Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada hep söyleyeceğim söyleyeceğim ama unutuyorum hazır aklıma gelmişken hemen söyleyeyim. Herkes her ay bir fotoğrafını çeksin. Saklasın. İdeal kilonuza ulaştığınızda kendinizdeki değişime inanamayacaksınız.

Maşallah maşallah kirk bir kere Bencede hemen dua okumalısın nazar duası çok inanırım bende nazaraDarısı başımıza inşallah cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumm Bugün ölçülerimi yazdım bir deftere bel kalça kol ve iç bacak onlarida ayda bir kontrol edeyim diye düşündüm

Maşallah maşallah 41 kere. Yerim ben senin o küçük kızını da ne güzel söylemiş. Hemen kendine dua oku çünkü ben bu konuda nazara çok inanıyorum.

Tmm kız maşallah maşallah dedi güldü:)
Evet bende çok inanıyorum birisi böyle dediği zmn yorgunluk çöküyor üstüne elimi kolumu kaldıracak dermanim olmuyor

Ben pek foto çektirmeyi sevmiyordum kilomdan dolayı artık yavaş yavaş başladım çekmeye :)

Eveet ben spora giderken yapıyordum 82 kiloydum spora giderken sonra 78e dusmustum arada cok fark olmamasina ragmen sikilastigim icin herkes şok geçiriyordu görünce. Ah ah keşke o zamanlar birakmasaydim. Acaba ben spora tahmini ne zaman baslayabilirim kaç kiloya gelince

Evet cnm okucam hergün
104kiloyken birisi arkamdan cook laf etmiş duydum geçen kızımın okul toplantısında gördü beni konuşmuyorum onunla kadın bakıp durdu o gün bende bi halsizlik baş ağrısı başladı

Bence hemen bugün başla cnm spora

Allah kolaylik versin canim

Tablo yapti kaptan orda ki eksikleri göndermen gerekiyor. Boy eksik sanırım senin

Bu konuda bende çok kararsizim. Eşim sahur da tüketiyor meyveyi. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum
sağol canım
Kaptanım b

boy 1.58 hedef kg 68 güncel kg 70.8 geliş tarihim 4 şubat 2018 LAydLiNe
mezuniyete az kalmış canım senin de

tebrikler canım çok iyi gitmiş cuma dahab güzel bir sonuçla karşılaşırsın inş.
daha sık gelmeye çalışırım canım

canım bu tarifi annem uyguluyor ama doktoru tansiyon için verdi. Gerçekten de tansiyon düşmesine yardımcı oluyor. Metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor mu bilemiyorum

Sıkılaşmak için spor yapacaksan çok erken canım. Onun için hedefine 10 kilo kalana kadar sıkılaşma olayına hiç girme. Şimdilik daha önce söylediğim gibi sadece haftada 3-4 gün 30-35 dk yürümeni istiyorum. Ama tempon biraz hızlı olacak.

Aynen canım bendede hemen baş ağrısı yapar dermanim huzurum kalmaz o gün

Yani 30 kilo verdikten sonra aşağı yukarı ama benim sarkmam olmaz mı o zaman da sonra toplarlamam daha uzun sürer beni yorar diye düşündüm ama neyse bakalım bi vereyim de inşallah Birde ben temmuzun sonuna kadar toplamda 20 kilomu artık geride bırakmak istiyorum yani 2 bucuk ay oluyor ben vereceğime inanıyorum yani ayda 8 kiloda verebilirim heralde

Kiloyu yavaş yavaş vereceğin ve bu esnada yürüyeceğin için sarkman olmaz canım merak etme. O birden bire kilo veren insanlarda cilt kendini toparlayamadığı için oluyor. Sen sağlıklı bir şekilde vereceksin. Duruma göre öne bile çekebiliriz ama bence önce zayıflaman lazım. Böyle gidersen güze kilo verirsin ama Temmuzun sonuna kadar toplamda 20 kilo vermen çok zor. Aylık 4 kilo olarak hesapla lütfen bilemedin 6 kilo. Fazlası sakıncalı. Aceleye gerek yok. Ben 24 kiloyu 6 ayda verdim ve gayette sağlıklı oldu. Hiç bir yerimde sarkma yok kollarım dahil. Sadece bacak kaslarımı kuvvetlendirmem lazım çünkü iç bacak kısmım çok yumuşak.

Ay bu sene o 20 kiloyu vermeden tatile gitmicem kafaya koydum o elbisemi bu sene giyeceğim içine girebilmem için en fazla 80 falan olmam lazım diye düşünüyorum çünkü geçen senede olmuyordu (88-90 Kg falandim)

Birde profile kiloyu nasıl yazıyoruz acaba yazışırken yukarıda gözüküyor ya onu nasıl yapıyoruz

İnşallah tatlım
cevizli su tansiyon düşürüyorsa hiç girmeyeyim, benimki zaten düşük çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…