Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

15 temmuz pazar menüm

11.00
1.5 dilim kep. Ekmek
5 y. Zeytin
1/2 dereotlu poğaça
1 yumurtadan omlet

15.00
3er dilim karpuz kavun

17.00
1 bardak vişne suyu

19.30
1 dilim pizza

2.5 l su
40 dk yürüyüş

Bi açlık hissi geldi kalktım yarım yağlı süt ile kahve yaptım üstüne tarcın serptim ve yanında 5 fındık inşalalh doğru yapmışımdır

15.07.2018 pazar
10:30 sabah : 1haslanmış yumurta-1dilim ekmk-yeşil biber-donates -salatalık-peynır-3zeytin
15:00 öğle :hamburger menü‍
20:30 aksam :buzlu kahve
Bugünki menüm hiç iç açıcı değil.neyseki bol bol yüzdüm

15.07.2018/Pazar

17:00 = 1 tabak makarna
2 kaşık yoğurt
2 ince dilim börek

20:00 = 1 tabak makarna
3-4 patlıcan kızartma
2 dilim kabak kızartma

2 lt su

Afiyet olsun canım
da
Biraz ağır olmamış mı
Makarnalar börekler kızartmalar...
Bugün yoldan çıkan tek ben değilim anlaşılan
Yarın Çok Dikkat Edelim Bari...

Afiyet olsun canım
da
Biraz ağır olmamış mı
Makarnalar börekler kızartmalar...
Bugün yoldan çıkan tek ben değilim anlaşılan
Yarın Çok Dikkat Edelim Bari...
Evet canım aynen öyle oldu inşallah cumaya kadar toparlamış ve eksi kg göreceğiz

Günaydın kızlar

Ben geldim Hafta sonu fenalardaydım. Gerçi bugün de pek keyfim yok neden bilmiyorum ama düzelirim inşallah. Üzerimde bir yorgunluk var. Sanırım sıcaklardan ve reglden kaynaklı. Sizi de kötü etkilemek istemem ama hala hiç bir şey yapasım yok. Veeeee bu durum hiç bana göre bir şey değil.

Yavaştan geçmişi okuyayım.

Bir de sabah sabah çokkkkk mutlu oldummmmmm az bir farkla 3. olmuşuz. Hepinizi tebrik ediyorum ve biliyorum ki daha iyisini yapabilecek güçteyiz. Bu hafta birincilik için yarışalım lüften olur mu

Kızlar geçmişi okuyorum ama sürekli uyarı yapmama rağmen yine menü yazılırken aynı hatalar yapılıyor. Ben toplu şekilde bu hataları yazayım lütfen menülerinizi bu uyarılara göre yazınız.

1- Öğünlerin saatleri mutlaka yazılacak
2- Yenilen yiyeceklerin mutlaka miktarı yazılacak
3- Yenilen ekmeğin cinsi mutlaka belirtilecek
4- Bir de yenilen yemeklerin içeriği belirtilecek ( Mesela sadece pilav yazıyorsunuz ama bu bizi yorumlarken zor duruma düşürüyor. Pilavın ne pilavı olduğunu belirtmemiz lazım. Mesela 3 yemek kaşığı bulgur pilavı gibi)

Şimdilik menü yazarken yapılan hatalar bunlar. Aklıma geldikçe yazarım. Eskiler biliyor genellikle ama yine de yanlış yazanlar oluyor. Aramaza yeni katılan arkadaşlarda bu hususlara dikkat ederse çok sevinirim.

Çok sevindim cokkkk,Leslie kesinlikle işe yarayacak.bu kadar görüp terletecegine ihtimal vermezdim asla

Günaydın herkese,mutlu çok mutlu bir hafta diliyorum hepinize

Gunaydin kızlar bol eksili kacamaksiz bir gün olsun. Pek vaktim olmadığı için yorum yapamadım mesajlara bende ama en azından Dünün kilere bakacağım bugün kızım uyuyunca.
Pazartesi kilo bildirimimiz vardi hepimiz yapalım inşallah
Cuma 87.7
Pazartesi 87.5
Fark:200

Ben daha fazla eksi bekliyorum ama tartı bu şekilde. Yolculuklardan ve regl olacağım için odemim olduğunu düşünüyorum. Inşallah bu hafta biranda gidecek hepsi ödemi atınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…