Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence en azından 15 tatil boyunca oyle birsey uygulansa guzel olabilir . Cunku tatil moduna girince çıkmasi zor oluyo .ama sporla denge kurabiliriz
O zaman soyle yapalim cuma gunune kadar spor yarislarina katilmak isteyenler beni etiketlesin...cuma gunu yarislari başlatalım 1 hafta boyunca puani cok olan kazanir haftanin takimin spor kraliçesi olur....
Puanlama 1. Sayfamizda mevcut oradaki dakika ile çarpıp her aksam bildirim yaparken puanı yazariz...
Ama soylede bir durum var haftaya benim misafirlerim var takima bile az gelebilirim bunun icin melegimm34 den yardim istiyelim...

Evet minik minnak melegimm34 haftaya benim misafirlerim var ben liste tutamam 1 hafta spor yarislara katilan kizlarin puanlarini tutabilirmisin... cuma günü de sampiyonu seceriz )

Sabah 9
4 gün kurusu
Saat 10 buçuk
1 dilim tb ekmek
2 kasik Lor
8 zeytin
Çatal ucuyla salça
Saat 12
Yarım kutu laktozsuz süt
Saat 2
Sütun kalan yarısıyla chia puding yaptım şekersiz onu yedim
bir kase . İçinde yarım kutu süt 1 kasik dark kakao ve muz var
4 5 fıstık
Saat 5
2 yumurtayla yapılmış soğanlı yumurta (tuz yok sadece pul biber)
1 kase yoğurt
15 dk leslie
20 dk bölgesel
150 ipsiz zıplama
3 lt su

Tabiki tutarım bende yarışa giricem

Çok sağıl canım sen en doğrusunu yapmışsın biz çok seviyorduk hep birlikte yatmayı hatta4 kişi bile yatıyorduk ben bundan 3 ay öncesine kadar birde emziriyordum geceleri bile o yüzden hep koynumdaydı Bakalım bu gecene yapacağım

Bugun sanki tatli krizleri gelmis )

9:00 cevizli su

Kahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Maydanoz
1 kivi
3 tane patates kızarması
1 çk çilek reçeli
2 bardak çay

Ara 13:15
1 küçük muz 9 fındık
1 bardak tarçınlı süt

15:30
6 tane lahana sarması
3 tk yoğurt
İki avuç çekirdek

Ara 20:00
Sütlü Türk kahvesi
10 Antep fıstık

2 lt su
60 dk leslie

Cook guzel menu canim ) bu cuma spor yarislari başlatıyoruz haftanin spor kraliçesini seçeceğiz katilirmisin

Bi konuya deginmek istiyorum .Diger diyet gruplarını güncel olarak takip ediyorum ,herkes herkesin menusune bisey yazıyor elibden geldiğince. Ama bizde diyet günlüğü gibi Cogu kisi menusunu yazip çıkıyor
Bence buna biraz dikkat edelim sadece menu yaz cik olmasin
Burda 2 3 kişinin motive etmesiyle tüm grubun birbirini motive etmesi arasibda daglar kadar fark var. Cogu kişinin isi olabilir anliyorum tabiki ama bu dedigim bu gruba girerken kabul Ettigimiz kurallar. Haddimi astiysam kusura bakmayib belirtmek istedim de

Menü de spor da basarili
Boyls devam bozmak yok eksiler gelsinn

Rüya gibi kendi yatağında güle oynaya uyuyor maaşallah ama yanında yatması da güzel oluyor koklaşa koklaşa mis gibi

Cook haklisin canim ben bunu anlatmaya calisiyorum..takim ruhu olusabilmesi cok onemli yoksa diyet gunlukleri gibi menuyu yaz cik bi anlami yok.... haddini asmak ne demek canim herkes burada fikirlerini tabikii soylemeli ))

Son düzenleme:
Cook haklisin canim ben bunu anlatmaya calisiyorum..takim ruhu olusabilmesi cok onemli yoksa diyet gunlukleri gibi menuyu yaz cik bi anlami yok.... haddini asmak demek canim herkes burada fikirlerini tabikii soylemeli ))
Aynen abla diğer gruplarda herkes menüleri destek çıkıp spor konusunda birbirini teşvik ediyor bizde genelde menü yorumları belli kişiler arasında dönüyor herkes herkesin menüsüne yorum yapıp eksiğini fazlasını söylese spor olucak her hafta birinci olacak potansiyelimiz var. Ama kendi menunu yazıp gidince bu mümkün olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…