkilerle aynı ondan güldüm.zahmet edip attığım videoyu izleseydin anlayacaktın neden güldüm
listeyi çok beğendim. aferim kız. azmedince oluyor
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.Iki gündür bulgur pilavı yiyorum bugün yine canım bulgur pilavı cacık istiyor tekrar yapıyorum acaba zararlı mi yememLAydLiNe
Ara öğünlerde bir avuç leblebi yiyebilirsin canım.Çok açım beyaz leblebi aldım onu kemiriyorum.. 1 avuç yedim gerçi
Çok güzel bir menü. Akşam arasını bıraktın galiba canım? Acıkmıyor sun dimi?21.09.2018 / DiyetisyenListesi
09:30 = 1 haşlanmış yumurta,Yarım salatalık,Yarım domates,1kk yarım yağlı peynir, Bir-kac dilim biber,Yeşil çay, 1 dilim ç.ekmek
12:00 = 3 adet erik
13:00 = 1yumurta, 2 dilim domates,4 d. salatalık, 3 y. zeytin,1kk peynir, Adaçayı, 1 dilim ç.ekmek
15:30 = 2 Galeta, 4 kuru kayısı
18:00-18:30 = 4 y.kaşık sebzeli bulgur pilavı (kabak,biber) Bolca cacık, 1 dilim ç.ekmek
(Hiçbirşeye tuz atmıyorum bulgur pilavı dahil)
2.5 lt su yatana kadar 3lt olur.
Afiyet olsun canım. Spor görmüyorum hiç menülerinde yapıyor musun?21 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
3 zeytin
3 minik domates
4 5 parca peynir
Iftar
Tavuklu bugdayli bi corba
5 tane yaprak sarma bulgurlu
Su 2 yi gecer sahura kadar
Cayin yanina biraz kuru uzum yerim
Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Diyetisyen listeni değiştirdi mi?bugün ki menüm(diyetisyen menüsü)
sabah 10:00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarım domates
1,5 dilim tam buğday ekmeği
öğle 13:45
3 köfte
1 taze soğan
4 kaşık yoğurt
yarım dilim tam buğday ekmeği
ara 16:30
10 adet kiraz
akşam 19:00
7 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ara 22:00
bir bardak süt(bu aksam sahur yapacağım için galeta yemeyeceğim)
3,5 lt su daha da içerim
yarım saat yürüyüş
LAydLiNe
Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.Bugünkü menum
Sahur 2 buçukta
1 kaşe az çorba
2 kasık bulgur(canım başka bişey yemek istemedi)
Yoğurt
İftar 8 buçuk
1 kaşe çorba
Yarım tabak türlü
2 dilim karpuz
Salata
1 küçük kase sütlaç(uzun zamandır tatlı bişey yemiyorum listemden görmüşsünüzdür sutlaci da bi tadayım dedim devamı geldi).
Şu 2bucuk lt olur
Spor yok
LAydLiNe
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.Bugun ki menüm
Sahur:
Hiç bişey yemedim
Akşamında çok fazla yemiştim
İftar
1 tabak et sote
4 yk bulgur pilavı
2 avuç içi pide
1 kase çorba
Spor yok
Su 3 olur
LAydLiNe
Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?İyi aksamlar hanımlar
Sabah 1030
2 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 kapya biber
Sade nescafe
Öğlen 1830
2 avuç leblebi
Sütlü sade Türk kahvesi
Akşam 2100
5 yk taze fasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim pide
1 yk pekmez
Akşam sapıttım ama bugün bir tık daha iyiydim..
Bol bol yürüdüm..
3 lt su..
Benim menü yerlerde kimseye yorum yapmaya hakkım yokmuş gibi geliyor hanımlar. ..
Sporun çok güzelSahur
1/4 bazlama peynirli tost
Domates salatlik
5 zeytin
Iftar
1 kaseden az yayla corba
1 kucuk tavuk baget 1 kucuk gogus
Salata
2 litre su
Spor... belediyenin spor aletlerinde bikac hareket
Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettim21 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
1 haslanmis yumurta
Cay
1 litre su
Iftar 20.25
1 kase sehriye çorbası
Mucver
1 kase yogurt
Karpuz
1 bucuk litre su
Spor
5 dakika twister
30 mekik
10 dk farkli sporlar
Iki eline sise alip yapilan spor 200 tane adini bilmiyorum
Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.Ben de patlatayım listemi
9.00
1 tb ekmek
1 kk peynir
1/2 kk çökelek
4 zeytin
2 cherry domates
13.00
Semizotu salata (yağsız)
150 g ızgara et
3 kuru kayısı
16.00
1 muz
20.00
1 ızgara tavuk budu
3 kk ızgara tavuk göğsü
Yağsız salata bol
2 yk avakado salatası
2 kemalpaşa tatlı
Tamam siz durun
1 saat yürüyüş
3 L su
30 squat
50er yan.mekik
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.Merhaba
Bugün menü
Sahur yok
Iftar
Yarim kase tarhana çorba
Porsiyon guvec et sote
4 sarma (bulgurlu )
1 bardak ayran
Salata 2 çatal
5 kiraz
1 top dondurma
Bugun misafirim vardi kizlar ev sahibi yemeyince olmuyor fazla oldu biliyorum sahur yapmiyacam yine cook sisim..
