Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar bugün cuma olduğu şimdi geldi aklıma tartılamadım zaten etaplar birleşmiş o yüzden içim rahatladı. Bu bayram tatlı 2 minik dilim ev baklavası falan yedim ama su içemedim o yüzden ödem olustugunu düşünüyorum bakalim yarin sabah tartilacağım

LAydLiNe canim kaptanim , ben kaptan yardımcılığını birakmak istiyorum cunku layıkıyla takima girip sorumluluk alamiyorum.... takima daha sık giren bir arkadasin yapmasi daha dogru geliyor bana... biliyorsun babam her 2 ayda bir geliyor o durumlarda ben iptal oluyorum )takima ugrayamiyorum ...

Yine takimla sizinle kilo vermeye devam edecem..

Merhaba kızlar,çok şükür evime geldim,şimdi getirdiklerimi dolaplarda yerleştirme zamanı.ben bugün tartilamadim, sabah 4 te çıktık yola, yarın sabah bakarım kiloma

Sabah
10.00
Sirkeli su
11.00
2 haşlanmış yumurta
3 dilim çavdar ekmeği çemenli
2 çay kaşığı bal
2 ananas
Ev komposto su şekersiz

13.00
Türk kahvesi
1 lokum
1 avuç fındık badem karışık

18.00
2 kepçe domates çorbası
8 yk orman kebabı ( patates de olduğu için ekmek tüketmedim)

20.33
Ev yapışıp komposto

24 ağustos cuma

beklediğim gibi tartılamadım
ama artıda olduğuma eminim
2 3 gün detoks yapmam lazım
yarın dönüyorum
pazar sabahı göreceğim bakalım

listeme gelelim

8.30
4 kaşık yulaf ezmesi
kuru meyve
ananas
1 bardak süt karışımı

13.00
ton balıklı salata
1 dilim pizza

19.30
ızgara balık
1 sk ıspanak
2 kadeh beyaz şarap

2 l su
1 saat yürüyüş

Merhabalar arkadaşlar ben dün de bugün de tartılamadım yediklerime mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama spor maalesef Yok insallah kilo vermişimdir

Bende dün ve bugün cozuttum
Meyve yi abarttim
Taze taze olunca
Incı, üzüm, kavun, hatta nar bile yedim
Köyden ilçeye geldim bugün
Yarın pikniğe gideceğiz
En azından ızgara et yiyeceğim abartmam

Kızlar merhaba,
Kaç gündür gelemedim bayram çok yoğun geçti. İlk gün site içi bayram ziyaretleri yaptık, en küçük biziz ama bize de herkes geldi. 2. gün sitece mangal, 3. gün de bayramlaşma adı altında pasta, börek vs.
4. gün yine gelen giden oldu, yemeği dışarıda yedik. Dün bütün gün temizlik ve ev düzenleme yaptım annemle babam geldi. Annem çok titizdir onun düzenini kurdum eve, buzdolabına kadar temizledim, evi kapatmayacağım ama daha çok yordu bu.
Bugün burada son günümüz, valizleri toparlayacağım. Pazartesi 5 günlüğüne herşey dahil bir tatil köyüne geçeceğiz. Cuma orada tartılamam, cumartesi ya da pazar İstanbul’da evimde olacağım. Kendi düzenimi kuracağım, aldığım kiloları verip kaldığım yerden devam edeceğim. O pazartesi spora da başlayacağım. Bunun için heyecanlıyım.

Günaydın ,ne biçim bayram bu bilemedim,cuma döndük erkenden,dün haber geldi eşimin dayısı köy yolunda arabayı dereye ucurmus,vefat etti,yengemin kırığı çok,eşim kaynimlarla çıktı yola.ben çocuklarla evdeyim. Hayat ne garip,bir anda bitiyor her sey

Ne yazık ki öyle ( basınız sagolsun Allah rahmet eylesin rabbim yengenin de şifasını versin

Allah rahmet eylesin canım

Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın inşallah. Yengenizede çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur bir an evvel.
Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…