geçmiş olsun canım ...Günaydın herkese iki gündür rahatsızım dün yazamadım o yüzden, doğru düzgün birşey de yiyemedim bütün gün yattım
Allah yardımcın olsun uykusuzluk zor ... benim kızımın maşallahı vardı bu konuda büyük insan gibi akşamdan yatar sabah kalkardı gece iki kere biz uyandırırdık zorla süt içsin diye....ablam bana sende çocuk büyüttüm deme derdi seninki gibi olsa ben kesin 4 tane doğururdum der hahahaUyumadık ki
BendeUyumadık ki
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın herkese iki gündür rahatsızım dün yazamadım o yüzden, doğru düzgün birşey de yiyemedim bütün gün yattım
Bende çocuğu uyuyanlara aynısını diyorumAllah yardımcın olsun uykusuzluk zor ... benim kızımın maşallahı vardı bu konuda büyük insan gibi akşamdan yatar sabah kalkardı gece iki kere biz uyandırırdık zorla süt içsin diye....ablam bana sende çocuk büyüttüm deme derdi seninki gibi olsa ben kesin 4 tane doğururdum der hahahakendinin iki çocuğu var gece çok uyanırlardı... ablamda öğretmen sabah okula gitmek zorunda kaç kere ağlayarak bizi arardı anne ben hiç uyumadımmmm diye
ohhh mis gibi spor yapılmış bende öğleden sonra bugün lesli yapayım diyorumgunaydınn herkese kahvemi içtim sporumu yaptım şimdi kahvaltı edıyorum, yarın işe erken gideceğim için bu rutin bozulacak maalesef.
Allah yardımcınız olsun valla zor .. kızım hastalanınca bir gece başında bekleyince ertesi gün dünyam değişiyorBende
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bende çocuğu uyuyanlara aynısını diyorum
Ben 4 senedir 1 saatten fazla kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum .
Çooook uyanıyorlar gece
Biz Leslie 1 ile başlamaya karar verdik M merve4416 ile :)))evet bir daha almayacağım o çilekli Sudan ama güzel içiliyordu 1,5 lt bir çırpıda içtim onun yerine eskisi gibi şişeme limon dilimleri atacağım
sorma gerçekten çok soğuk gerçi Almanya hep sopuk havasıyla insanıyla
afiyet olsun bende mercimek pirinçli çorba yaptım ama içmedim çocuklara da fırında patates ve balık yaptım
herkes bulgur yemiş dün :) afiyet olsun
ben direk ilk kez Leslie 3 ile başladım ilk birkaç gün zorlandım sonra hafif gelmeye başladı Leslie 5k yapıyorum ondan çok az zorlanıyorum ben geçmişte halk oyunları kursuna gittim yıllarca belki de ordan antrenmanlıyım sizin yerinizde olsam öyle bir kursa giderdim
2ayda 7-8 kilo vermek istiyorum ve böylece hedef kiloma ulaşıyorum sonra güzel kıyafetlerimi giyeceğim kendimi daha zinde hissedeceğim sağlıklı besleneceğim artık ve azar azar baZı günler canım ne istiyorsa yiyeceğim ve kontrolü elden hiç bırakmayacağım
Saol canimOlur canim hosgeldin , hergun duzenli menu yaziyoruz yaptigimiz sporlari bildiriyoruz.. gun icerisinde takimda sohbete katiliyoruz.. seni iyi taniyabilmek icin 1. Sayfadaki formu doldurursan seviniriz canim...
Öncelikle hoşgeldin aBla ben irem grubumuxun en küçük yaşım 21:))))Merhaba
Yaşim 25
3 yıllik evliyim cocuk olmadi malesef insallah rabbim nasip eder
Şuan çalışmıyorum ev hanımıyım
Boyum 1:66
Kilom 67 .8 geldim bu sabah (regl olmak uzereyim )
81 kilo ile baslamistim hedefim 55 civarı
Biran once zayiflamak istiyorum yaz tatilinde fit olmak istiyorum. Ama bu kilo verme sureci biraz sıktı beni .daha cok motivasyona ihtiyacim var :/ umarim basaririm
Daha once de baska grupda bulundum ama cok uzun surmedi kismet olmadi umarim burda hedef kiloma ulasir mezun olurum:)
Herkese başarılar
Aramıza hoşgeldinizMerhaba
Yaşim 25
3 yıllik evliyim cocuk olmadi malesef insallah rabbim nasip eder
Şuan çalışmıyorum ev hanımıyım
Boyum 1:66
Kilom 67 .8 geldim bu sabah (regl olmak uzereyim )
81 kilo ile baslamistim hedefim 55 civarı
Biran once zayiflamak istiyorum yaz tatilinde fit olmak istiyorum. Ama bu kilo verme sureci biraz sıktı beni .daha cok motivasyona ihtiyacim var :/ umarim basaririm
Daha once de baska grupda bulundum ama cok uzun surmedi kismet olmadi umarim burda hedef kiloma ulasir mezun olurum:)
Herkese başarılar
İyi gidiyor abla senin nasıl gidiyorSoguk bir gunden slm kizlar nasil gidiyor
Haydi bol kesili günler kizlar haydin son 3 gun tarti gune
Ben hiç kullanmadımBu chiayı kullanan varmı aranızda?
Çok sağlıklıymis
Maşallah canım ne güzel benim çocukların hiç biri öyle olmadı. Hele kızım 9 yaşında 9 yıldır uyku düzeni yok.Allah yardımcın olsun uykusuzluk zor ... benim kızımın maşallahı vardı bu konuda büyük insan gibi akşamdan yatar sabah kalkardı gece iki kere biz uyandırırdık zorla süt içsin diye....ablam bana sende çocuk büyüttüm deme derdi seninki gibi olsa ben kesin 4 tane doğururdum der hahahakendinin iki çocuğu var gece çok uyanırlardı... ablamda öğretmen sabah okula gitmek zorunda kaç kere ağlayarak bizi arardı anne ben hiç uyumadımmmm diye
Ben aldım bi ara ama yiyemedim. Bekleyince jelimse oluyor ya o midemi bulandırdı benim. Ama instagramda çok kullanan var.Bu chiayı kullanan varmı aranızda?
Çok sağlıklıymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?