LAydLiNe
Hala ailemin yanındayım akşam geç gelindi birde ne yazıkki bizimkiler böyle geç yer yemeği...Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.
Ara öğünlerde bir avuç leblebi yiyebilirsin canım.
Çok güzel bir menü. Akşam arasını bıraktın galiba canım? Acıkmıyor sun dimi?
Afiyet olsun canım. Spor görmüyorum hiç menülerinde yapıyor musun?
Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Diyetisyen listeni değiştirdi mi?
Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.
Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?
Sporun çok güzel
Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettimSporun güzel
Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.
Merhabaaa LaydlineBulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım.
Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.
.
sanki yağ içine girmezse lezzetli olmazmış gibi geliyor nedense. bir de suyun içinde soğan ve biber nasıl pişer hiç yağ olmadan bilemedim. ama deneyeceğim tarifiBirde yeşil biberi yıkadıktan sonra çok az yağla ve fırında pişir yoğurtla buzdolabına koy 4 5 gün yiyebiliyorsun..kahvaltı ve yemeklerde birebir..
(500gr bibere 1 yk zeytinyağı)
Güzel olmuş canım menün. Bütün uyarılarımı dikkate almışsın. Ufak ufak sporda ekle menülerine.21 mayıs
Sahur 02.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 hurma
20.20 iftar
3 hurma
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kavurma
Bol salata
22.30
7 8 tane fındık
2.5 litre su
Hepimizin çekiyor canım inan bana. Hele ki sen emziriyorsun daha zor ama bir süre sonra alışacaksın. Çektiğimiz çilenin sonunu düşün lütfen. İstediğin kiloya indiğinde emin ol çok daha mutlu olacaksın.ocak 1. Ay canım4 ay oldu yani
haklısın canım ama iftarda dayanmak çok zor oluyor kendime dur demem lazımcanım deli gibi tatlı çekiyor şekerim düştüğü için galiba
Hımmm bende de durum çok farklı değil aslında ama yine de elimden geldiğince buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Mesela şuan iş yerindeyim. Masamın üzerinde dünya bir iş var ama ben takımla ilgilenmeye çalışıyorum. Seni de çok iyi anlıyorum ama birazcık daha fazla zaman ayırmanı istiyorum senden de. Çünkü paylaşımımız düştüğü an motivasyonumuzda düşüyor. Ara ara fırsat bulduğunda gel olur mu çok ihmal etme burayıKızlar geçmişi tamamen okuyamadım önemli bişey olursa yazın bana lütfen bizim velet tam gaz devam ediyor evdeki işlerimi halledemiyorum her yer her yerdeyemek yapmaya ancak fırsat bulabiliyorum. Ütüler çamaşırlar bulaşıklar oooo bir sürü şey gözüm korktu resmen. İftar bulaşıklarını toplayamadım henüz bana kolay gelsin görüşürüz
Kuruyemiş haricinde çok güzel menü canım. Kavrulmuş bütün kuruyemişlerden uzak duruyoruz. Hatırlatmış olayım.21 Mayıs menü
Sahur
Yeşil çay
Beyaz peynir
4 zeytin
bir domates
iki biber
Maydanoz
Bir dilim tam buğday ekmeği
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı et kavurma
Salata
Saat 21:30
Filtre kahve sütlü
Biraz kuruyemiş bir avuç kadar
2,5 litre su
15 dakika leslie yaptım
LAydLiNe
Kaptanım ne bilgileri göndercez anlayamadım
Su çok az canım. Pide konusunu tekrar anlatmayacağım. 1 lokma bile olsa artık pide yok. Bunların haricinde güzel menü.Bugunku menum
Sahur 01.00
1yumurta etli
3zeytin
1parca pide
1bardak sut
Iftarda
1kase corba
1dilim dalyan kofte
1kase cacik
Bolca salata
1lokma pide
Ara22.00
2bardak cay
2 hurma
Su 1.5lt.
LAydLiNe
Canım iftarla sahurun arasında zaten çok bir zaman olmuyor. Ayrıca günün en hareketsiz saatleri. O yüzden ramazan süresince ara öğün yapılmasını istemiyorum oruç tutanlar için. Ben yapmıyorum. Ona rağmen iftarın şişkinliği sahura zor iniyor.Arkadaslar size bir sorum olacak
Simdi malum ramazan ayi bir cogumuz niyetliyiz
Aksam iftardan sonraki atistirmaliklarimizi da tamamen kesmelimiyiz(meyve,kuruyemis vs.)
