bu hafta girersin inşallah canımBende listede olmak istiyorum ya
Cuma geliyo diye heyecanlanamıyorum :)
Uuuuortaya karışık spor yaptım geldim
1 mil lesli yaptım
45 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
15 dakika eliptik yapıldı
küçük yaşta odalarını ayırmak daha kolay oluyor bence ben kızımın odasını 15-16 aylık gibi ayırmıştım... hiç beraber yatmadık ... kendi yatağımıza almadık. sabah uyanıp oynamak için alıyorduk yanımıza o kadar.. yatağın yanında beşikte uyudu...anne kokusuna alışınca çok zor kendi yataklarında uyuyorlar...kolay gelsin..Dün akşam çocuklara uyku eğitimi vermeye başladım çünkü ikisi de benimle birlikte yatak odasında yatıyor babası salonda yatıyor artık bu durumu düZeltmem gerekiyordu ve babası da şehir dışındayken denemek istedim süper dadıyı izledim ve ondan feyz aldım
Büyük oğlan hiç uyanmadı ve kendi yatağında yattı küçük olan tam 3 kere uyandı mızırdadı biraz kucağıma aldım ve geri yatağa koydum elimi tuttum sırtını sıvazladım uyudu ve onlara ödül olarak duvarlarına sticker aldım yapıştırdılar çok mutlu oldular bakalım bu gece nasıl geçecek
muz kako ve içine iki ceviz canım süper güzel oluyor tadıCanım acayip tatlı istiyor yine
muhtemel diğer hafta listedesin canım yine kaptanım açıklama yapacaktır.. çünkü o liste tutuyordur kim ne zaman geldi diye ...Kuru kayısı yeseneabla :))
ada81 aBla ben bu cumadan sonra haftaya cuma listedeyim dimi?? Ben geleli bugün 10 gun oldu.
benim kızım çok seviyor , hala hergün resim yapar boyar cizer .. oyuncaklarından ziyade kalem kağıtlar onun arkadaşı ...kp çekmiş kp çook güzel tablolar yapar evimde asılı çok güzel tablosu varBenim çocuklar hiç boyama yapmayı sevmezdi niye ki acaba bir anormallik mi var bizim çocuklar da :) Ben küçükken çok severdim halbuki
ayyy evet yaaa havalar buz gibi ve çok buhranlı insnaın içi kararıŞu soğuklar az dinsede spor yapsak artık rahat rahat
Aynen benim oğlum uykudan nefret ediyor. Uyuyalım deyince ağlamaya başlıyor. Bebeklikten beri böyle. Ben de uykumu alamıyorum gergin oluyorumAhh bu çocuklar hepimizi uykusuz bırakıyor. Bi de misafir gelecek bana hiç halim de yok.
Süper öyleyse listeye girince daha bi gaza gelirim benmuhtemel diğer hafta listedesin canım yine kaptanım açıklama yapacaktır.. çünkü o liste tutuyordur kim ne zaman geldi diye ...
kendimi çok hafif hissediyorum valla spor güzel şeyUuuu
Süpersin abla.
senin maşallahın var takımızın en minnakıSüper öyleyse listeye girince daha bi gaza gelirim ben
Yap yap abla bu hafta elinden geeldigincekendimi çok hafif hissediyorum valla spor güzel şey
bu haftada ne kadar yapabilirsem yapmam lazım spor haftaya salı ablam ve iki yeğenim geliyor onların yanında spor yapamam.. inşallah diyet yapabilirim diye düşünüyorum...
çook özledim yeğenlerimi ve ablamı güzel vakit geçirmek istiyorum onlarla...
Ayy sevindim şimdi gaza gelip ipsiz zıplama yapayım bensenin maşallahın var takımızın en minnakı
Kolay gelsin ablaaevdekiler kek istedi gideyim onlara kek yapayımmm
Eki Görüntüle 2225498
plates lastiğin var mı ? yoksa ince külotlu çorapda olurAyy sevindim şimdi gaza gelip ipsiz zıplama yapayım ben
Bugün güzel listeçıkarayım
İnanır mısın abla geçen gün netten sipariş verecektim bu lastiklerdenplates lastiğin var mı ? yoksa ince külotlu çorapda olurannelerde çare tükenmez ..... uzan yere ayağına tak çorabı indir kaldır alt karın için inanılmaz bir hareket ))
sağol minnakımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?