Yine çok az yemişsin ama sağlıklı görünüyorBugünkü menüm
Sabah 11.30
1 sahanda yumurta, 13 zeytin, 2.5 dilim peynir, salatalık domates
Akşam 18:30
1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Leslie 1 mil yapıldı
Aynen gece koyun koyuna yatamadığımız için gündüz bol bol yedim oniSenin icinde zor olacak sende ilk zamanlar zorlanirsin)
Cook haklisin canim siteminide anliyorum ..Aynen abla diğer gruplarda herkes menüleri destek çıkıp spor konusunda birbirini teşvik ediyor bizde genelde menü yorumları belli kişiler arasında dönüyor herkes herkesin menüsüne yorum yapıp eksiğini fazlasını söylese spor olucak her hafta birinci olacak potansiyelimiz var. Ama kendi menunu yazıp gidince bu mümkün olmuyor
Aynen elimizden geldigince birbirmize fikirlerimizi soyleyelim. istişare edelim.topik olabildiģince aktif olsun. Daha bir heycan katalım. Ben kendi adıma soylim ancak kararlı olursam motive olursam ve diyet arkadaşi bulursam daha güzel bir sekilde kilo verebiliyorum.diger türlü çok yavaş ilerliyo.Cook haklisin canim ben bunu anlatmaya calisiyorum..takim ruhu olusabilmesi cok onemli yoksa diyet gunlukleri gibi menuyu yaz cik bi anlami yok.... haddini asmak demek canim herkes burada fikirlerini tabikii soylemeli))
Evet canim , motivasyon icinde herkesin buraya menu yazmali birbirinin menüsüne spiruna yorum yapmali ...Aynen elimizden geldigince birbirmize fikirlerimizi soyleyelim. istişare edelim.topik olabildiģince aktif olsun. Daha bir heycan katalım. Ben kendi adıma soylim ancak kararlı olursam motive olursam ve diyet arkadaşi bulursam daha güzel bir sekilde kilo verebiliyorum.diger türlü çok yavaş ilerliyo.
Yarın tekrar 1 mil yapacağızTabikiii
Sabah çok geç yedim ona çok üzüldüm. Dışarıda yemek zorunda kaldımYine çok az yemişsin ama sağlıklı görünüyor
Canim , sitemini cok iyi anliyorum haklisinMesela menu paylasmamak yasak.
Fakat paylassamda paylasmasamda fark yok.
Niye canim menulerin cok guzel gidiyor ...Bu hafta çok fazla kilo veremeyeceğim galiba. Haftaya söz veriyorum çok daha iyi çalışcağım
Tartıda göremiyorum malesef canım. Vücudum regl öncesi korumaya geçiyor. Kabızlık da var birazNiye canim menulerin cok guzel gidiyor ...
Ben bir suredir uyguluyorumKızlar ben büyük kızım doğup 5 aylık sonra kalan 8 kilomu 5 ayda, 18.00e kadar herşeyi yiyip sonra birşey yemeyerek ve 1 saat yürüyerek vermiştim.
Tabi 10 yaş daha gençtim.
Şimdi bazı yazılar okuyorum sizinle de paylaşayım. Denemeye değer diye düşündüm ve bugün 2. günü tamamladım. Intermittent Fasting (aralıklı oruç). 16-8’i uyguluyorum. 8 saat yiyip 16 saat yememe. 16 saatte şekersiz çay sütsüz kahve ve su içilebiliyor. 8.00 saatte günlük kalori ihtiyacı geçilmeden yemek yenilebiliyor. Uzun süreli açlıkla leptin ve diğer hormonlar sırayla salgılanıyor.
Ben sabah 8.00-16.00 uyguluyorum bu saatlerde yiyip geri kalan zamanda açım, 2 gün zorlanmadım.
Çeşitli başlıklar açılmış, en yoğun paylaşım yapılanı paylaşayım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/intermittent-fasting-yada-yeni-yasama-bicimi.945227/
Böyle denemeleriniz oldu mu? Ne dersiniz?
Baget sayısı kısıtlıydı dışarıya da çıkamadım bu akşamlık böyle oldu o yüzden.1 tavuk baget az degil mi canim ? 3 baget yaninda bool salata yeseydin ekmek hic yemeseydin aksami daha guzel kapatirdin..
Anladim canim afiyet olsun o zaman...Baget sayısı kısıtlıydı dışarıya da çıkamadım bu akşamlık böyle oldu o yüzden.
Ben bir suredir uyguluyorum
Sporun da menünde çok hoş bence tebrikler canımBugun menu
Sabah 9.45
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
Yarim salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
8 findik
8 badem
Aksam 16.20
1 tabak yesil fasulye kiymali
3 yk bulgur pilavi
1 kase yoğurt
2 hurma
Ara
Minik bir dilim kek (tadina baktimda )
2 lt su icildi ..LAydLiNe
1 mil lesli yapildi .
45 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
15 dakika eliptik yapildi..
Senin gibi iki öğün yapabilmeyi çok isterdim ben ama asla yapamıyorum , arada atıştırdıklarım da bana kilo aldırıyor gibi hissediyorumBugünkü menüm
Sabah 11.30
1 sahanda yumurta, 13 zeytin, 2.5 dilim peynir, salatalık domates
Akşam 18:30
1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Leslie 1 mil yapıldı
Öğlen ki ekmek dışında sorun yok afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Cay sekersiz
1 dilim ekmek tam buyday
Ölen sat 12
Corba ezo gelin 100 ml
Taze fasulye
3 dilim ekmek
Ay dayanamadim
Ekme fazla ama
Aksam sat 7
Mevsim salsta
Yogurt 50
Taze fasulye kucuk
Porsuyon
Su 2 lt
Yesil cay
Aralarda 1 lt
Sabah 9
4 gün kurusu
Saat 10 buçuk
1 dilim tb ekmek
2 kasik Lor
8 zeytin
Çatal ucuyla salça
Saat 12
Yarım kutu laktozsuz süt
Saat 2
Sütun kalan yarısıyla chia puding yaptım şekersiz onu yedim
bir kase . İçinde yarım kutu süt 1 kasik dark kakao ve muz var
4 5 fıstık
Saat 5
2 yumurtayla yapılmış soğanlı yumurta (tuz yok sadece pul biber)
1 kase yoğurt
15 dk leslie
20 dk bölgesel
150 ipsiz zıplama
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?