Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah yardımcın olsun uykusuzluk zor ... benim kızımın maşallahı vardı bu konuda büyük insan gibi akşamdan yatar sabah kalkardı gece iki kere biz uyandırırdık zorla süt içsin diye....ablam bana sende çocuk büyüttüm deme derdi seninki gibi olsa ben kesin 4 tane doğururdum der hahahakendinin iki çocuğu var gece çok uyanırlardı... ablamda öğretmen sabah okula gitmek zorunda kaç kere ağlayarak bizi arardı anne ben hiç uyumadımmmm diye

Bende
Günaydın herkese iki gündür rahatsızım dün yazamadım o yüzden, doğru düzgün birşey de yiyemedim bütün gün yattım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bende çocuğu uyuyanlara aynısını diyorum
Ben 4 senedir 1 saatten fazla kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum .
Çooook uyanıyorlar gece

Bende

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bende çocuğu uyuyanlara aynısını diyorum
Ben 4 senedir 1 saatten fazla kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum .
Çooook uyanıyorlar gece
Allah yardımcınız olsun valla zor .. kızım hastalanınca bir gece başında bekleyince ertesi gün dünyam değişiyor sizleri düşünemiyorum..

Biz Leslie 1 ile başlamaya karar verdik M merve4416 ile :)))
Bugün başlıyoruz bakalım

Kahvaltı faslı bitti kahvemi içiyorum bakim kızlar napiyor dedim. Sonra bulasigimi yıkayıp yemek yapicam kabak yapıcam kendime eşime börek

Merhaba
Yaşim 25
3 yıllik evliyim cocuk olmadi malesef insallah rabbim nasip eder
Şuan çalışmıyorum ev hanımıyım
Boyum 1:66
Kilom 67 .8 geldim bu sabah (regl olmak uzereyim )
81 kilo ile baslamistim hedefim 55 civarı
Biran once zayiflamak istiyorum yaz tatilinde fit olmak istiyorum. Ama bu kilo verme sureci biraz sıktı beni .daha cok motivasyona ihtiyacim var :/ umarim basaririm
Daha once de baska grupda bulundum ama cok uzun surmedi kismet olmadi umarim burda hedef kiloma ulasir mezun olurum:)

Herkese başarılar

Öncelikle hoşgeldin aBla ben irem grubumuxun en küçük yaşım 21:))))
Motivasyon için burasi super. .

Aramıza hoşgeldiniz

Dünkü menü

07:30 1 kivi
1 çay kaşığı tahin pekmez

09:30 1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
1 küçük muz
Çekirdekli kuru üzümlü fındıklı kara ekmek

50 gr. Bitterçikolata %99 kakao oranı

18:00 zeytinyağlı pırasa

Maşallah canım ne güzel benim çocukların hiç biri öyle olmadı. Hele kızım 9 yaşında 9 yıldır uyku düzeni yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…