Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı: 1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 tatlı kaşığı gül reçeli
domates, salatalık
şekersiz çay
2 dilim ekmek

öğle: 2 tatlı kaşığı puding :)
short pumpkin spice latte
akşam: etli türlü
şehriye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek

öğle çalışırken biraz kötü beslenmişim. 1 lt su içtim bakalım uyuyana kadar yarm daha içmeye calısacagım. sizin nasıl gidiyor diyett? :)

Canim ogunlerinin saatlerinide yazarsan iyi olur...

Kullanıcı Adı :yonahime
İsim (İsteğe Bağlı ):Yona
Mesleginizogrenci
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz :1.62
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz :bu yaz 65 civariydim sonra ne oldu bilmiyorum bi baktim 10 kilo almisim://
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :saglik ve guzellik icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :baska bi takima yazdin ama kimse bana cevap yazmadi 13.takima yakin hissettim kendimi neden bilmiyorum:))
[/QUOTE]

27 kasım salı

sabah 9.30
1 haş. yımırta
2 çatal peynir
4 y.zeytin
1/2 dilim dukan ekmek

13.00
ciğer kavurma
salata

19.00
2 sk karnabahar kısırı
1 sk normal kısır
salata
pancar turşusu

21.00
1/2 portakal
1/2 muz

2 L su
45 dk yürüyüş
LAydLiNe

Günaydın kızlar. Etrafım kalabalık olmadan bütün geçmişi okudum şükür bir de cevaplarsam daha da güzel olacak. Bugün yağmur var Kırıkkale' de inşallah hastaneye az kişi gelir
Merhaba herkese ,
Dun dr gitmistim tahlil yaptirdim ferritinim 5.97 kanim 11.6 ikiside sinirin altında dr demir ilaci en az 3 ay kullanmalisin yoksa yukselmez dedi...
Mecbur yarın basliyacam ilaca umarin yan etkileri olmaz....
Geçmiş olsun canım. Yan etkileri olsa da sen artık tecrübelisin. Eminim üstesinden gelirsin. Biliyorsun sağlık önemli.
Bugün menün pek olmamış canım. Kendini çok aç bırakmaman lazım. Yoksa ilerleyen zamanlarda daha zor oluyor. Çarşıya giderken kaçta gelip kaçta gideceğini hesap edip, çantana sağlıklı atıştırmalıklar koyabilirsin. Aklının bir köşesinde bulunsun mutlaka
Bende de aynı oluyor canım sonra kendini durdurmak çok daha zor oluyor.
Maşallah 41 kere. Demek ki normalde daha kötü besleniyormuş. Bence anneni uzun süre yanından ayırma.
Canım menü yazarken yanlarına öğün saatlerini de yazıyoruz. Veee özellikle yediğin ekmeğin cinsini, mesela beyaz ekmek ya da normal ekmek, tam buğday ekmeği gibi belirtmen gerekiyor. Pilav yediysen ne pilavı olduğunu yazman lazım. Sabah yediğin gül reçeli ve öğlenin hiç olmamış. Akşam ki ekmekler fazla olmuş çünkü şehriye pilavı va menü de.
Canım hoş geldin aramıza. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Akşam yediğin meyveler haricinde güzel bir menü olmuş. Bir de karnabahar kısırını yedin de yanına neden normal kısır yedin onu merak ettim

Bu hafta sonu sınavlarım var canım oyuzden eve gidince pek vaktim olmuyor ama dikkat ediyorum.yazicam inş.

Yazmazsan kötü oluyor canım. Kendimden biliyorum. Nasılsa telafi ederim diye düşünüyorsun ve nefsin seni yeniyor. Hiç bir şey yapmasan bile mutlaka bir 5 dk gel menü yaz.

[/QUOTE]
Hoşgeldin canım. Öyledir bizim takım..inş. hedefine ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…