Ben bazen yulaf kepeğinden dukan krebi yapardım, bazen yulaflı muzlu milk shake yapardım.Kahvaltıya ne hazırlıyorsunuz kızlar aynı şeyleri yiyip duruyorum menemen yapsam ekmek Bandırmadan zevk-i çıkmaz ki
Evet canim AöfAöf mü
Zaten diyetisyene giden kiminle konustuysam birincisi 15. Gun sonra tartilacam rezil olmayayim diye tutuyorum kendimi yemiyorum diyorlar...Hmm belki ben de giderim taşınacağımız yerde , para boşa gitmesin diye dikkat ederim belki
Normal de bende hep uyamam diyordum ama bu sefer uyacam.. dediğin gibi haftalık menumu kafamda belirlerim artik ev halkina farkli bana farkli olacak yapacak bisey yok cunku ben bu kilolardan cok sıkıldım artik dolabimdaki cicileri giymek istiyorumm... yazin memlekete gidince herkesin agzi acik kalsin istiyorummmmHaftalık menü yapıp ne yiyeceğine karar verdikten sonra erkenden yapar saati gelince yersin. Benim de bir sürü listem var belki 10 diyetisyene gitmişimdir ama sonuç tırtçocuklardan saatlere uyamıyorum.
Ayyy cok useniyorum ben , bildigin klasik kahvalti hep tercih ediyorum...Ben bazen yulaf kepeğinden dukan krebi yapardım, bazen yulaflı muzlu milk shake yapardım.
Evet elektrik su olmayinca sanki hayat duruyor... olmadi evi birakin oyle ananeye gidin yapacak bisey yok...Offf herşey diyetimi bozayım diye uğraşıyor resmen. Dünden beri sular kesik akşam 9-10a kadar gelmicekmişAllah ım susuz hayat ne zor.
Su içemiyorum wc ye gitmiyim diye. Mutfak karışık yemek yapamıyoruz. Bugünde ananeme gidecez
Evet onun etkisi olabilirZaten diyetisyene giden kiminle konustuysam birincisi 15. Gun sonra tartilacam rezil olmayayim diye tutuyorum kendimi yemiyorum diyorlar...
Ikinciside evet o kadae para veriyorum bosa gitmesin diye daha cok dikkat ediyoruz diyorlar...
Aslinda birinin seni kilonu kontrol edecegini bilmek insani daha bi gaza getiriyor sanirsamm...
Evet elektrik su olmayinca sanki hayat duruyor... olmadi evi birakin oyle ananeye gidin yapacak bisey yok...
HahahaÖyle yapacaz neyse ki orda su varmış. Akşam bizim evde su yoktu ablamda vardı oraya gittik orda da kesildi. Şimdi ananeme gidecez orda da kesilmese bari diyorum
Hahahagittiğiniz yerin elektrik suyunu mu kesiyorsunuz...
Ödem olduğu için öyledir, genelde biz yag dusunuyoruz o 400 gramı. Sürekli tartırma bide aBlaCuma günü yaptığım kaçamak +400 olarak bana döndüneden ama nedeeenn
Aaa iyi hatırlattın evde yulaf var ama nasıl ne yapacağımı bilmiyorum biraz internetten araştırayımBen bazen yulaf kepeğinden dukan krebi yapardım, bazen yulaflı muzlu milk shake yapardım.
Sizin işiniz daha Zor aslında helal olsun bu şartlarda kilo veriyorsunuz ya tebrik ediyorum ben o kadar yiyeceğin olduğu yerde olsam dayanamazsın zaten o tarz Şeyleri çok özlüyorum Türkiye’ye geldiğimde resmen gözüm dönüyorDiyet yaparken en güzeli o aslında. Şöyle bi sene bende eve kitlesem kendimi de bütün kilolarımı versem bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?