Arada olur öyle canım inşallah Allah sabrını verir.Sahur yine yapamadım kaptanim , ustelik bu gece su icmeyede uyanamamisiz... esimde sahursuz kaldi bugün uyumuşuz.
Geçmiş olsun inşallah tamamen halledilir sorunBugun dr gidecem kulaklarimi temizletmeye ... damla kullandim bitti sira temizlemekte)
Amin insallahArada olur öyle canım inşallah Allah sabrını verir.
Geçmiş olsun inşallah tamamen halledilir sorun
Ay çok teşekkür ederim menümüm güzel olmasına çok sevindim bulgur pilavı 4 kaşığı geçmiyor yanında cacık yediğim için kendimi tok hissediyorum ve tatlı krizlerine girmiyorum çok şükür. Akşam ara 2 tane erik yedim arada kaynamamak için de cevap vermeni bekledimTeşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.
Ara öğünlerde bir avuç leblebi yiyebilirsin canım.
Çok güzel bir menü. Akşam arasını bıraktın galiba canım? Acıkmıyor sun dimi?
Afiyet olsun canım. Spor görmüyorum hiç menülerinde yapıyor musun?
Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Diyetisyen listeni değiştirdi mi?
Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.
Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?
Sporun çok güzel
Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettimSporun güzel
Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.
Sahur yine yapamadım kaptanim , ustelik bu gece su icmeyede uyanamamisiz... esimde sahursuz kaldi bugün uyumuşuz.
Bugun dr gidecem kulaklarimi temizletmeye ... damla kullandim bitti sira temizlemekte)
Nasreddin hoca su testi hikayesi gibi ben önceden seni gazlayayım da yiyeceğin varsa bile yeme diye dedim
testiye cook iyi bakicam canim subat 4 ten beri neredeyse 10 kilo verdim ve bu beni cok motive etti. Emeklerimi zayi edememm arada kacamak oluyo yalan degil ama hemen arkasindan ip atla zipla kos kendimi cezalandiriyorum. Ya kiyafetlerimi giyebiliyorum artik bundan guzel ne olabilirki??? Simdi dogum kilomun altina düştüm 2 - 3 kg bile olsa. Evlendigimde 62 idim. Bu ramazan sonuna kadar o kiloya duscem hedefim o bu arada dun tartildim cumaya göre -500 deyim
İmtihanı geçtin mi merak ettimKızlar bugün yine güzel bir imtihandayım
Büyük oğlumun balımın beslenme günü ve sıra bende. Balımında sevdiği bir tatlı var şurup lu bende çok severek yaparım ve çok severek yerdim dün onu hazırladım.ve tuzlu olarak üçgen börek istedi sıpam ona da bayılıyorum. Yememek için gitmemize bir saat kala bişiricem ve hemen paketlicem :))
Siz nasıl yapıyorsunuz misafiriniz geldiğinde ikram olayını nasıl hallediyoruz yemeden ya da tatmadan.
Bi de ben merak ediyorum tadı nasıl oldu diye
Kızlar birçok kişiden cevizli suyun kilo verdirdiğini duydum
yağ yakıcı özelliği varmış
1 gece önce 1 ceviz içini 1 brd suya koyuyorsun, sabah da ilk onu içip cevizlerini de yiyorsun
hiç deneyimleyen var mı aranızda hmmmmm?
Sevgili laydline
mesaj sayısı bildirim cetveli aşağıda
Mesaj sayılarını gönderim listesi
02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
fanura göndermiştik en son
18-19 mayıs
20-21 mayısı göndereyim diye listeye baktım, 20 mayıs yok
gözden mi kaçtı?
Sütlaç sütlü bi tatlı değil mi kaptan.ekmekte yok çünkü menumde.zaten sahurda sadece çorba içtim dengelemistir umarım. Spor yapacaktım ama vakit olmadı malesef.Teşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.
Ara öğünlerde bir avuç leblebi yiyebilirsin canım.
Çok güzel bir menü. Akşam arasını bıraktın galiba canım? Acıkmıyor sun dimi?
Afiyet olsun canım. Spor görmüyorum hiç menülerinde yapıyor musun?
Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Diyetisyen listeni değiştirdi mi?
Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.
Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?
Sporun çok güzel
Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettimSporun güzel
Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.
Hiç denemedim ama bu tür hurafelere de inanmıyorum. Sadece ilk diyete başladığımda 85 kilo iken sabahları sirkeli su içmiştim. Sonradan çok pişman oldum mideme zararı olacağını düşünerek. O gündür bu gündür suyumu sade içiyorum. Ceviz çok yararlı bir yiyecek. Ama suyun içine girdiğinde suya içindekilerden hangisi geçiyor hangisi geçmiyor bilemiyorum. Ama şundan emin olun hiç bir şey tek başına kilo verdirmez. Mutlaka yediklerine dikkat edeceksin ve bol su içeceksin. Bir de üzerine spor eklersen tadından yenmez. Dene bi bakalım ne tür etkileri olacak sana.
20 Mayıs izin günümüz canım. Pazar günü mesajlarımızı saymıyoruz.
Sütlaç sütlü bi tatlı değil mi kaptan.ekmekte yok çünkü menumde.zaten sahurda sadece çorba içtim dengelemistir umarım. Spor yapacaktım ama vakit olmadı malesef.
bazı maddeler veya yiyecekler metabolizmayı hızlandırıyor,
mesela acı, zencefil, limon-yoğurt gibi
deneyenler öyle anlatıyor ki, bilimsel açıklaması olmayan şeylere ben de inanmam ama belki bunun da suya geçen ve yağ yakımını hızlandıran bir bileşeni vardır.
bol bol yemek ye, spor yapma sonra da cevizli suyla kilo ver buna tabi ki inanmıyorum
ama hızlandırıcı etkisi olabilir... olsuuuuunnnnn ve de
örneğin benim eşim şeker hastası
yıllardır ilaç kullanır
ama akşam yatmadan yediği tarçınlı yoğurdun şeker düzeyini düşürmede inanılmaz etkisi oluyor.
Az önce alışverişteydim bi tanıdık gördü
Cnm coook güzel kilo vermişsin
Hangi ilacı kıllanıyorsun dedi bende yemin ederim ilaç fln kullanmıyorum dedim pek inanmadı
Küçük kızımda maşallah desene anneme nazar değdireceksin dedii
Yaa gerçekten okadar mutlu oldum Ki herkes soruyor artık
Bugün güzel bi spor yapmam lazım
Daha cooooooook kilo vermem lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?