Yoksa gun icerisindeki almamiz gereken kalori miktarini dusunursek cok da ciddiye almamalimiyiz acaba
Daha önce söylemiştim canım çok ihtiyaç duyarsan iftarda ye. Ama ondan sonraki saatlerde yemen pek mantıklı değil. İftardan sonra yine biraz hareketimiz oluyor ama sahurdan sonra direkt yatıyoruz çok hareketli olamayoruz.Allah kolaylik versin canim
Tablo yapti kaptan orda ki eksikleri göndermen gerekiyor. Boy eksik sanırım senin
Bu konuda bende çok kararsizim. Eşim sahur da tüketiyor meyveyi. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Süpersin maşallah hadi bakalım cumaya güzel bir rakam göreceksin tartıda.Sabah korkarak tartıya çıktım yine ve aylardır görmediğim bir değerle karşılaştım. 61.8
Samimiyetle söylüyorum ki 62.4 gibi bir değer görürüm diye bekliyordum
Şaka maka 900 g gitmiş görünüyor
Kilolu olup olmamak bir sağlık ölçütü değil aslında canım. Şöyle düşün biz burada sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda da kilo veriyoruz. Şimdiye kadar sağlıksız beslendiğimiz için kilo aldık. Hiç bir abur cubur sağlıklı değildir. Ayrıca 21:00 akşam yemeği için çok geç bir saat.Hala ailemin yanındayım akşam geç gelindi birde ne yazıkki bizimkiler böyle geç yer yemeği...
Birde bizimkilerin evinde çok abur cubur okur ondan cumadan beri manyak gibi yedim...
Dünden beri abur cubur u kestim.. Bugün biraz daha temkinli olacağım...
Bizimkilerin evinde abur cubur olur akşam geç yerler ama kilolu değiller çünkü az yerler....
Hımm ne var muzda? Potasyum mu magnezyum mu? İlk defa senden duydum kramp için olduğunu. Bir de sana kocaman bir tavsiyem var asla ve asla form çayı içme. Çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine acı ye daha iyi. Çünkü form çayları barsaklardaki floraya zarar veriyor ve bu seni sonrasında daha bağımlı hale getiriyor.Merhabaaa Laydline
Ayağıma çok kramp giriyor o yüzden yiyorum
Kabız olmamak için de kaysılı form çayı içtim yatmadan. Kilomdaki düşüş çaydam dolayı da olabilir. Bir. De dün acı.yedim. o da etkilemiştir
Sen şu Kars' ta yediğimiz soğanı yapmıştın dimi? Nasıl olmuştu? Aynen oradaki tadı bulabilmiş miydin?sanki yağ içine girmezse lezzetli olmazmış gibi geliyor nedense. bir de suyun içinde soğan ve biber nasıl pişer hiç yağ olmadan bilemedim. ama deneyeceğim tarifi
Ara ara yemek lazım canım ama kilo verme döneminde uzak durmak daha mantıklı.ben muzu iyi sanıyordum ya. yemiyeceğim bundan sonra.. istediğim kilodan sonra yerim artık napayım. kahvaltılara doğruyordum
Bu gün o yaptıklarından hiç yemezsen ki yemeyeceğine inanıyorum seni kocaman alkışlayacağım.Kızlar bugün yine güzel bir imtihandayım
Büyük oğlumun balımın beslenme günü ve sıra bende. Balımında sevdiği bir tatlı var şurup lu bende çok severek yaparım ve çok severek yerdim dün onu hazırladım.ve tuzlu olarak üçgen börek istedi sıpam ona da bayılıyorum. Yememek için gitmemize bir saat kala bişiricem ve hemen paketlicem :))
Siz nasıl yapıyorsunuz misafiriniz geldiğinde ikram olayını nasıl hallediyoruz yemeden ya da tatmadan.
Bi de ben merak ediyorum tadı nasıl oldu diye
Suyu iyicene çektir den sonra 1 yk zeytinyağı ekle hafifçe çevir..sanki yağ içine girmezse lezzetli olmazmış gibi geliyor nedense. bir de suyun içinde soğan ve biber nasıl pişer hiç yağ olmadan bilemedim. ama deneyeceğim tarifi
İftarda o kadar pide yersen veremezsin tabii. Sahur yapmamışsın. Direkt iftara yüklenmişsin. Ayrıca dediğim gibi sadece az yemek ramazanda kilo verdirmiyor. Spor yapmak lazım. Spor yapıyor musun?
Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.
Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.
Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?
Sporun çok güzel
Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettimSporun güzel
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.
Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Sporun çok güzel
Sabah korkarak tartıya çıktım yine ve aylardır görmediğim bir değerle karşılaştım. 61.8
Samimiyetle söylüyorum ki 62.4 gibi bir değer görürüm diye bekliyordum
Şaka maka 900 g gitmiş görünüyor
Sahur yine yapamadım kaptanim , ustelik bu gece su icmeyede uyanamamisiz... esimde sahursuz kaldi bugün uyumuşuz.Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Sporun çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?