Haftaya benim zorlu geçecek... birde ablam zayif herşey yer kilo almazVaooovvv harikasın
O değil de
Muz fındık tarçınlı süt yaptım
Biri gelince imkansız olıyor diyet
Benim de görümcem geldi sürekli bişiler yapıp yeme isteği var içimde kendimi zor tutuyorum
küçük yaşta odalarını ayırmak daha kolay oluyor bence ben kızımın odasını 15-16 aylık gibi ayırmıştım... hiç beraber yatmadık ... kendi yatağımıza almadık. sabah uyanıp oynamak için alıyorduk yanımıza o kadar.. yatağın yanında beşikte uyudu...anne kokusuna alışınca çok zor kendi yataklarında uyuyorlar...kolay gelsin..
Biz de çok istememize rağmen yanımızda yatmadı, yanında insan olunca uyuyamıyor oynuyor, 8 aylıktan beri ayrı odada yatağında oynaya oynaya uyuyor.
Canim gun icerisinde biraz daha takima gelseniz herkesin menüsüne yorum yazsaniz motivasyon daha cok artar... boyle sanki diyet günlüğüne menu yazıyor gibi oluyor...Ben de menümü yazayım.
8.00 1 dl tt ekmek, kaşarlı omlet, peynir, domates, 1çay kaşığı fıstık ezmesi
12.30 biraz kuru üzüm, leblebi
15.00 tavuk ızgara, köz biber, domates, 1 yk pilav, 4-5 patates (dışarıda yedim tabakla gelince biraz tırtıkladım)
Günü kapattım. Hala çok tokum.
Eve yeni geldim yarım litre su içmiştim, suya devam şimdi.
Spor yok.
Menu guzel spor da olsa süper olrmus .Ben de menümü yazayım.
8.00 1 dl tt ekmek, kaşarlı omlet, peynir, domates, 1çay kaşığı fıstık ezmesi
12.30 biraz kuru üzüm, leblebi
15.00 tavuk ızgara, köz biber, domates, 1 yk pilav, 4-5 patates (dışarıda yedim tabakla gelince biraz tırtıkladım)
Günü kapattım. Hala çok tokum.
Eve yeni geldim yarım litre su içmiştim, suya devam şimdi.
Spor yok.
Pilav 3 yk olsa bence daha iyi kuru fasulye zaten karbonhidrat pilav da karbon ağırlıklı olmuş akşam yemeği onun dışında beğendim 1 haftaya oturur zaten :)Sabah : 1 yumurtali menemen (1 kepce kadardi)
3 catal Peynir,2 yesil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Sekersiz cay
Ara ogun .1 porsiyon meyve
Aksam saat (16 :30 ) 5 yk pilav 1 kepce kuru fasulye
Bir kase yogurt ve biraz yeşil salata
Oglende 20 dakika eliptik
15 dakika kadarda kol bacak karin egzersizleri yaptım
Su ne kadar ictım bilmiyorum yarin tam yazarim
İlk gune gore pek iyi degil ama bana 1 hafta alışma suresi verin bir duzen kurdummu gerisi gelir insallah .bu kilolari vermem lazim aciiill
Aynen 2 3 günde ne bekliyorsam ayrı bir deliyimBu kadar sık olcme canim 15 gunde bir ölç bence.
Biri 4 diğeri 2Yaşları kaçtı canım
Yok bugün sabah yapmadım canımÖyle yapicam yoksa motivasyon kalmaz
Sen bu sabah da yapmadın mı aBla çok değil mi
Canim afiyet olsun ilk baslangic menusu gayet guzel bir porsiyon meyvede neler vardi ?? Sporda var harikaSabah : 1 yumurtali menemen (1 kepce kadardi)
3 catal Peynir,2 yesil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Sekersiz cay
Ara ogun .1 porsiyon meyve
Aksam saat (16 :30 ) 5 yk pilav 1 kepce kuru fasulye
Bir kase yogurt ve biraz yeşil salata
Oglende 20 dakika eliptik
15 dakika kadarda kol bacak karin egzersizleri yaptım
Su ne kadar ictım bilmiyorum yarin tam yazarim
İlk gune gore pek iyi degil ama bana 1 hafta alışma suresi verin bir duzen kurdummu gerisi gelir insallah .bu kilolari vermem lazim aciiill
1 tavuk baget az degil mi canim ? 3 baget yaninda bool salata yeseydin ekmek hic yemeseydin aksami daha guzel kapatirdin..Merhaba bugünkü menümü açıklıyorum
sabah 9da 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 2 zeytin
Ara da 2 adet hurma, 1 brdk süt
öğlen 13 de 80 gram tonbalıklı salata, yağsız bol limonlu
16 da 4 kaşık yoğurt, 1 muz
akşam 19 da 1 tavuk baget (Fırında kendi yağıyla pişirdim.) 2 dilim ekmek.
Acıkırsam 1 brdk tarçınlı süt içicem.
akşam üstü kış çayı içtim, herkese tavsiye ederim soğuk algınlığına birebir :) Bana çok iyi geldi.
Nasıl başardınBen 3.5 yildir konusmuyorum kafam rahat
Aynen canım :)Menu guzel spor da olsa süper olrmus .
Pilav 3 yk olsa bence daha iyi kuru fasulye zaten karbonhidrat pilav da karbon ağırlıklı olmuş akşam yemeği onun dışında beğendim 1 haftaya oturur zaten :)
Ben kızımı hiç sallamadım amma emmeden kesmek çok zordu bitti uyumadık gecelerce keşke sallasa idim dedimEn sagliklisi bence , benim kizimda oyleydi yatagina koyardim kendi kendine uyurdu hic sallamadik... sallanmayi hic bilmiyor...
Bi yaz tatilinde ablam dur ben bunu salliyayim dedi .yapma abla bilmez uyumaz dedim... neyse bu basladi sallamaya kizim kahkaha atiyor oyun sandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?