solmez diyetisyen senin iradeli olduğuna karar vermiş ve menünü normale indirmiş. Gayette güzel olmuş. Sporla beraber güzel kilo vereceksin ama kaçamaksız inşallah
Maşallah canım. Ne güzel motive oldun di mi ☺
Iyi fikir
Arkadan konuşan fesat insanlara sinir oluyorum
Vaavv harika canım masallah
Diyetisyen den geldim şimdi.
Diyetisyen başlangıç kilosu:100.900
Bugun:97.700
2 kilosu yağdan gitmiş
Gitmeden evde tartilmistim benim tartı 500 gr fazla tartiyormus onu da öğrenmiş oldum.
LAydLiNe listemi atacağım şimdi
Anladım pekiDevam et sen canım. O oruç tutmaya başladığı için listesi değişti. Sen sadece yemeklerin çeşidini değiştir yeterli
22.05.2018/DiyetisyenListesi
09:30 = 1 yumurta,1 kk peynir, 6 y.zeytin,1 d. Çavdar ekmek
12:00 = 6 adet y.erik (ufak)
13:00 = 2 yumurtadan omlet (1y.k zytnyg) 1kk peynir,3 dilim ç. ekmek
16:00 = 10 tane erik (ufak) 2 Galeta
18:00 = 4-5 y.k bulgur pilavı, 4-5 y.k yoğurt
2.5 lt su, şekersiz bitki çayı, biraz spor hareketleri sabah ve akşam
Pazara ve markete gidicem yürüyüş olur.LAydLiNe Çok yedim moralim çok bozuk
Spor yapıyorum ben canım önceki gün yürüdüm dün yapamadım bugünde yürüdüm biraz.pilateste yapıyorum haftada 2 gün falan.Şekersiz mi yapıyorsun canım sütlacı? İçinde şeker var. Şeker içeren bütün tatlılarda aynıdır benim için hatta sütlacın içinde bir de pirinç var. Yani hiç masum diye düşünme. Ayrıca sen hala kilo vermek için çaba sarf ediyorsun. Sütlaç sana kilo verdirmez. Yerinde saydırır. Ramazanda fark ettim ki spor yaparsan kilo verebiliyorsun. Acilen sporun bir ucundan tut lütfen.
Bugün ki menum (diyetisyen menüsü)
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates,1 salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15:00 (diyetisyen kontrolden 3 saat önce yemeği içmeyi kes dediği için geç oldu)
Tavuk döner
4/1 den daha ufak lavas
Salata, ayran
Patates kızartması vardı sadece tadına baktım.
Öğlen gecikince ara yapmadım
Akşam 19:00
7 kaşık kabak yemegi
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
22:00
1 bardak süt
3 litre su daha da içerim
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Yaaa aglicam ben çok yiyorum sen çok az yiyorsunnBugünkü menüm
Sabah 10.30da
1bardak süt
Öğlen 12.30da
1tane simit
Kahve
Ara 6tane kiraz
Akşam 17 de
Yarım tabak patlıcan kavurması
Yarım kase yoğurt
Salata
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
200 ip atlama ölüyorummmmmmm
LAydLiNe
Ben spora giderken 100 tane atliyordum tek seferde sonra yaparsam yine yapıyordum önemli olan ara vermeden atlamak atlayacağın sayıyı diye biliyorumKızlar günlük nekadar ip atlarsak faydası olur
Bilginiz varmı
Afiyet olsunnBugün ki menum (diyetisyen menüsü)
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates,1 salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15:00 (diyetisyen kontrolden 3 saat önce yemeği içmeyi kes dediği için geç oldu)
Tavuk döner
4/1 den daha ufak lavas
Salata, ayran
Patates kızartması vardı sadece tadına baktım.
Öğlen gecikince ara yapmadım
Akşam 19:00
7 kaşık kabak yemegi
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
22:00
1 bardak süt
3 litre su daha da içerim
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Yaaa aglicam ben çok yiyorum sen çok az yiyorsunnmaşallah acikmiyormusunn
Ben spora giderken 100 tane atliyordum tek seferde sonra yaparsam yine yapıyordum önemli olan ara vermeden atlamak atlayacağın sayıyı diye biliyorum
Spor yapamiyorum canim ramazan beni iyice halsiz birakti 2 de ufak bebek kosturmakdan spora firsatim kalmiyo ama ramazan bitsin ip atlamayi dusuniyorumTeşekkür ederim canım ama benzettiğin şey kötü olmuş ve ben hala videoyu izlemedim
Bulgurun hiç bir zararı yok canım. Aşırıya kaçmamak şartıyla her gün yiyebilirsin. 4 yk kadar. Ama yediğinin ertesi günü tartıya çıktığında tartı seni yanıltır. Özellikle cumaya yakın günlerde yememen lazım. Ona dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.
Ara öğünlerde bir avuç leblebi yiyebilirsin canım.
Çok güzel bir menü. Akşam arasını bıraktın galiba canım? Acıkmıyor sun dimi?
Afiyet olsun canım. Spor görmüyorum hiç menülerinde yapıyor musun?
Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Diyetisyen listeni değiştirdi mi?
Akşam çok güzel gitmişsin iftarda ama sütlaç tüm işi bozmuş. Üzerine spor da yok. Bugün iftardan önce tekrar tartıl bi bakalım sütlaç sana nasıl dönmüş.
2 avuç içi kadar pide ne canım yaaaaaa madem ekmek yiyeceksin tam buğday ya da çavdar ye. Pide olmaz. Pide beyaz undan yapılıyor. Canan teyze diyor ki beyaz undan yapılan bir dilim ekmek bir kalıp şeker kadar zararlı. Ramazanın 7. günü bugün yeterince pide yediniz. Bundan sonra kimsenin menüsünde pide görmek istemiyorum.
Canım saat 10 dan saat 18 e kadar hiç bir şey yemezsen açlıktan ölürsün tabii. Ve oruç tutmadığın halde neden iftarı bekliyorsun. Saat 21:00 de ne sebeple olursa olsun yemek yenilmez. Tek istisnai durum oruç tutuyorsan iftar yapmaktır. Ayrıca 5 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim pide ve pekmez bir menüde olmaması gerekenler. Yürümüşsün ama bu yediklerini yürüyüş bile kurtarmaz. Oruç tutmuyorsan eğer en geç 19:00 da akşam yemeği işini bitir lütfen. Cidden bu şekilde kilo veremez üzerine kilo alırsın. Biraz gayret et olur mu?
Sporun çok güzel
Tostu yaptığın ekmekler ne ekmeğiydi? Onun haricinde güzel olmuş bugün menün. Karpuzun miktarını da yazmamışsın. Sende bir oturuşta bir tane karpuz yeme potansiyeli gördüğüm için miktarını merak ettimSporun güzel
Sen bayağı abartırsın sanmıştım ama yanılttın beni. Kötü olmuş kemal paşa tatlısı ama beklentim yüksek olunca o çok gözüme görünmedi. Sporla dengelemişsin biraz. Bir ufak hatırlatmam daha olacak diyet süresince çok fazla muz tüketmeni tavsiye etmem. Hem kabızlık sorunu yapıyor hem de içerdiği şeker miktarı diğer meyvelere göre yüksek.
Canım sadece dondurma fazla olmuş menüde. Onun haricinde güzel. Keşke sahur yapabilseydin. Umarım bu gün daha iyi olursun.
22 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
1 kk peynir
4 5 domates
Iftar
Burgdayli tavuklu corba
4 bulgurlu sarma
3 kasik dom salatasi
Su 2 yi gecer
Cayin yanina da kuru uzum yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?