Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım ama bizim buradakiler pek rahatlarına düşkünler dışarı çıkmıyorlar kötü havalarda

o zaman arada yağmur duasına çıkalım
sen hastanelerde doktorun odasına girecek hastaları mı düzenliyorsun? hastanede işortamının çok kalabalık olduğunu söyleyince aklıma geldi. dün annemi hastaneye götürmüştüm.hem kbb hem endokrin. masada oturan görevlilerin başında 20er kişi... çok yorucu olmalı...

bu sana kaptanım buda bana hafta sonu bir cozuttum ki sonra toparlamak için çırpınıyorum

benide tartı motive ediyor tam tersi eğer tartıya çıkmazsam hergün her sabah ve her akşam ipin ucu kaçıyor bende

ben bitkisel çaylara pek güvenemiyorum ilerde bi hasar verir diye düşünüyorum... gerçi seninki bakanlık onaylıymış
Valla canm bıktım kilolardan naptiysam veremedim diyetisyene gittim spor yürüyüş banamisin demedi bunu araştırdım eczacı kardeşim onada sordum bakti falan sıkıntı yok dedi aldim

Kızlar kursta kısır börek falan yapmışlar kisirda sadece maydonoz vardi yedim ama börek ısrarlara rağmen yemedim çok şükür tuttum kendimi çıtır çıtır çok güzeldi ama

Kızlar kursta kısır börek falan yapmışlar kisirda sadece maydonoz vardi yedim ama börek ısrarlara rağmen yemedim çok şükür tuttum kendimi çıtır çıtır çok güzeldi ama
Aferin sana maşallah 41 kere sonunda giyeceğin günü düşündükçe yiyesi gelmez zaten insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…