Hoşbuldum canım :)Öncelikle hoşgeldin aBla ben irem grubumuxun en küçük yaşım 21:))))
Motivasyon için burasi super. .
HoşbuldumAramıza hoşgeldiniz
Yemek hazırlığındalar sanirimHerkes nerede yahu
Bu aksam menunu yaz canimHoşbuldum canım :)
Vaooovvv harikasınortaya karışık spor yaptım geldim
1 mil lesli yaptım
45 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
15 dakika eliptik yapıldı
O değil demuz kako ve içine iki ceviz canım süper güzel oluyor tadı)
Biri gelince imkansız olıyor diyetkendimi çok hafif hissediyorum valla spor güzel şey
bu haftada ne kadar yapabilirsem yapmam lazım spor haftaya salı ablam ve iki yeğenim geliyor onların yanında spor yapamam.. inşallah diyet yapabilirim diye düşünüyorum...
çook özledim yeğenlerimi ve ablamı güzel vakit geçirmek istiyorum onlarla...
Ben iste çalişiyorum tempolu bir şekilde birde çok sugukvarsporumu yaptımda geldim canım sen nasılsın ne yapıyorsun ?
afiyet olsn cnm sanki sabah 1 dilim ekmek olsa ve ara ogunlerden biri olmasa daha iyi olabilir belki.
Uyumadık ki
Allah yardımcınız olsun valla zor .. kızım hastalanınca bir gece başında bekleyince ertesi gün dünyam değişiyorsizleri düşünemiyorum..
Dün akşam çocuklara uyku eğitimi vermeye başladım çünkü ikisi de benimle birlikte yatak odasında yatıyor babası salonda yatıyor artık bu durumu düZeltmem gerekiyordu ve babası da şehir dışındayken denemek istedim süper dadıyı izledim ve ondan feyz aldım
Büyük oğlan hiç uyanmadı ve kendi yatağında yattı küçük olan tam 3 kere uyandı mızırdadı biraz kucağıma aldım ve geri yatağa koydum elimi tuttum sırtını sıvazladım uyudu ve onlara ödül olarak duvarlarına sticker aldım yapıştırdılar çok mutlu oldular bakalım bu gece nasıl geçecek
ortaya karışık spor yaptım geldim
1 mil lesli yaptım
45 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
15 dakika eliptik yapıldı
Of mezurayla 2 3 günde bir ölçü alıyorum sanki bi değişiklik olacak gibi. Sonra da sinir oluyorum kendime
Öyle yapicam yoksa motivasyon kalmazAy dolmadan bakma canım
Tam fark olmuyo , motivasyonun düşer
Sen bu sabah da yapmadın mı aBla çok değil mi60 dk Leslie yaptım
Bacaklarım kollarım her yerim titriyo
Wawwww60 dk Leslie yaptım
Bacaklarım kollarım her yerim titriyo
Ben 3.5 yildir konusmuyorum kafam rahatBugün kv gittim otırmaya. 11 gündür burdayım hiç kalmadım onlarda
Ayyy o soğuklari hic deme her yer buzBen iste çalişiyorum tempolu bir şekilde birde çok sugukvar
Bu kadar sık olcme canim 15 gunde bir ölç bence.Of mezurayla 2 3 günde bir ölçü alıyorum sanki bi değişiklik olacak gibi. Sonra da sinir oluyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?