Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sahur yine yapamadım kaptanim , ustelik bu gece su icmeyede uyanamamisiz... esimde sahursuz kaldi bugün uyumuşuz.
Arada olur öyle canım inşallah Allah sabrını verir.

Bugun dr gidecem kulaklarimi temizletmeye ... damla kullandim bitti sira temizlemekte )
Geçmiş olsun inşallah tamamen halledilir sorun

Ay çok teşekkür ederim menümüm güzel olmasına çok sevindim bulgur pilavı 4 kaşığı geçmiyor yanında cacık yediğim için kendimi tok hissediyorum ve tatlı krizlerine girmiyorum çok şükür. Akşam ara 2 tane erik yedim arada kaynamamak için de cevap vermeni bekledim

Nasreddin hoca su testi hikayesi gibi ben önceden seni gazlayayım da yiyeceğin varsa bile yeme diye dedim
testiye cook iyi bakicam canim subat 4 ten beri neredeyse 10 kilo verdim ve bu beni cok motive etti. Emeklerimi zayi edememm arada kacamak oluyo yalan degil ama hemen arkasindan ip atla zipla kos kendimi cezalandiriyorum. Ya kiyafetlerimi giyebiliyorum artik bundan guzel ne olabilirki??? Simdi dogum kilomun altina düştüm 2 - 3 kg bile olsa. Evlendigimde 62 idim. Bu ramazan sonuna kadar o kiloya duscem hedefim o bu arada dun tartildim cumaya göre -500 deyim

Süpersin ama daha da süper olabilirsin

İmtihanı geçtin mi merak ettim

Kızlar birçok kişiden cevizli suyun kilo verdirdiğini duydum
yağ yakıcı özelliği varmış
1 gece önce 1 ceviz içini 1 brd suya koyuyorsun, sabah da ilk onu içip cevizlerini de yiyorsun

hiç deneyimleyen var mı aranızda hmmmmm?

Hiç denemedim ama bu tür hurafelere de inanmıyorum. Sadece ilk diyete başladığımda 85 kilo iken sabahları sirkeli su içmiştim. Sonradan çok pişman oldum mideme zararı olacağını düşünerek. O gündür bu gündür suyumu sade içiyorum. Ceviz çok yararlı bir yiyecek. Ama suyun içine girdiğinde suya içindekilerden hangisi geçiyor hangisi geçmiyor bilemiyorum. Ama şundan emin olun hiç bir şey tek başına kilo verdirmez. Mutlaka yediklerine dikkat edeceksin ve bol su içeceksin. Bir de üzerine spor eklersen tadından yenmez. Dene bi bakalım ne tür etkileri olacak sana.

Sevgili laydline

mesaj sayısı bildirim cetveli aşağıda
Mesaj sayılarını gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2

fanura göndermiştik en son
18-19 mayıs

20-21 mayısı göndereyim diye listeye baktım, 20 mayıs yok
gözden mi kaçtı?

20 Mayıs izin günümüz canım. Pazar günü mesajlarımızı saymıyoruz.

Sütlaç sütlü bi tatlı değil mi kaptan.ekmekte yok çünkü menumde.zaten sahurda sadece çorba içtim dengelemistir umarım. Spor yapacaktım ama vakit olmadı malesef.

bazı maddeler veya yiyecekler metabolizmayı hızlandırıyor,
mesela acı, zencefil, limon-yoğurt gibi
deneyenler öyle anlatıyor ki, bilimsel açıklaması olmayan şeylere ben de inanmam ama belki bunun da suya geçen ve yağ yakımını hızlandıran bir bileşeni vardır.
bol bol yemek ye, spor yapma sonra da cevizli suyla kilo ver buna tabi ki inanmıyorum
ama hızlandırıcı etkisi olabilir... olsuuuuunnnnn ve de

örneğin benim eşim şeker hastası
yıllardır ilaç kullanır
ama akşam yatmadan yediği tarçınlı yoğurdun şeker düzeyini düşürmede inanılmaz etkisi oluyor.

Sütlaç sütlü bi tatlı değil mi kaptan.ekmekte yok çünkü menumde.zaten sahurda sadece çorba içtim dengelemistir umarım. Spor yapacaktım ama vakit olmadı malesef.

Şekersiz mi yapıyorsun canım sütlacı? İçinde şeker var. Şeker içeren bütün tatlılarda aynıdır benim için hatta sütlacın içinde bir de pirinç var. Yani hiç masum diye düşünme. Ayrıca sen hala kilo vermek için çaba sarf ediyorsun. Sütlaç sana kilo verdirmez. Yerinde saydırır. Ramazanda fark ettim ki spor yaparsan kilo verebiliyorsun. Acilen sporun bir ucundan tut lütfen.

Bir sağlıkçı olarak o zaman hemen bilimsel bir açıklama yapayım tarçın için. Tarçın vücudun şeker oranını dengeleyen bir yiyecek mi desem madde mi desem bilemedim. Tatlı krizlerimiz de o yüzden tarçınlı süt öneriyoruz ki vücudun insülin düzeyini etkilesin. Acı kesinlikle metabolizmayı hızlandırıyor ama aynı zamanda da iştah açıyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz senin söylediğin gibi ama bu konuda herkes senin gibi bilinçli değil. Aynen dediğin gibi düşünenler var. Onlar için yazdım aslında o mesajı. Yoksa emindim senin bu konu hakkında da bilgi sahibi olduğundan

Az önce alışverişteydim bi tanıdık gördü
Cnm coook güzel kilo vermişsin
Hangi ilacı kıllanıyorsun dedi bende yemin ederim ilaç fln kullanmıyorum dedim pek inanmadı
Küçük kızımda maşallah desene anneme nazar değdireceksin dedii
Yaa gerçekten okadar mutlu oldum Ki herkes soruyor artık
Bugün güzel bi spor yapmam lazım
Daha cooooooook kilo vermem lazımmm

Maşallah maşallah 41 kere. Yerim ben senin o küçük kızını da ne güzel söylemiş. Hemen kendine dua oku çünkü ben bu konuda nazara çok inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…