Maşallah maşallah kirk bir kereAz önce alışverişteydim bi tanıdık gördü
Cnm coook güzel kilo vermişsin
Hangi ilacı kıllanıyorsun dedi bende yemin ederim ilaç fln kullanmıyorum dedim pek inanmadı
Küçük kızımda maşallah desene anneme nazar değdireceksin dedii
Yaa gerçekten okadar mutlu oldum Ki herkes soruyor artık
Bugün güzel bi spor yapmam lazım
Daha cooooooook kilo vermem lazımmm
Maşallah maşallah 41 kere. Yerim ben senin o küçük kızını da ne güzel söylemiş. Hemen kendine dua oku çünkü ben bu konuda nazara çok inanıyorum.
Kızlar bu arada hep söyleyeceğim söyleyeceğim ama unutuyorum hazır aklıma gelmişken hemen söyleyeyim. Herkes her ay bir fotoğrafını çeksin. Saklasın. İdeal kilonuza ulaştığınızda kendinizdeki değişime inanamayacaksınız.
Eveet ben spora giderken yapıyordum 82 kiloydum spora giderken sonra 78e dusmustum arada cok fark olmamasina ragmen sikilastigim icin herkes şok geçiriyordu görünce. Ah ah keşke o zamanlar birakmasaydim. Acaba ben spora tahmini ne zaman baslayabilirim kaç kiloya gelinceKızlar bu arada hep söyleyeceğim söyleyeceğim ama unutuyorum hazır aklıma gelmişken hemen söyleyeyim. Herkes her ay bir fotoğrafını çeksin. Saklasın. İdeal kilonuza ulaştığınızda kendinizdeki değişime inanamayacaksınız.
Maşallah maşallah kirk bir kereBencede hemen dua okumalısın nazar duası çok inanırım bende nazara Darısı başımıza inşallah cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumm Bugün ölçülerimi yazdım bir deftere bel kalça kol ve iç bacak onlarida ayda bir kontrol edeyim diye düşündüm
Eveet ben spora giderken yapıyordum 82 kiloydum spora giderken sonra 78e dusmustum arada cok fark olmamasina ragmen sikilastigim icin herkes şok geçiriyordu görünce. Ah ah keşke o zamanlar birakmasaydim. Acaba ben spora tahmini ne zaman baslayabilirim kaç kiloya gelince
sağol canımAllah kolaylik versin canim
Tablo yapti kaptan orda ki eksikleri göndermen gerekiyor. Boy eksik sanırım senin
Bu konuda bende çok kararsizim. Eşim sahur da tüketiyor meyveyi. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum
mezuniyete az kalmış canım senin de
tebrikler canım çok iyi gitmiş cuma dahab güzel bir sonuçla karşılaşırsın inş.Sabah korkarak tartıya çıktım yine ve aylardır görmediğim bir değerle karşılaştım. 61.8
Samimiyetle söylüyorum ki 62.4 gibi bir değer görürüm diye bekliyordum
Şaka maka 900 g gitmiş görünüyor
daha sık gelmeye çalışırım canımGüzel olmuş canım menün. Bütün uyarılarımı dikkate almışsın. Ufak ufak sporda ekle menülerine.
Hepimizin çekiyor canım inan bana. Hele ki sen emziriyorsun daha zor ama bir süre sonra alışacaksın. Çektiğimiz çilenin sonunu düşün lütfen. İstediğin kiloya indiğinde emin ol çok daha mutlu olacaksın.
Hımmm bende de durum çok farklı değil aslında ama yine de elimden geldiğince buraya zaman ayırmaya çalışıyorum. Mesela şuan iş yerindeyim. Masamın üzerinde dünya bir iş var ama ben takımla ilgilenmeye çalışıyorum. Seni de çok iyi anlıyorum ama birazcık daha fazla zaman ayırmanı istiyorum senden de. Çünkü paylaşımımız düştüğü an motivasyonumuzda düşüyor. Ara ara fırsat bulduğunda gel olur mu çok ihmal etme burayı
Kuruyemiş haricinde çok güzel menü canım. Kavrulmuş bütün kuruyemişlerden uzak duruyoruz. Hatırlatmış olayım.
Su çok az canım. Pide konusunu tekrar anlatmayacağım. 1 lokma bile olsa artık pide yok. Bunların haricinde güzel menü.
Canım iftarla sahurun arasında zaten çok bir zaman olmuyor. Ayrıca günün en hareketsiz saatleri. O yüzden ramazan süresince ara öğün yapılmasını istemiyorum oruç tutanlar için. Ben yapmıyorum. Ona rağmen iftarın şişkinliği sahura zor iniyor.
Daha önce söylemiştim canım çok ihtiyaç duyarsan iftarda ye. Ama ondan sonraki saatlerde yemen pek mantıklı değil. İftardan sonra yine biraz hareketimiz oluyor ama sahurdan sonra direkt yatıyoruz çok hareketli olamayoruz.
