Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

küçük yaşta odalarını ayırmak daha kolay oluyor bence ben kızımın odasını 15-16 aylık gibi ayırmıştım... hiç beraber yatmadık ... kendi yatağımıza almadık. sabah uyanıp oynamak için alıyorduk yanımıza o kadar.. yatağın yanında beşikte uyudu...anne kokusuna alışınca çok zor kendi yataklarında uyuyorlar...kolay gelsin..

Kuru kayısı yeseneabla :))
ada81 aBla ben bu cumadan sonra haftaya cuma listedeyim dimi?? Ben geleli bugün 10 gun oldu.
muhtemel diğer hafta listedesin canım yine kaptanım açıklama yapacaktır.. çünkü o liste tutuyordur kim ne zaman geldi diye ...

Benim çocuklar hiç boyama yapmayı sevmezdi niye ki acaba bir anormallik mi var bizim çocuklar da :) Ben küçükken çok severdim halbuki
benim kızım çok seviyor , hala hergün resim yapar boyar cizer .. oyuncaklarından ziyade kalem kağıtlar onun arkadaşı ...kp çekmiş kp çook güzel tablolar yapar evimde asılı çok güzel tablosu var

Uuuu
Süpersin abla.
kendimi çok hafif hissediyorum valla spor güzel şey

bu haftada ne kadar yapabilirsem yapmam lazım spor haftaya salı ablam ve iki yeğenim geliyor onların yanında spor yapamam.. inşallah diyet yapabilirim diye düşünüyorum ...
çook özledim yeğenlerimi ve ablamı güzel vakit geçirmek istiyorum onlarla...

Yap yap abla bu hafta elinden geeldigince
Onların yaninda tadımlık ye abla ama doyumluk yeme

Ayy sevindim şimdi gaza gelip ipsiz zıplama yapayım ben

Bugün güzel listeçıkarayım
plates lastiğin var mı ? yoksa ince külotlu çorapda olur annelerde çare tükenmez ..... uzan yere ayağına tak çorabı indir kaldır alt karın için inanılmaz bir hareket ))

plates lastiğin var mı ? yoksa ince külotlu çorapda olur annelerde çare tükenmez ..... uzan yere ayağına tak çorabı indir kaldır alt karın için inanılmaz bir hareket ))
İnanır mısın abla geçen gün netten sipariş verecektim bu lastiklerden kulotlu çorapla yapayım henbunu süpersin valla tükenmez
sağol minnakımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…