Cok guzel canim menuAç karna 2 dilim portakal 2 dilim elma
Sabah 11.45
Soğanlı yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
Ara 17.35
10 çiğ fıstık
Akşam 18.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak kuru patlıcan yemeği
Salata
Su 2.5 lt
Spor 20 dk dans ancak
Yarım elma ve 1 portakal vardiCanim afiyet olsun ilk baslangic menusu gayet guzel bir porsiyon meyvede neler vardi ?? Sporda var harika
Hahaha aramızda sorun yasandi aslında kv ve kp sorun yasamadim kucuk kaynimla sorun yaşadım. .onlarda taraf tuttular bende kızdımNasıl başardın
Spor cok guzel bende yapiyorum ama kaslar agirlasinca tartida arti bile cikiyorsun..ama cook inceltiyor bu kesin..Yarım elma ve 1 portakal vardi
.en azindan haftada 5 gun spor yapmaya calıscam .hem daha iyi hissettiriyo hem inceltiyo .umarim basarırım .
Cook guzel canim ama bakiyorum masallah hic karbon almiyorsun ..hic isteğin olmuyor mu ?Bugünkü menüm
Sabah 11.30
1 sahanda yumurta, 13 zeytin, 2.5 dilim peynir, salatalık domates
Akşam 18:30
1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Leslie 1 mil yapıldı
Spor yapinca insan motive oluyor diyete daha cok adapte oluyor . biribirimizi bu konuda destekleyelimSpor cok guzel bende yapiyorum ama kaslar agirlasinca tartida arti bile cikiyorsun..ama cook inceltiyor bu kesin..
Çok beğendim menüyü de sporu daBugun menu
Sabah 9.45
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
Yarim salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
8 findik
8 badem
Aksam 16.20
1 tabak yesil fasulye kiymali
3 yk bulgur pilavi
1 kase yoğurt
2 hurma
Ara
Minik bir dilim kek (tadina baktimda )
2 lt su icildi ..LAydLiNe
1 mil lesli yapildi .
45 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
15 dakika eliptik yapildi..
Ben ekmek sevmiyorum hiç canım. Regl yaklaştığı için tatlı isteğim oluyor sadece. Yarın sabah belki gün kurusu yiyebilirimCook guzel canim ama bakiyorum masallah hic karbon almiyorsun ..hic isteğin olmuyor mu ?
Bugünkü menüm
Sabah 11.30
Menu çok güzelBugünkü menüm
Sabah 11.30
Tabikiiimelegimm34 leslie 1 mil yapıldı mı canım
Benimde regl agrım var heran olabilirim bu surecte diyet zor oluyor ama imkansız degil .en çokta tatlidan uzak dururuz inşallahBen ekmek sevmiyorum hiç canım. Regl yaklaştığı için tatlı isteğim oluyor sadece. Yarın sabah belki gün kurusu yiyebilirim
Menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Cay sekersiz
1 dilim ekmek tam buyday
Ölen sat 12
Corba ezo gelin 100 ml
Taze fasulye
3 dilim ekmek
Ay dayanamadim
Ekme fazla ama
Aksam sat 7
Mevsim salsta
Yogurt 50
Taze fasulye kucuk
Porsuyon
Su 2 lt
Yesil cay
Aralarda 1 lt
Spor yapanlari gördükçe tekrar spor yarislari yapsak mi diye dusunuyorummmSpor yapinca insan motive oluyor diyete daha cok adapte oluyor . biribirimizi bu konuda destekleyelim
Bence en azından 15 tatil boyunca oyle birsey uygulansa guzel olabilir . Cunku tatil moduna girince çıkmasi zor oluyo .ama sporla denge kurabilirizSpor yapanlari gördükçe tekrar spor yarislari yapsak mi diye dusunuyorummm))
Evet az çeşit yiyorum genelde teşekkür ederimAfiyet olsun baya sade bi menü olmuş
Bizimkilerde sevmiyor boya yapmayı ben bu yaşımda bile yapıyorum çok seviyorumBenim çocuklar hiç boyama yapmayı sevmezdi niye ki acaba bir anormallik mi var bizim çocuklar da :) Ben küçükken çok severdim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?