Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım ne bilgileri göndercez anlayamadım

Bugunku menum
Sahur 01.00
1yumurta etli
3zeytin
1parca pide
1bardak sut

Iftarda
1kase corba
1dilim dalyan kofte
1kase cacik
Bolca salata
1lokma pide

Ara22.00
2bardak cay
2 hurma

Su 1.5lt.

LAydLiNe

Guzel bir menu olmus canim afiyet olsun

Arkadaslar size bir sorum olacak
Simdi malum ramazan ayi bir cogumuz niyetliyiz
Aksam iftardan sonraki atistirmaliklarimizi da tamamen kesmelimiyiz(meyve,kuruyemis vs.)
Yoksa gun icerisindeki almamiz gereken kalori miktarini dusunursek cok da ciddiye almamalimiyiz acaba

Valla bende senin gibi düşünmüştüm ilk gün ama kaptan saat geç olduğu ve vücut o yediğimiz meyveleri falan direk depoladigi için yemeyin dikkat edin dedi.çok canın isterse iftarla birlikte ye demişti ama bi sınırlandırma lazım canım. Ben olamadan beri yemiyorum sadece iftar ve sahur ara yok yani çünkü vakit kısıtlı.

Kıyamam ya... benim bugün konuşmaya pek de yüzüm yok... accuk sapıttım.daaa
Hayırdır niye ki abla?
Benimki de bahane değil aslında 120 kiloluk biri 60-70 kiloluk birinin yediği kadarıyla doyamıyor başlangıçta.ondan önce porsiyonlarımı azaltmaya çalışıyorum ve zarar hazır yiyecekleri hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum ondan yazdım öyle abla.

Allah kolaylik versin canim

Kaptanım ne bilgileri göndercez anlayamadım

Tablo yapti kaptan orda ki eksikleri göndermen gerekiyor. Boy eksik sanırım senin

Bu konuda bende çok kararsizim. Eşim sahur da tüketiyor meyveyi. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum

Yarın diyetisyen kontrolü var benim bakalım sonuc ne cikcak. Oruca da niyet edemedim az az devam ediyor regl im yarın inşallah.
Kocama sahur hazırladım. Su içip yaticam bişey yemedim

Kaptanım b
Boy ..ilk gelis tarih ve kilon..hedef kilon..güncel kilon canım.
boy 1.58 hedef kg 68 güncel kg 70.8 geliş tarihim 4 şubat 2018 LAydLiNe

Akşam kemalpaşa tatlı yemiştim 2 dene... ondan dolayı yüzüm yok demiştim. Tencere Dibin Kara seninki benden kara hesabı. Önce mideyş küçültmekle başlamak lazım işe
Bunun için de sodradan doymadan kalkmak şart

doymadan kalktıgın zaman diyete tahammülün daha az oluyo cnm yani bende hep öle olur o nedenle zeytinyağlı bol limonlu mümkünse az tuzlu salatayı her zaman yanına koyarım ki koca bi tabak yesende salata hem gözün doyuyor hemde mide hacmin aç kalkmamış oluyorsun ve sağlıklı besleniyorsun. ben ilk 20 kiloyu verdiğim zaman bundan 5 yıl önce önce ekmeği evden kaldırdım tamamen sonraa salata veya yogurt alışkanlığı kazandım en son porsiyon kontrolü mesela tabak boyutumu küçülttüm önce gözüm doysun diye daha sonra yumruk hesabı yapmaya başladım et tavuk balık da öle öle derken mide zaten küçüldü. şimdi önüme kocaman bi servis tabağıda gelse yiyeceğim kısım bellidir. benim düşmanım hamur işi çünkü çok seviyorum evde yapmıyorum yapsamda hemen bitecek şekilde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…