Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sabah kahvaltısını yapıyorum öğle yemeğini yapacak vakit bulamıyordum. Oğlum da okulda yiyordu o zamanlar. Şimdi yine ortanca oğlana yapıyorum yemek oluyor bana kalırsa ondan yiyorum kalmazsa ekmek arası yoğurtla geçiştiriyorum. Yemek yapmak çok zor benim için.

Haklısın ben senin yerinde olsam kafayı yerdim ben bitaneyle başa çıkamıyorum bebeğim 6 aylık oldu en uzun iki hafta yalnız kaldık onun dışında ya memleketteydim ya annem yanımdaydı. Şimdi dönünce iki hafta da kardeşim kalacak benimle sonra artık çekirdek aile olarak yaşamaya devam edecez bakalım nasıl bi duyguymuş

Bugunku menum
Sabah sat 10
Melemen bir porsuyon
3 kepekli ekmek
1 tane zeytin

Ölen bulgur
Pilavi 150 gr
Yogurt 100 ml
Ev yapimi

Asam

Salata
Patatesli salatasi
1 dilim evde mayalayip yatim ekmek
Tam buyday
Su 2 lt

20 daka yürüş

Bugunku menum
Sabah sat 10
Melemen bir porsuyon
3 kepekli ekmek
1 tane zeytin

Ölen bulgur
Pilavi 150 gr
Yogurt 100 ml
Ev yapimi

Asam

Salata
Patatesli salatasi
Tam buyday
Su 2 lt

20 daka yürüş

Bugunku menum
Sabah sat 10
Melemen bir porsuyon
3 kepekli ekmek
1 tane zeytin

Ölen bulgur
Pilavi 150 gr
Yogurt 100 ml
Ev yapimi

Asam

Salata
Patatesli salatasi
Tam buyday
Su 2 lt

20 daka yürüş
LAydLiNe ada81

Eee kim bakacak ki kızına sonra. Ben de kafayı yiyorum bazen oturup ağlıyorum ama napayım benim öyle yanımda kalacak kimse yok. Küçük emrah bakışı

10:00 1 elma

Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Marul maydanoz tere
Domates salatalık havuç
Zeytin peynir
1 ceviz

14:00 1 top pişmaniye

Akşam 15:45
6 tane mercimek köfte
2 su bardağı ayran
Bol marul ve tere

19:00 yarım nar

1.5 lt su
Spor yok

Olmuyor canım saatleri kaydırdıpında
Mesela benim 9 da kahvaltı ardına Türk kahvesi 3 hurma13 de öğlen yemeği 17.00 de ara öğün 19.00 akşam yemeği 21 ara öğündü hiç yapamadım olmadı

Eee kim bakacak ki kızına sonra. Ben de kafayı yiyorum bazen oturup ağlıyorum ama napayım benim öyle yanımda kalacak kimse yok. Küçük emrah bakışı

Biraz eşim bakacak birazda olan izinlerimi kullanacam. Muhtemelen de mart gibi ücretsiz izine çıkcam inşallah

Pişmaniye çok severim

Olmuyor canım saatleri kaydırdıpında
Mesela benim 9 da kahvaltı ardına Türk kahvesi 3 hurma13 de öğlen yemeği 17.00 de ara öğün 19.00 akşam yemeği 21 ara öğündü hiç yapamadım olmadı

Geç kalktıysan ara öğünle kahvaltını birleştirebilirsin. Ben şuan izinliyim ve diyetisyenin verdiği saatlere uyamıyorum ki zaten bana sorup yazıyor o saatleri ben o günün durumuna göre ayarlıyorum.

Önemli olan kistede olan herşeyi yemen ve öğünlerin arasında zaman olması

Kızlar 12 de kalktım makineye çamaşır attım mutfağı topladım çamaşırlar bitti onları astım sabahtan katlanacak vardı onları katladım ohh yatacağım şimdi inşallah uyanan çocuk olmazsa

Arkadaşlar ben bacaklarımın incelmesini istemiyorum onlardan memnunun acaba Leslie yapmasam mı göbek ve bel gitsin geri herşeydem memnunum şöyle ayakta olan birşey olsa yerlerde mekik gibi birşey yapmasam ne önerirsiniz

Bence o kadarına gerek yok cıss değilse tabi yoksa tatlı yapıp tadına bakmak için bi tane atarsan ağzına yazacaksın
Aynen öyle evimizde hamur işi çok az pişer gelen gidenim de YÖK yapayım o konuda rahatım bende misafirliğe gitmiyorum öyle ortamlarım Yok
Ot gibi bişeyim yani

Kahvaltı yapıyorsun öğleni yiyeniyorsun sonra tamam ara yaparım diyorsun arada acıkıyorsun çorba oluyor

Kahvaltıya ne hazırlıyorsunuz kızlar aynı şeyleri yiyip duruyorum menemen yapsam ekmek Bandırmadan zevk-i çıkmaz ki

Aynen öyle evimizde hamur işi çok az pişer gelen gidenim de YÖK yapayım o konuda rahatım bende misafirliğe gitmiyorum öyle ortamlarım Yok
Ot gibi bişeyim yani

Diyet yaparken en güzeli o aslında. Şöyle bi sene bende eve kitlesem kendimi de bütün kilolarımı versem bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…