- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
amin canım insallahhRabbim kolaylığıni verir canım ama niye mutsuzsun?
Allah kolaylik versin canim. Yediklerine dikkat etmeye çalış
Zamanlaması harika olmuş
Maşallah canım benim hep böyle bol eksilerimiz olsun inşallah
Afiyet olsun canım
Maşallah canım ne güzel hedefinin üstündesin. Böyle devam etsin inşallah
Az da olsa vermişsin canım sıkma canını bu hafta daha dikkat edersin
Üzülme canım az da olsa eksidesin sonuçta. Daha iyi olacağına eminim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canim
Bu hafta kacamaksiz geçer inşallah canım.
Senden bol eksiler bekliyorum
Sorunun ne olduğunu biliyorsan çözüme yaklasmissin demektir canım. Bence farkında olduğuna göre vazgecebilirsin
Bence de motivasyon destek harika.
Amin inşallah olacağız
Maşallah bize
Kilom fazla ya canım ondan heraldeCnm tebrik ederimmm 3kiloyu bir haftada nasıl verdin
Kızlar pazartesi günü
Kızımın kreşine gidicem saat 11gibi
Orda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları keki ikram edicekler
Yememem gerek ama herkesin annesi yerken ben kızımın yaptığını yemezsem çok üzülür neyapsamki
Tabikii ye canim o günü sporla ve aksami salata yogurtla geçiştir...ben oyle durumda yerdim kızımin uzulmesine dayanamam fazladan spor yapardim...
Yeee canım tabii ki ama hepsini yeme. Bir iki ısırık al. Miktarını bilmiyorum ama oturup koca bir dilimde yeme.
amin canım insallahh
Kilom fazla ya canım ondan heralde
Canım benimde çarşamba msj sayim 6Bir bakayım kaptanım neden öyle oluyor
Canım kusura bakma lütfen seninkini gözden kaçırmışım.
Bi parça al canım bişey olmaz ondan.tüm keki yeme tabiki de.çok güzel olmuş aferin falan derken geçiştir işte. Oradakilere öğretmene falan ikram edin derken kaynar arada.Kızlar pazartesi günü
Kızımın kreşine gidicem saat 11gibi
Orda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları keki ikram edicekler
Yememem gerek ama herkesin annesi yerken ben kızımın yaptığını yemezsem çok üzülür neyapsamki
Mesaj ayarlarımda sorun varmış kızlar. Şimdi düzelttim bana özelden mesaj yazabilirsiniz.[/QUOTE
Ben atamıyorum ya benimkinde de sıkıntı var mıdır nasıl düzelttim canım.
Bi parça al canım bişey olmaz ondan.tüm keki yeme tabiki de.çok güzel olmuş aferin falan derken geçiştir işte. Oradakilere öğretmene falan ikram edin derken kaynar arada.
Ne guzel tesaduf oldu boyle masallah canim Allah bagislasinBenim de kızım 5 yaşında
Yaa sana birsey soyleyimmi su anda da ben oyleyim her ayaga kalktigimda basim donuyor elim kolum kalkmiyor cocuklara konusmaya bile mecalim yok sesim cikmiyor resmen eminim soylesem benim esimde bana soylenirDün cok kotu oldum baş ağrısı titreme mide bulantısı ve ağrısı. Esim basladi söylenmeye ac kaliyorsun cok zayifladin yeter artik diye. Iftari bile esim hazirladi. Manti yapmis yemiycem dediysemde zoorla tikti ağzıma.Üzgünüm dün kotu bir menum oldu. O yuzden yazmamistim menumu.
Cok tesekkur ederimTebriklerrr cnm çok iyi
Doktora gitmiş miydin diyetten önce?Yaa sana birsey soyleyimmi su anda da ben oyleyim her ayaga kalktigimda basim donuyor elim kolum kalkmiyor cocuklara konusmaya bile mecalim yok sesim cikmiyor resmen eminim soylesem benim esimde bana soylenir
. Canım o kadar sağlıksız olmuş ki söylememe gerek yok. Senin beslenme düzenini yeniden oluşturup sağlıklı bir şekle sokmamız lazımİyi akşamlar hanımlar
Bugün gerçekten çok az yedim.
Sabah 10/30
3 su bardağı yarım yağlı süt içtim
1 sade türk kahvesi
Öğlen 16 00
300 cc ayran
Goanalı quark yedim 200 kcal
Akşam 1930
3 avuç leblebi
40 çiğ badem.
Gece yatarkende 1 kase yoğurt yerim.
Az yedim ama aç değülim.
Bugün bütün gün dışarodaydım. Bir yerlere de oturmak istemdeim...biraz tuhaf oldu menü...
Su 1.5 lt olmuştur az içtim çünkü doşarıda az içerim tuvalete girmemek içün ama eve gidetim 1 lt daha üçerüm...
Spor yok ama bütün gün yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?