Bu saate kadar mı 2,5 lt maşallah2,5 lt su ve yürüyüş yaklaşık 1 saat
Bende listede olmak istiyorum yaSoguk bir gunden slm kizlar nasil gidiyor
Haydi bol kesili günler kizlar haydin son 3 gun tarti gune
Mücver yapsana fırında börek niyetine yersinKahvaltı faslı bitti kahvemi içiyorum bakim kızlar napiyor dedim. Sonra bulasigimi yıkayıp yemek yapicam kabak yapıcam kendime eşime börek
Yok canım dünkü su akşam yazamadımBu saate kadar mı 2,5 lt maşallah
Tamamdiryarin başlıyoruzzz
Evet canım. Sabah da uyanamadım
Hee ben de şaşırdım içemiyorum derken suyunu çıkarmışsın bu gün diyecektimYok canım dünkü su akşam yazamadım
:)
Ahh bu çocuklar hepimizi uykusuz bırakıyor. Bi de misafir gelecek bana hiç halim de yok.Evet canım. Sabah da uyanamadımOğlum da uyumadı
Yaşları kaçtı canımDün akşam çocuklara uyku eğitimi vermeye başladım çünkü ikisi de benimle birlikte yatak odasında yatıyor babası salonda yatıyor artık bu durumu düZeltmem gerekiyordu ve babası da şehir dışındayken denemek istedim süper dadıyı izledim ve ondan feyz aldım
Büyük oğlan hiç uyanmadı ve kendi yatağında yattı küçük olan tam 3 kere uyandı mızırdadı biraz kucağıma aldım ve geri yatağa koydum elimi tuttum sırtını sıvazladım uyudu ve onlara ödül olarak duvarlarına sticker aldım yapıştırdılar çok mutlu oldular bakalım bu gece nasıl geçecek
Afiyet olsun baya sade bi menü olmuşDünkü menü
07:30 1 kivi
1 çay kaşığı tahin pekmez
09:30 1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
1 küçük muz
Çekirdekli kuru üzümlü fındıklı kara ekmek
50 gr. Bitterçikolata %99 kakao oranı
18:00 zeytinyağlı pırasa
Kuru kayısı yeseneabla :))Canım acayip tatlı istiyor yine
Benim çocuklar hiç boyama yapmayı sevmezdi niye ki acaba bir anormallik mi var bizim çocuklar da :) Ben küçükken çok severdim halbukiBen kizim uyurken yapiyordum ... yada kizim boyama yapmayı cok seviyordu onune boyama kitabi koyardim o boyar ben spor yapardim... tabii ben nefes nefese anne bu olmus mu anne bu olmus diye konusur dururdu
Ben de, habersiz geleni teftişe geliyormuş gibi hissediyorumEvetmisafiri sevErim ama haberli geleni
Ham olduğun içindirNasil dayanıyon abla ya
Beb 45dkda pert oluyorum
Yaparken durakliyor musun hic..
Tebrik ederim seni
Spor da menu de sahane
Leslie yapanlara ortak sorum..
Ben ham olduğum icin mi yorulup tıkanıyorum, yoksa siz de mi tikaniyorsunuz.. Dk 20de tikanma başlıyo bende.
Yok artık o kadar acı bitteri nasıl yedinDünkü menü
07:30 1 kivi
1 çay kaşığı tahin pekmez
09:30 1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
1 küçük muz
Çekirdekli kuru üzümlü fındıklı kara ekmek
50 gr. Bitterçikolata %99 kakao oranı
18:00 zeytinyağlı pırasa
AynennHam olduğun içindir
Kabagi yaptım artık. Sebze gunu olsun dedim. Bugün tam gaz başladım bakalım. Kendime de bir cizelge olusturdum. Kurtulayim şu kilolardan artikMücver yapsana fırında börek niyetine yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?