- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Malesef canım. Yağmurda hastaneler daha çok dolar taşar. Allah kolaylık versin.Günaydın kızlar. Etrafım kalabalık olmadan bütün geçmişi okudum şükür bir de cevaplarsam daha da güzel olacak. Bugün yağmur var Kırıkkale' de inşallah hastaneye az kişi gelir
Geçmiş olsun canım. Yan etkileri olsa da sen artık tecrübelisin. Eminim üstesinden gelirsin. Biliyorsun sağlık önemli.
Bugün menün pek olmamış canım. Kendini çok aç bırakmaman lazım. Yoksa ilerleyen zamanlarda daha zor oluyor. Çarşıya giderken kaçta gelip kaçta gideceğini hesap edip, çantana sağlıklı atıştırmalıklar koyabilirsin. Aklının bir köşesinde bulunsun mutlaka
Bende de aynı oluyor canım sonra kendini durdurmak çok daha zor oluyor.
Maşallah 41 kere. Demek ki normalde daha kötü besleniyormuş. Bence anneni uzun süre yanından ayırma.
Canım menü yazarken yanlarına öğün saatlerini de yazıyoruz. Veee özellikle yediğin ekmeğin cinsini, mesela beyaz ekmek ya da normal ekmek, tam buğday ekmeği gibi belirtmen gerekiyor. Pilav yediysen ne pilavı olduğunu yazman lazım. Sabah yediğin gül reçeli ve öğlenin hiç olmamış. Akşam ki ekmekler fazla olmuş çünkü şehriye pilavı va menü de.
Canım hoş geldin aramıza. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Akşam yediğin meyveler haricinde güzel bir menü olmuş. Bir de karnabahar kısırını yedin de yanına neden normal kısır yedin onu merak ettim
Haklısın canım denerim.inan ve gidiyorum temizlik yemek yap ye akşam oluyor.sonra ders çalışmaya başlıyorum gece 2 de yatıyorum. Sabah 8 de yine aynı tempo.Yazmazsan kötü oluyor canım. Kendimden biliyorum. Nasılsa telafi ederim diye düşünüyorsun ve nefsin seni yeniyor. Hiç bir şey yapmasan bile mutlaka bir 5 dk gel menü yaz.
Malesef canım. Yağmurda hastaneler daha çok dolar taşar. Allah kolaylık versin.
Haklısın canım denerim.inan ve gidiyorum temizlik yemek yap ye akşam oluyor.sonra ders çalışmaya başlıyorum gece 2 de yatıyorum. Sabah 8 de yine aynı tempo.
Bugün kontrol amaclı tartıldım 96.3 çıktım cumayla aynı. Cuma gününden sonra verdiklerimi geri almış olabilirimGünaydın kızlar. Etrafım kalabalık olmadan bütün geçmişi okudum şükür bir de cevaplarsam daha da güzel olacak. Bugün yağmur var Kırıkkale' de inşallah hastaneye az kişi gelir
Geçmiş olsun canım. Yan etkileri olsa da sen artık tecrübelisin. Eminim üstesinden gelirsin. Biliyorsun sağlık önemli.
Bugün menün pek olmamış canım. Kendini çok aç bırakmaman lazım. Yoksa ilerleyen zamanlarda daha zor oluyor. Çarşıya giderken kaçta gelip kaçta gideceğini hesap edip, çantana sağlıklı atıştırmalıklar koyabilirsin. Aklının bir köşesinde bulunsun mutlaka
Bende de aynı oluyor canım sonra kendini durdurmak çok daha zor oluyor.
Maşallah 41 kere. Demek ki normalde daha kötü besleniyormuş. Bence anneni uzun süre yanından ayırma.
Canım menü yazarken yanlarına öğün saatlerini de yazıyoruz. Veee özellikle yediğin ekmeğin cinsini, mesela beyaz ekmek ya da normal ekmek, tam buğday ekmeği gibi belirtmen gerekiyor. Pilav yediysen ne pilavı olduğunu yazman lazım. Sabah yediğin gül reçeli ve öğlenin hiç olmamış. Akşam ki ekmekler fazla olmuş çünkü şehriye pilavı va menü de.
Canım hoş geldin aramıza. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Akşam yediğin meyveler haricinde güzel bir menü olmuş. Bir de karnabahar kısırını yedin de yanına neden normal kısır yedin onu merak ettim
Kullanıcı Adı :semrira90
İsim (İsteğe Bağlı ):semra
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bitlis
Boyunuz :163
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz :ilaclar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :saglik ve güzellik icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?labilir hatırlamıyorum.
