Birde profile kiloyu nasıl yazıyoruz acaba yazışırken yukarıda gözüküyor ya onu nasıl yapıyoruz
acı konusunda çok haklısınBir sağlıkçı olarak o zaman hemen bilimsel bir açıklama yapayım tarçın için. Tarçın vücudun şeker oranını dengeleyen bir yiyecek mi desem madde mi desem bilemedim. Tatlı krizlerimiz de o yüzden tarçınlı süt öneriyoruz ki vücudun insülin düzeyini etkilesin. Acı kesinlikle metabolizmayı hızlandırıyor ama aynı zamanda da iştah açıyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz senin söylediğin gibi ama bu konuda herkes senin gibi bilinçli değil. Aynen dediğin gibi düşünenler var. Onlar için yazdım aslında o mesajı. Yoksa emindim senin bu konu hakkında da bilgi sahibi olduğundan
Az önce alışverişteydim bi tanıdık gördü
Cnm coook güzel kilo vermişsin
Hangi ilacı kıllanıyorsun dedi bende yemin ederim ilaç fln kullanmıyorum dedim pek inanmadı
Küçük kızımda maşallah desene anneme nazar değdireceksin dedii
Yaa gerçekten okadar mutlu oldum Ki herkes soruyor artık
Bugün güzel bi spor yapmam lazım
Daha cooooooook kilo vermem lazımmm
nasıl da motive ediyor bu sözler değil mi cankızzz
darısı başıma
bana da desinler
aaaa, ne güzel kilo verdin
diyeee
şimdi sen bu gazla akşamı öyle hafif geçirirsin ki
hadi tam gaz devammmm
Evet kizlar dun ufak bir alisveris yaptim medium bir elbise aldim alti bol gelio ama olsunveeee bir pantolon aldim 40 beden
Ay bu sene o 20 kiloyu vermeden tatile gitmicem kafaya koydum o elbisemi bu sene giyeceğim içine girebilmem için en fazla 80 falan olmam lazım diye düşünüyorum çünkü geçen senede olmuyordu (88-90 Kg falandim)
Senin de benden kalır yanın yok canım maşallahacı konusunda çok haklısın
benim defalarca acı biber turşusu yemek için mercimekli bulgur pilavı pişirmişliğim var
tarçında da sinnamaldehit, polifenol ve kumarin gibi bileşenler var. Bu bileşenler hücrelerin insüline olan duyarlılığını arttırıyor ve hücrelere glukozun transportunu arttırıyor. dolayısı ile özellikle tip II diyebetlilerde gerçekten de olumlu etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış. insülin direncinin gelişimini de engelliyor. dolayısıylan ne yapıyoruz günlük diyetimize bir miktar tarçını ekliyoruz. Ama lütfen tatlı ve sütlaç üzerinde, kek içinde olmasın bu tarçın
senin sağlıkçı olman grup için büyük şans
Az önce alışverişteydim bi tanıdık gördü
Cnm coook güzel kilo vermişsin
Hangi ilacı kıllanıyorsun dedi bende yemin ederim ilaç fln kullanmıyorum dedim pek inanmadı
Küçük kızımda maşallah desene anneme nazar değdireceksin dedii
Yaa gerçekten okadar mutlu oldum Ki herkes soruyor artık
Bugün güzel bi spor yapmam lazım
Daha cooooooook kilo vermem lazımmm
Kızlar bu arada hep söyleyeceğim söyleyeceğim ama unutuyorum hazır aklıma gelmişken hemen söyleyeyim. Herkes her ay bir fotoğrafını çeksin. Saklasın. İdeal kilonuza ulaştığınızda kendinizdeki değişime inanamayacaksınız.
Evet cnm okucam hergün
104kiloyken birisi arkamdan cook laf etmiş duydum geçen kızımın okul toplantısında gördü beni konuşmuyorum onunla kadın bakıp durdu o gün bende bi halsizlik baş ağrısı başladı
Evet kizlar dun ufak bir alisveris yaptim medium bir elbise aldim alti bol gelio ama olsunveeee bir pantolon aldim 40 beden
Yaptım canım teşekkür ederimmCnm mesaj kutusunun yanındaki insan figürüne bas:)
Kişisel bilgilerine gir oraya yaz
Sonra en aşağıya in kaydet bas
Inş anlatabilmisimdir:)
Maşallah canım 1 haftada 3.2 ayda 12 kg ederrDiyetisyen den geldim şimdi.
Diyetisyen başlangıç kilosu:100.900
Bugun:97.700
2 kilosu yağdan gitmiş
Gitmeden evde tartilmistim benim tartı 500 gr fazla tartiyormus onu da öğrenmiş oldum.
LAydLiNe listemi atacağım şimdi
Diyetisyen den geldim şimdi.
Diyetisyen başlangıç kilosu:100.900
Bugun:97.700
2 kilosu yağdan gitmiş
Gitmeden evde tartilmistim benim tartı 500 gr fazla tartiyormus onu da öğrenmiş oldum.
LAydLiNe listemi atacağım şimdi
Maşallah canım 1 haftada 3.2 ayda 12 kg ederrLAydLiNe kaptanım benim tatil pekte uzak değil ayy tartilasim geldi sabah tartiliyim
Maşallah canım 1 haftada 3.2 ayda 12 kg ederrLAydLiNe kaptanım benim tatil pekte uzak değil ayy tartilasim geldi sabah tartiliyim
Kilomuz fazla olduğu için ilk ay gidiyormuş kilonun %4 unu vermen lazimmis aydaIlk hafta çok gidiyor sonra azalıyor. Zor yani ayda 12 kilo ama yine de ilk ay baya bi gider inşallah
AnlaştıkAcele ediyorsun acele etmemen lazım. Sabahta tartılmak yok. Cuma günü tartılacaksın inşallah. Anlaştık mı?
Ben devlet hastanesinde diyetisyene gidiyorum sanırım benim o yüzden aylık kontrolüm acaba cuma günü (perşembe 1 hafta oluyor) bende mi değiştirsem listemi yoksa devam mı etmeliyim ya da duraklama yaşarsam mi değiştireyimsolmez diyetisyen senin iradeli olduğuna karar vermiş ve menünü normale indirmiş. Gayette güzel olmuş. Sporla beraber güzel kilo vereceksin ama kaçamaksız inşallah
Devam et sen canım. O oruç tutmaya başladığı için listesi değişti. Sen sadece yemeklerin çeşidini değiştir yeterliBen devlet hastanesinde diyetisyene gidiyorum sanırım benim o yüzden aylık kontrolüm acaba cuma günü (perşembe 1 hafta oluyor) bende mi değiştirsem listemi yoksa devam mı etmeliyim ya da duraklama yaşarsam mi değiştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?