Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet cnm ekmek bugün çok yedim ins kilo yapmaz
Cnm ben anlamıyorum türkçeden ocak ayı kaçıncı ay oluyor yani kaç ay olmus
ocak 1. Ay canım 4 ay oldu yani

haklısın canım ama iftarda dayanmak çok zor oluyor kendime dur demem lazım canım deli gibi tatlı çekiyor şekerim düştüğü için galiba

ellerine sağlık kaptanım liste çok güzel olmuş

21 mayıs

Sahur 02.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 hurma

20.20 iftar
3 hurma
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kavurma
Bol salata

22.30
7 8 tane fındık

2.5 litre su
Canim menu güzel afiyet olsun

Kızlar geçmişi tamamen okuyamadım önemli bişey olursa yazın bana lütfen bizim velet tam gaz devam ediyor evdeki işlerimi halledemiyorum her yer her yerde yemek yapmaya ancak fırsat bulabiliyorum. Ütüler çamaşırlar bulaşıklar oooo bir sürü şey gözüm korktu resmen. İftar bulaşıklarını toplayamadım henüz bana kolay gelsin görüşürüz

Kolay gelsin canim ) cocukla zor

Kendininde dedigi gibi biraz fazla olmus canim pilav ekmek ustune pekmez yarina daha dikkatli olursan daha iyi olur cnm

Evet akşam baya kötü olmuş canım. Resmen pirinç pilavı için yürümussun okadar. Çok canım çekti yürümeye değdi dersen amenna. Ama pilavı yemeseydin o yürüyüş sana kilo kaybettirecekti malesef.

Ben de misafir ağırladım... kendi elcağızıyla yaptığı kemal paşa tatlısını yemezsem. Ayıp olmaz mıydı yani

Valla nezaketten

3 gün yemek yiyemeyecek kadar şiş hissediyorum kendimi
Valla bu kilolara hep ayıp olur diye diye nefsimize dur diyemedigimiz için aldık malesef ne diyeyim ben de dayanamadım sütlaç yedim.umarım 1 tane yemişsiniz şerbetli tatlıya.

Hala aynı kilodaym kızlar ya ben veremiyorum ramazan bana hiç iyi gelmiyor
Canım bana darılma ama vermek için gayret etmek lazım .sen hem pide bulgur yemişsin hemde spor yapmamışsın benim gibi.menü listelerinde hiç bi gayret göremiyorum ben.sanırım sona doğru yaklaşırken verdiğimiz kilolarla şımardık biraz.epey ağırdan alıyoruz malesef.bende senin gibiyim.

Kızlar kaptan bizi toptan kovacak gruptan ona göre.1.lik derken biz bu menülerle inş. Sonuncu olmayız.umarım sadece bu günlük olur ve devamı gelmez.kaçamak yapmayan arkadaşlar üstüne alınmasın.bizde

21 Mayıs menü

Sahur
Yeşil çay
Beyaz peynir
4 zeytin
bir domates
iki biber
Maydanoz
Bir dilim tam buğday ekmeği

İftar
Yarım kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı et kavurma
Salata

Saat 21:30
Filtre kahve sütlü
Biraz kuruyemiş bir avuç kadar

2,5 litre su
15 dakika leslie yaptım

LAydLiNe

Hem pirinç pilavı hem pide fazla olmuş canım. Kaptan görmesin :)

Menude guzel sporda var ))masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…