Neden 13. Takım? : davet ettiler geldim çok iyi olcak diye düşünüyorum
Geçmiş olsun kaptanım ihmal etme mutlaka yaptır. + çıkmanın sebebinin kesinlikle ödem olduğunu düşünüyorum ve cumaya kadar 66.1 'den eksi bile çıkacağını düşünüyorum inşallahKızlar acayip kötü bir öz eleştiri yapacağım. Neden böyle oldu bilmiyorum ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir de bir süredir kan tahlili yaptırmadığımı fark ettim. Ne zaman yediklerime dikkat etmeye başlasam ağzımda aftlar çıkmaya başlıyor. Umarım önemli bir sebebi yoktur. İşin sağlık kısmını geçtim ama psikolojik kısmana çözüm bulmam lazım.
Hafta sonu bahsetmiştim çok kötüydü. Hem de bayağı bayağı fazla ve gereksiz şeyler yedim. Cumartesi dışarıda yediklerime pazar evdekilerde katıldı. Pazartesi çok iyiydi ama tartı bir türlü oynamadı. Dün öğlende yemekte türlü, çorba, kıymalı börek ve komposto vardı. Çorba ve türlü tek başına yeterli gelmeyince diğer ikisini de yedim. Akşam eve gidince kendimi durduramadım. Beyaz ekmek bile yedim üzerine bir de lokma tatlısı eklenince çok kötü bir akşam oldu. Sabah tartıda saçma sapan bir sonuç gördüm. Sıkı durun cumartesi gördüğüm 65.8 in üstüne bu sabah tartı bana 68 dedi. Cuma bildirim kilom ise 66.1 yani 1,9 kilo fark var. Bu kadar fark olması imkansız biliyorum ki bunun birçok kısmı ödem ama canım çok sıkıldı. O yüzden bu sabah yeni kararlar aldım. Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım. Veee ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım. Cumaya çok az kaldı. Elimden geldiğince bu + kilodan kurtulacağım ama inşallah listeyi kötü etkilemem. Çok üzgünüm. Veee bundan sonra her gün menü yazacağım. Yazmazsam kızın bana
Günaydın kizlar nasilsiniz yeniyim ben hedefine az kaldi sabahları bi cayim var içiyorum birazdanda kahvaltı yaparim caydan önce 71 kg ydim
Geçmiş olsun kaptanım ihmal etme mutlaka yaptır. + çıkmanın sebebinin kesinlikle ödem olduğunu düşünüyorum ve cumaya kadar 66.1 'den eksi bile çıkacağını düşünüyorum inşallah
Form da kilonuz kısmına 66 yazmissin canim bugün nasıl çaydan önce 71 cıktın onu anlayamadımGünaydın kizlar nasilsiniz yeniyim ben hedefine az kaldi sabahları bi cayim var içiyorum birazdanda kahvaltı yaparim caydan önce 71 kg ydim
Oo kaptanım sende bana kızıyorsun kendin yapıyorsunİnşallah canım ama cidden çok canım sıkıldı bu duruma. Bunun sebebi de sanırım sık sık tartılıyorum (sık derken her gün sabah uyanınca mutlaka çıkarım tartıya) Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım.
Ya daha fazla vermek isterim ama kemiklerim iri iskelet gibi duruyorum sonra bide tansiyonum düşmeye başlıyo canm yaHoş geldin canım aramıza. Boyuna göre hedef kilon biraz fazla ve verilecek az kilon var. İnşallah en kısa zamanda hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.
Erken kalkamiyorum m yazıkki yoksa erken kahvalti cok iyi olcakti .1 2 yıldır ilaçlar falan derken 72 kilo oldum bazen geçtim bu sürede ne yaptiysam kilo veremedim . herbalife aldim yürüyüş yaptım spora gittim sağlıklı beslendim ama gram gitmedi. bende hep şişkinlik vardı sabah olmayan göbek öğlene doğru sisiyodu disari cikamiyodum.konjak diye bi caya basladim takip ettim 3 haftadır superim 2 ogün yiyorum bol su bu şekilde canimGünaydın canımKahvaltıyı çok geçe bırakma çünkü metabolizma yedikten sonra çalışmaya başlıyor. Ne çayı içiyorsun? Çaylara karşıyımdır biraz çünkü sağlıklı beslenince zaten kendiliğinden gidiyor tüm fazlalıklar. Ama maşallah yine de güzel vermişsin. Anlatsana biraz neler yapıyorsun, nasıl besleniyorsun?
71 le basladim canm suan 66 yim ayri ayri yazinca kusura bakmaForm da kilonuz kısmına 66 yazmissin canim bugün nasıl çaydan önce 71 cıktın onu anlayamadım
Anladım canım da bugün çaydan önce 71 cıktım yazmışsın orasını anlayamadım güncel kilon 66 ama bugün 71 çıkmışsın71 le basladim canm suan 66 yim ayri ayri yazinca kusura bakma
Cayla kilo.verdim caydan önce 71 kiloydum demişim tatlimAnladım canım da bugün çaydan önce 71 cıktım yazmışsın orasını anlayamadım güncel kilon 66 ama bugün 71 çıkmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?