Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8.30 sekersiz türk kahvesi
9.30 kahvaltı
2 yumurtalı omlet, 2 kibrit kutusu peynir, 2 kasık kahvaltılık sos ( domates biber sosu)
12.00 öğle
3 kasık sebzeli bulgur pilavı 4 kasık etli nohut
16.00 ara
1 kupa sütlü kahve 5 fındık
18.00 aksam
1 kase yogurt 1 kase mercimek corbası
su 2 lt kadar
spor
sabah 25 dk slim in 6 aksam 35 dk yuruyus 5.5 seviyesinde

14 Ocak Pazartesi Menüm

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 lokma bal
2 dilim tam buğday ekmeği

12.30
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 14.00
4 yk lahana yemeği
2 parça haşlanmış tavuk
1 bardak süt

Ara 17.30
1 kase yoğurt
6 gün kurusu

Akşam 19.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk lahana yemeği

Ara 21.30
1 kase yoğurt
1 elma

2lt su
Spor yok ama çok yürüdüm bugün telefona göre 7.2 km 9468 adım

14 ocak pzt

9.30
5 kaşık meyveli tulaf ezmesi
ince bir dilim avokado

12.30
1 sk bulgur pilavı
1 sk patates oturtma

16.00
1 portakal

19.00
2 dilim pizza
1 kase mercimek çorba

2 su
30 dk kadar yürüyüş

Olur bir denerim olur mu?
Olur canim hosgeldin , hergun duzenli menu yaziyoruz yaptigimiz sporlari bildiriyoruz.. gun icerisinde takimda sohbete katiliyoruz.. seni iyi taniyabilmek icin 1. Sayfadaki formu doldurursan seviniriz canim...

Kapali ve cok yağışlı osmaniyeden herkese gunaydinnnn )
Yağmur cok yagiyor kizimi okula gondermeyeyim diye düşünüyorum... tabii once kızımın ikna olmasi lazım ....

afiyet olsn cnm sanki sabah 1 dilim ekmek olsa ve ara ogunlerden biri olmasa daha iyi olabilir belki.

gunaydınn herkese kahvemi içtim sporumu yaptım şimdi kahvaltı edıyorum, yarın işe erken gideceğim için bu rutin bozulacak maalesef.

evet bir daha almayacağım o çilekli Sudan ama güzel içiliyordu 1,5 lt bir çırpıda içtim onun yerine eskisi gibi şişeme limon dilimleri atacağım

Bu sene her yer dondu buzz
sorma gerçekten çok soğuk gerçi Almanya hep sopuk havasıyla insanıyla

Benim dünden tavuk sotem Şehriye corbam vardı. Yanina salata yapıcam
afiyet olsun bende mercimek pirinçli çorba yaptım ama içmedim çocuklara da fırında patates ve balık yaptım

Ben şuan bulgur pilavı ve çorba yapıyorum
herkes bulgur yemiş dün :) afiyet olsun

ben direk ilk kez Leslie 3 ile başladım ilk birkaç gün zorlandım sonra hafif gelmeye başladı Leslie 5k yapıyorum ondan çok az zorlanıyorum ben geçmişte halk oyunları kursuna gittim yıllarca belki de ordan antrenmanlıyım sizin yerinizde olsam öyle bir kursa giderdim

Kızlar hedefleriniz ne ben onu merak ediyorum. Ne kadar zamanda ne kadar kilo vermek mesela. Kilo verdikten sonra ne yapmak dusuncesindesiniz.
2ayda 7-8 kilo vermek istiyorum ve böylece hedef kiloma ulaşıyorum sonra güzel kıyafetlerimi giyeceğim kendimi daha zinde hissedeceğim sağlıklı besleneceğim artık ve azar azar baZı günler canım ne istiyorsa yiyeceğim ve kontrolü elden hiç bırakmayacağım

Günaydın herkese iki gündür rahatsızım dün yazamadım o yüzden, doğru düzgün birşey de yiyemedim bütün gün yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…