Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

acı konusunda çok haklısın
benim defalarca acı biber turşusu yemek için mercimekli bulgur pilavı pişirmişliğim var

tarçında da sinnamaldehit, polifenol ve kumarin gibi bileşenler var. Bu bileşenler hücrelerin insüline olan duyarlılığını arttırıyor ve hücrelere glukozun transportunu arttırıyor. dolayısı ile özellikle tip II diyebetlilerde gerçekten de olumlu etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış. insülin direncinin gelişimini de engelliyor. dolayısıylan ne yapıyoruz günlük diyetimize bir miktar tarçını ekliyoruz. Ama lütfen tatlı ve sütlaç üzerinde, kek içinde olmasın bu tarçın

senin sağlıkçı olman grup için büyük şans

nasıl da motive ediyor bu sözler değil mi cankızzz

darısı başıma
bana da desinler

aaaa, ne güzel kilo verdin

diyeee

şimdi sen bu gazla akşamı öyle hafif geçirirsin ki

hadi tam gaz devammmm

nasıl da motive ediyor bu sözler değil mi cankızzz

darısı başıma
bana da desinler

aaaa, ne güzel kilo verdin

diyeee

şimdi sen bu gazla akşamı öyle hafif geçirirsin ki

hadi tam gaz devammmm

Evettt cnm acayip güzel bu sözleri duymak
Inş daha çok veririm ve bidahada asla kilo almam
Sanada söylerler cnm birkaç kilo ver başlarlar sormaya :)
Evet bugün akşam yoğurt yicem sadece :)
Bide uyumadan güzel bi yürüyüs ohhh miss :)

Evet kizlar dun ufak bir alisveris yaptim medium bir elbise aldim alti bol gelio ama olsun veeee bir pantolon aldim 40 beden

Tebriklerrr cnm coook sevindim
Negüzel bi duygu demii
Benimde pantolonum cook bol geliyor ama yenisini almıyorum tam 80 olunca alicam böyle cook hoşuma gidiyor :)

Ay bu sene o 20 kiloyu vermeden tatile gitmicem kafaya koydum o elbisemi bu sene giyeceğim içine girebilmem için en fazla 80 falan olmam lazım diye düşünüyorum çünkü geçen senede olmuyordu (88-90 Kg falandim)

O zaman tatile biraz geç gideceksin demek
Senin de benden kalır yanın yok canım maşallah

Maşallah canım. Ne güzel motive oldun di mi ☺

Iyi fikir

Arkadan konuşan fesat insanlara sinir oluyorum

Evet kizlar dun ufak bir alisveris yaptim medium bir elbise aldim alti bol gelio ama olsun veeee bir pantolon aldim 40 beden

Vaavv harika canım masallah

Maşallah canım 1 haftada 3.2 ayda 12 kg ederr LAydLiNe kaptanım benim tatil pekte uzak değil ayy tartilasim geldi sabah tartiliyim

Harikasın canım maşallah

Maşallah canım 1 haftada 3.2 ayda 12 kg ederr LAydLiNe kaptanım benim tatil pekte uzak değil ayy tartilasim geldi sabah tartiliyim

Acele ediyorsun acele etmemen lazım. Sabahta tartılmak yok. Cuma günü tartılacaksın inşallah. Anlaştık mı?

solmez diyetisyen senin iradeli olduğuna karar vermiş ve menünü normale indirmiş. Gayette güzel olmuş. Sporla beraber güzel kilo vereceksin ama kaçamaksız inşallah
Ben devlet hastanesinde diyetisyene gidiyorum sanırım benim o yüzden aylık kontrolüm acaba cuma günü (perşembe 1 hafta oluyor) bende mi değiştirsem listemi yoksa devam mı etmeliyim ya da duraklama yaşarsam mi değiştireyim

Devam et sen canım. O oruç tutmaya başladığı için listesi değişti. Sen sadece yemeklerin çeşidini değiştir yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…