Canım sabah kahvaltısını yapıyorum öğle yemeğini yapacak vakit bulamıyordum. Oğlum da okulda yiyordu o zamanlar. Şimdi yine ortanca oğlana yapıyorum yemek oluyor bana kalırsa ondan yiyorum kalmazsa ekmek arası yoğurtla geçiştiriyorum. Yemek yapmak çok zor benim için.Saatleri kendine göre ayarlayabilirsin diyetisyenin yazdığı saatte yemek zorunda değilsn ki. Robot değiliz sonuçta sabit bir düzende yaşamıyoruz. Ben uyarlıyorum listeyi kendime göre. Mesela haftasınu geç kalkıyorum saatler oynuyo mecbur.
İki sene önce spor salonuna yazılmıştım iki ay zumba yaptım. Acayip kas yapıyor. Her tarafta etkili
Canım sabah kahvaltısını yapıyorum öğle yemeğini yapacak vakit bulamıyordum. Oğlum da okulda yiyordu o zamanlar. Şimdi yine ortanca oğlana yapıyorum yemek oluyor bana kalırsa ondan yiyorum kalmazsa ekmek arası yoğurtla geçiştiriyorum. Yemek yapmak çok zor benim için.
Bugunku menum
Sabah sat 10
Melemen bir porsuyon
3 kepekli ekmek
1 tane zeytin
Ölen bulgur
Pilavi 150 gr
Yogurt 100 ml
Ev yapimi
Asam
Salata
Patatesli salatasi
1 dilim evde mayalayip yatim ekmek
Tam buyday
Su 2 lt
20 daka yürüş
Bugunku menum
Sabah sat 10
Melemen bir porsuyon
3 kepekli ekmek
1 tane zeytin
Ölen bulgur
Pilavi 150 gr
Yogurt 100 ml
Ev yapimi
Asam
Salata
Patatesli salatasi
1 dilim evde mayalayip yatim ekmek
Tam buyday
Su 2 lt
20 daka yürüş
Eee kim bakacak ki kızına sonra. Ben de kafayı yiyorum bazen oturup ağlıyorum ama napayım benim öyle yanımda kalacak kimse yok.Haklısın ben senin yerinde olsam kafayı yerdimben bitaneyle başa çıkamıyorum bebeğim 6 aylık oldu en uzun iki hafta yalnız kaldık onun dışında ya memleketteydim ya annem yanımdaydı. Şimdi dönünce iki hafta da kardeşim kalacak benimle sonra artık çekirdek aile olarak yaşamaya devam edecez bakalım nasıl bi duyguymuş
Olmuyor canım saatleri kaydırdıpındaSaatleri kendine göre ayarlayabilirsin diyetisyenin yazdığı saatte yemek zorunda değilsn ki. Robot değiliz sonuçta sabit bir düzende yaşamıyoruz. Ben uyarlıyorum listeyi kendime göre. Mesela haftasınu geç kalkıyorum saatler oynuyo mecbur.
İki sene önce spor salonuna yazılmıştım iki ay zumba yaptım. Acayip kas yapıyor. Her tarafta etkili
Eee kim bakacak ki kızına sonra. Ben de kafayı yiyorum bazen oturup ağlıyorum ama napayım benim öyle yanımda kalacak kimse yok.Küçük emrah bakışı
10:00 1 elma
Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Marul maydanoz tere
Domates salatalık havuç
Zeytin peynir
1 ceviz
14:00 1 top pişmaniye
Akşam 15:45
6 tane mercimek köfte
2 su bardağı ayran
Bol marul ve tere
19:00 yarım nar
1.5 lt su
Spor yok
Olmuyor canım saatleri kaydırdıpında
Mesela benim 9 da kahvaltı ardına Türk kahvesi 3 hurma13 de öğlen yemeği 17.00 de ara öğün 19.00 akşam yemeği 21 ara öğündü hiç yapamadım olmadı
Hımmm kolaylıklar diliyorum o zaman sana:))Biraz eşim bakacak birazda olan izinlerimi kullanacam. Muhtemelen de mart gibi ücretsiz izine çıkcam inşallah
Aynen öyle ne zamandır yememiştim kuru kayısı erik tadını çıkardımmenu sporda cok guzel canim)sadece ara öğün zengin olmus
Aynen öyle evimizde hamur işi çok az pişer gelen gidenim de YÖK yapayım o konuda rahatım bende misafirliğe gitmiyorum öyle ortamlarım YokBence o kadarına gerek yok cıss değilse tabiyoksa tatlı yapıp tadına bakmak için bi tane atarsan ağzına yazacaksın
Kahvaltı yapıyorsun öğleni yiyeniyorsun sonra tamam ara yaparım diyorsun arada acıkıyorsun çorba oluyorBiraz eşim bakacak birazda olan izinlerimi kullanacam. Muhtemelen de mart gibi ücretsiz izine çıkcam inşallah
Pişmaniyeçok severim
Geç kalktıysan ara öğünle kahvaltını birleştirebilirsin. Ben şuan izinliyim ve diyetisyenin verdiği saatlere uyamıyorum ki zaten bana sorup yazıyor o saatleri ben o günün durumuna göre ayarlıyorum.
Önemli olan kistede olan herşeyi yemen ve öğünlerin arasında zaman olması
Aynen öyle evimizde hamur işi çok az pişer gelen gidenim de YÖK yapayım o konuda rahatım bende misafirliğe gitmiyorum öyle ortamlarım Yok
Ot gibi bişeyim yani
Kahvaltıya ne hazırlıyorsunuz kızlar aynı şeyleri yiyip duruyorum menemen yapsam ekmek Bandırmadan zevk-i çıkmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?