Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 11.30
1 sahanda yumurta, 13 zeytin, 2.5 dilim peynir, salatalık domates

Akşam 18:30
1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Leslie 1 mil yapıldı
Yine çok az yemişsin ama sağlıklı görünüyor

Cook haklisin canim siteminide anliyorum ..

Cook haklisin canim ben bunu anlatmaya calisiyorum..takim ruhu olusabilmesi cok onemli yoksa diyet gunlukleri gibi menuyu yaz cik bi anlami yok.... haddini asmak demek canim herkes burada fikirlerini tabikii soylemeli ))
Aynen elimizden geldigince birbirmize fikirlerimizi soyleyelim. istişare edelim.topik olabildiģince aktif olsun. Daha bir heycan katalım. Ben kendi adıma soylim ancak kararlı olursam motive olursam ve diyet arkadaşi bulursam daha güzel bir sekilde kilo verebiliyorum.diger türlü çok yavaş ilerliyo.

Evet canim , motivasyon icinde herkesin buraya menu yazmali birbirinin menüsüne spiruna yorum yapmali ...

Kızlar ben büyük kızım doğup 5 aylık sonra kalan 8 kilomu 5 ayda, 18.00e kadar herşeyi yiyip sonra birşey yemeyerek ve 1 saat yürüyerek vermiştim.
Tabi 10 yaş daha gençtim.

Şimdi bazı yazılar okuyorum sizinle de paylaşayım. Denemeye değer diye düşündüm ve bugün 2. günü tamamladım. Intermittent Fasting (aralıklı oruç). 16-8’i uyguluyorum. 8 saat yiyip 16 saat yememe. 16 saatte şekersiz çay sütsüz kahve ve su içilebiliyor. 8.00 saatte günlük kalori ihtiyacı geçilmeden yemek yenilebiliyor. Uzun süreli açlıkla leptin ve diğer hormonlar sırayla salgılanıyor.
Ben sabah 8.00-16.00 uyguluyorum bu saatlerde yiyip geri kalan zamanda açım, 2 gün zorlanmadım.

Çeşitli başlıklar açılmış, en yoğun paylaşım yapılanı paylaşayım.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/intermittent-fasting-yada-yeni-yasama-bicimi.945227/

Böyle denemeleriniz oldu mu? Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Ben bir suredir uyguluyorum

Sporun da menünde çok hoş bence tebrikler canım
Bugünkü menüm
Sabah 11.30
1 sahanda yumurta, 13 zeytin, 2.5 dilim peynir, salatalık domates

Akşam 18:30
1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Leslie 1 mil yapıldı
Senin gibi iki öğün yapabilmeyi çok isterdim ben ama asla yapamıyorum , arada atıştırdıklarım da bana kilo aldırıyor gibi hissediyorum
Çok güzel canım afiyet olsun

Öğlen ki ekmek dışında sorun yok afiyet olsun canım

Menü de sporda su da Harika
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin hedeflerimize ulaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…