Süpersin maşallah hadi bakalım cumaya güzel bir rakam göreceksin tartıda.Verdiğini görüp şımarma sakın bu gün
Kilolu olup olmamak bir sağlık ölçütü değil aslında canım. Şöyle düşün biz burada sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda da kilo veriyoruz. Şimdiye kadar sağlıksız beslendiğimiz için kilo aldık. Hiç bir abur cubur sağlıklı değildir. Ayrıca 21:00 akşam yemeği için çok geç bir saat.
Hımm ne var muzda? Potasyum mu magnezyum mu? İlk defa senden duydum kramp için olduğunu. Bir de sana kocaman bir tavsiyem var asla ve asla form çayı içme. Çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun yerine acı ye daha iyi. Çünkü form çayları barsaklardaki floraya zarar veriyor ve bu seni sonrasında daha bağımlı hale getiriyor.
Sen şu Kars' ta yediğimiz soğanı yapmıştın dimi? Nasıl olmuştu? Aynen oradaki tadı bulabilmiş miydin?
canım bu tarifi annem uyguluyor ama doktoru tansiyon için verdi. Gerçekten de tansiyon düşmesine yardımcı oluyor. Metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor mu bilemiyorum
Kızlar birçok kişiden cevizli suyun kilo verdirdiğini duydum
yağ yakıcı özelliği varmış
1 gece önce 1 ceviz içini 1 brd suya koyuyorsun, sabah da ilk onu içip cevizlerini de yiyorsun
hiç deneyimleyen var mı aranızda hmmmmm?
Eveet ben spora giderken yapıyordum 82 kiloydum spora giderken sonra 78e dusmustum arada cok fark olmamasina ragmen sikilastigim icin herkes şok geçiriyordu görünce. Ah ah keşke o zamanlar birakmasaydim. Acaba ben spora tahmini ne zaman baslayabilirim kaç kiloya gelince
Aynen canım bendede hemen baş ağrısı yapar dermanim huzurum kalmaz o günEvet cnm okucam hergün
104kiloyken birisi arkamdan cook laf etmiş duydum geçen kızımın okul toplantısında gördü beni konuşmuyorum onunla kadın bakıp durdu o gün bende bi halsizlik baş ağrısı başladı
Aynen canım bendede hemen baş ağrısı yapar dermanim huzurum kalmaz o gün
Yani 30 kilo verdikten sonra aşağı yukarı ama benim sarkmam olmaz mı o zaman da sonra toplarlamam daha uzun sürer beni yorar diye düşündüm ama neyse bakalım bi vereyim de inşallahSıkılaşmak için spor yapacaksan çok erken canım. Onun için hedefine 10 kilo kalana kadar sıkılaşma olayına hiç girme. Şimdilik daha önce söylediğim gibi sadece haftada 3-4 gün 30-35 dk yürümeni istiyorum. Ama tempon biraz hızlı olacak.
Yani 30 kilo verdikten sonra aşağı yukarı ama benim sarkmam olmaz mı o zaman da sonra toplarlamam daha uzun sürer beni yorar diye düşündüm ama neyse bakalım bi vereyim de inşallahBirde ben temmuzun sonuna kadar toplamda 20 kilomu artık geride bırakmak istiyorum yani 2 bucuk ay oluyor ben vereceğime inanıyorum
Cnm valla masallahhhhh sana
Ya okadar degismissinki gerçekten muhteşem olmuşsun genclesmissin
Ay bu sene o 20 kiloyu vermeden tatile gitmicem kafaya koydum o elbisemi bu sene giyeceğim içine girebilmem için en fazla 80 falan olmam lazım diye düşünüyorum çünkü geçen senede olmuyordu (88-90 Kg falandim)Kiloyu yavaş yavaş vereceğin ve bu esnada yürüyeceğin için sarkman olmaz canım merak etme. O birden bire kilo veren insanlarda cilt kendini toparlayamadığı için oluyor. Sen sağlıklı bir şekilde vereceksin. Duruma göre öne bile çekebiliriz ama bence önce zayıflaman lazım. Böyle gidersen güze kilo verirsin ama Temmuzun sonuna kadar toplamda 20 kilo vermen çok zor. Aylık 4 kilo olarak hesapla lütfen bilemedin 6 kilo. Fazlası sakıncalı. Aceleye gerek yok. Ben 24 kiloyu 6 ayda verdim ve gayette sağlıklı oldu. Hiç bir yerimde sarkma yok kollarım dahil. Sadece bacak kaslarımı kuvvetlendirmem lazım çünkü iç bacak kısmım çok yumuşak.
Canımsın yaaaaaaa çok teşekkürler. Eminim ki sizlerde böyle olacaksanız. Yeter ki isteyin
tebrikler canım çok iyi gitmiş cuma dahab güzel bir sonuçla karşılaşırsın inş.
daha sık gelmeye çalışırım canım
canım bu tarifi annem uyguluyor ama doktoru tansiyon için verdi. Gerçekten de tansiyon düşmesine yardımcı oluyor. Metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor mu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?