ayyy gece gece gözümde yumurtalar uçuşuyordu gözümde hahahahBende aşırı açımm sabahın kahvaltı hayalini kuruyorum resmen
tamam canım bekliyoruzBu hafta sonu sınavlarım var canım oyuzden eve gidince pek vaktim olmuyor ama dikkat ediyorum.yazicam inş.
Sağol canım ama bizim buradakiler pek rahatlarına düşkünler dışarı çıkmıyorlar kötü havalarda
bu sana kaptanımKızlar acayip kötü bir öz eleştiri yapacağım. Neden böyle oldu bilmiyorum ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir de bir süredir kan tahlili yaptırmadığımı fark ettim. Ne zaman yediklerime dikkat etmeye başlasam ağzımda aftlar çıkmaya başlıyor. Umarım önemli bir sebebi yoktur. İşin sağlık kısmını geçtim ama psikolojik kısmana çözüm bulmam lazım.
Hafta sonu bahsetmiştim çok kötüydü. Hem de bayağı bayağı fazla ve gereksiz şeyler yedim. Cumartesi dışarıda yediklerime pazar evdekilerde katıldı. Pazartesi çok iyiydi ama tartı bir türlü oynamadı. Dün öğlende yemekte türlü, çorba, kıymalı börek ve komposto vardı. Çorba ve türlü tek başına yeterli gelmeyince diğer ikisini de yedim. Akşam eve gidince kendimi durduramadım. Beyaz ekmek bile yedim üzerine bir de lokma tatlısı eklenince çok kötü bir akşam oldu. Sabah tartıda saçma sapan bir sonuç gördüm. Sıkı durun cumartesi gördüğüm 65.8 in üstüne bu sabah tartı bana 68 dedi. Cuma bildirim kilom ise 66.1 yani 1,9 kilo fark var. Bu kadar fark olması imkansız biliyorum ki bunun birçok kısmı ödem ama canım çok sıkıldı. O yüzden bu sabah yeni kararlar aldım. Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım. Veee ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım. Cumaya çok az kaldı. Elimden geldiğince bu + kilodan kurtulacağım ama inşallah listeyi kötü etkilemem. Çok üzgünüm. Veee bundan sonra her gün menü yazacağım. Yazmazsam kızın bana
Haklısın canım denerim.inan ve gidiyorum temizlik yemek yap ye akşam oluyor.sonra ders çalışmaya başlıyorum gece 2 de yatıyorum. Sabah 8 de yine aynı tempo.
ne çayı canım bitkisel mi bu çay ?Günaydın kizlar nasilsiniz yeniyim ben hedefine az kaldi sabahları bi cayim var içiyorum birazdanda kahvaltı yaparim caydan önce 71 kg ydim
benide tartı motive ediyor tam tersiİnşallah canım ama cidden çok canım sıkıldı bu duruma. Bunun sebebi de sanırım sık sık tartılıyorum (sık derken her gün sabah uyanınca mutlaka çıkarım tartıya) Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım.
ayyy benimde kemiklerim iri 58 kilodayken iri duruyordum ..Ya daha fazla vermek isterim ama kemiklerim iri iskelet gibi duruyorum sonra bide tansiyonum düşmeye başlıyo canm ya
Evet canm bitkisel bakanlık onayline çayı canım bitkisel mi bu çay ?
Benim kemikler çok cikiyo 60in altına düşünce kötü duruyor yaayyy benimde kemiklerim iri 58 kilodayken iri duruyordum ..
ben bitkisel çaylara pek güvenemiyorum ilerde bi hasar verir diye düşünüyorum... gerçi seninki bakanlık onaylıymışEvet canm bitkisel bakanlık onayli
benimkiler o kadar çıkmıyor ayyyyy ilk aşamada 65 olayım ilk hedefim buBenim kemikler çok cikiyo 60in altına düşünce kötü duruyor ya
Valla canm bıktım kilolardan naptiysam veremedim diyetisyene gittim spor yürüyüş banamisin demedi bunu araştırdım eczacı kardeşim onada sordum bakti falan sıkıntı yok dedi aldimben bitkisel çaylara pek güvenemiyorum ilerde bi hasar verir diye düşünüyorum... gerçi seninki bakanlık onaylıymış
insallahbenimkiler o kadar çıkmıyor ayyyyy ilk aşamada 65 olayım ilk hedefim bu
Heeh şimdi anladım kusura bakma canımCayla kilo.verdim caydan önce 71 kiloydum demişim tatlim
Valla bende sucuklu yumurta hayali kuruyordum akşam ama sabah haşlanmış yedimayyy gece gece gözümde yumurtalar uçuşuyordu gözümde hahahah
Aferin sana maşallah 41 kere sonunda giyeceğin günü düşündükçe yiyesi gelmez zaten insanınKızlar kursta kısır börek falan yapmışlar kisirda sadece maydonoz vardi yedim ama börek ısrarlara rağmen yemedim çok şükür tuttum kendimi çıtır çıtır çok güzeldi ama
Valla bende sucuklu yumurta hayali kuruyordum akşam ama sabah haşlanmış yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?