Evet bacaklarda çok etkili. Ama bir süre sonra anlayacağız ki bir mil çok hafif o zaman 2 mile geçeriz1 mil hergün yapsak incelme sağlarız bence bacak bölgesinde.
Kimse yazmayınca herkes uyku modunda sandim,:)))Buralardayım ben
Tamamdiryarin başlıyoruzzzEvet bacaklarda çok etkili. Ama bir süre sonra anlayacağız ki bir mil çok hafif o zaman 2 mile geçeriz
Olur bir denerim olur mu?Pes etme aramiza katilmak istermisin ?
Olur canim hosgeldin , hergun duzenli menu yaziyoruz yaptigimiz sporlari bildiriyoruz.. gun icerisinde takimda sohbete katiliyoruz.. seni iyi taniyabilmek icin 1. Sayfadaki formu doldurursan seviniriz canim...Olur bir denerim olur mu?
afiyet olsn cnm sanki sabah 1 dilim ekmek olsa ve ara ogunlerden biri olmasa daha iyi olabilir belki.14 Ocak Pazartesi Menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 lokma bal
2 dilim tam buğday ekmeği
12.30
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 14.00
4 yk lahana yemeği
2 parça haşlanmış tavuk
1 bardak süt
Ara 17.30
1 kase yoğurt
6 gün kurusu
Akşam 19.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk lahana yemeği
Ara 21.30
1 kase yoğurt
1 elma
2lt su
Spor yok ama çok yürüdüm bugün telefona göre 7.2 km 9468 adım
evet bir daha almayacağım o çilekli Sudan ama güzel içiliyordu 1,5 lt bir çırpıda içtim onun yerine eskisi gibi şişeme limon dilimleri atacağımİnşallah canım teşekkürler
Allah yardımcın olsun canım
A aaaa
Kontrol tartısı zor geldi
Spor yarışı zor geldi bu ne kızlar böyle
Herkes puanını hesaplasa yazsa yarış yapsak motivasyon olurdu bence
Bence de canım onda yine de katkı maddesi eser miktarda şeker falan vardır sen normal sudan şaşma
Allah yardımcın olsun canıımm
evet ya sende isminin yanına adımızı yazıyordun havamız oluyordu ne güzel
sorma gerçekten çok soğuk gerçi Almanya hep sopuk havasıyla insanıylaBu sene her yer dondu buzz
afiyet olsun bende mercimek pirinçli çorba yaptım ama içmedim çocuklara da fırında patates ve balık yaptımBenim dünden tavuk sotem Şehriye corbam vardı. Yanina salata yapıcam
herkes bulgur yemiş dün :) afiyet olsunBen şuan bulgur pilavı ve çorba yapıyorum
ben direk ilk kez Leslie 3 ile başladım ilk birkaç gün zorlandım sonra hafif gelmeye başladı Leslie 5k yapıyorum ondan çok az zorlanıyorum ben geçmişte halk oyunları kursuna gittim yıllarca belki de ordan antrenmanlıyım sizin yerinizde olsam öyle bir kursa giderdimNasil dayanıyon abla ya
Beb 45dkda pert oluyorum
Yaparken durakliyor musun hic..
Tebrik ederim seni
Spor da menu de sahane
Leslie yapanlara ortak sorum..
Ben ham olduğum icin mi yorulup tıkanıyorum, yoksa siz de mi tikaniyorsunuz.. Dk 20de tikanma başlıyo bende.
2ayda 7-8 kilo vermek istiyorum ve böylece hedef kiloma ulaşıyorum sonra güzel kıyafetlerimi giyeceğim kendimi daha zinde hissedeceğim sağlıklı besleneceğim artık ve azar azar baZı günler canım ne istiyorsa yiyeceğim ve kontrolü elden hiç bırakmayacağımKızlar hedefleriniz ne ben onu merak ediyorum. Ne kadar zamanda ne kadar kilo vermek mesela. Kilo verdikten sonra ne yapmak dusuncesindesiniz.
Uyumadık kiKizlarrrr uyanmadiniz miiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?