Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydın herkese
sabah tartıldım ve 75,2 ile basladım.
sabah 25 dk slim in 6 level 1 yaptım kahvaltımı yaptım insallah guzel bir pazar olur.

Hmm belki ben de giderim taşınacağımız yerde , para boşa gitmesin diye dikkat ederim belki
Zaten diyetisyene giden kiminle konustuysam birincisi 15. Gun sonra tartilacam rezil olmayayim diye tutuyorum kendimi yemiyorum diyorlar...
Ikinciside evet o kadae para veriyorum bosa gitmesin diye daha cok dikkat ediyoruz diyorlar...
Aslinda birinin seni kilonu kontrol edecegini bilmek insani daha bi gaza getiriyor sanirsamm...

Haftalık menü yapıp ne yiyeceğine karar verdikten sonra erkenden yapar saati gelince yersin. Benim de bir sürü listem var belki 10 diyetisyene gitmişimdir ama sonuç tırt çocuklardan saatlere uyamıyorum.
Normal de bende hep uyamam diyordum ama bu sefer uyacam.. dediğin gibi haftalık menumu kafamda belirlerim artik ev halkina farkli bana farkli olacak yapacak bisey yok cunku ben bu kilolardan cok sıkıldım artik dolabimdaki cicileri giymek istiyorumm... yazin memlekete gidince herkesin agzi acik kalsin istiyorummmm tabiii once sağlık )

Offf herşey diyetimi bozayım diye uğraşıyor resmen. Dünden beri sular kesik akşam 9-10a kadar gelmicekmiş Allah ım susuz hayat ne zor.
Su içemiyorum wc ye gitmiyim diye. Mutfak karışık yemek yapamıyoruz. Bugünde ananeme gidecez

Evet elektrik su olmayinca sanki hayat duruyor... olmadi evi birakin oyle ananeye gidin yapacak bisey yok...

Evet onun etkisi olabilir

Evet elektrik su olmayinca sanki hayat duruyor... olmadi evi birakin oyle ananeye gidin yapacak bisey yok...

Öyle yapacaz neyse ki orda su varmış. Akşam bizim evde su yoktu ablamda vardı oraya gittik orda da kesildi. Şimdi ananeme gidecez orda da kesilmese bari diyorum

Diyet yaparken en güzeli o aslında. Şöyle bi sene bende eve kitlesem kendimi de bütün kilolarımı versem bitse
Sizin işiniz daha Zor aslında helal olsun bu şartlarda kilo veriyorsunuz ya tebrik ediyorum ben o kadar yiyeceğin olduğu yerde olsam dayanamazsın zaten o tarz Şeyleri çok özlüyorum Türkiye’ye geldiğimde resmen gözüm dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…