İlk zamanlar öyle oluyor. Sonra vücut alışıyor az çıkıyorsun.Kendimle tubalet arasına hortum bağlayacağım:))))
Sen benim dediğimi yap aynı aşure, yeni doğum yaptığımda az bişey de pekmez ya da bal ile tatlandırıyordum sanırım, kuru meyvelerin şekeri az gelirse sen de öyle yapabilirsin aman ölçülere dikkat et sonra kaş yapayım derken göz çıkarmaAkşamdan buğday fasulye nohut ıslarmışım
Canım sen yoğunluğum bitti her gün burdayım diyorsan sorun olmaz sanırım artık. Kimse senden akşama kadar aktif olmanı bekleyemez zaten.
Evet ilk günlere göre daha azaldı bende şimdi yemeğe girişiyorum arkadaşlar ne zaman yazarım bilmiyorum şakın abur cubur felan yemeyin :))İlk zamanlar öyle oluyor. Sonra vücut alışıyor az çıkıyorsun.
Ben de bilmiyorum da senden kopya çekeyim dedimdi
Ben burdayım kaptanım bir yere gitmiyorum bir ben kalana kadar da burdayım şu yoğunluğum geçsin bomba gibi gelmek istiyorum inşallahAynen canım sıkıntılarımızı konuşalım, problem neyse halledelim, halledemezsekte bir çaresine bakalım diye yazdım o mesajı. Sonuçta kimsenin buradan bir çıkarı yok buna kaptanlarda dahil ki sen de kaptansın biliyorsun. Yapılan her şey gönüllülük esaslı. Kimseyi üzmeye kırmaya gerek yok. Amacımız kilo vermek ama bunu sağlayabilecek en önemli kişi de kendimiz olmalıyız. Dediğim gibi herkes elini taşın altına sokup bir ucundan tutmalı ki birlikte ilerleyebilelim. Çok yoğun olmama rağmen hiç bir zaman cuma bildirimlerini, listeyi aksatmış bir insan değilim ki kimseye de bu konuda bir sorumluluk yüklemedim. Elimde sihirli bir değnekte yok dokunduğum kişiyi zayıflatmıyorum. En başta cuma zayıflama yarışmalarında defalarca ideal kilosuna ulaşmış bir insan olarak hiç bir zaman bütün sorumluluğu kaptana yüklemedim. Yüklenmesininde yanlış olduğunu düşünüyorum ki dediğim gibi ansızın başımıza her şey gelebiliyor. Öncelikle bir aile gibi olup birbirimizi desteklemeliyiz ki birlikte başaralım. Biraz üzüldüm bu konuda o yüzden uzun yazıyorum.
Kendimle tubalet arasına hortum bağlayacağım:))))
Canim.nasilsin büyüttün mü bebisi ,kac aylik oldu ,kiz mi erkek miydi :)Pişirildiğini duymadım hiç. Ben de yulaf muz süt ceviz tarçın hurma kakaoyu blendırdan bızzzttlatıp içiyordum önceden tabii öğün niyetine ara öğün olarak fazla kalorili. Şimdi bi motive olamadım. Bu gün yiyim yarın başlarım psikolojisinden çıkamadım.
Ben iş yerindeyim hala mesaiden sonra da çocukların arkadaşlarıyla buluşacağız. Küçücük olmalarına rağmen arkadaşlarıyla sinemaya gidip, oyun oynamak istiyorlar. Biz annelere de buluşturmak düşüyorÖğle Yemeği mi yedim simdi sütlü kahve yapıyorum sıcak bişeyler istedi canım. Siz napiyorsunuz kızlar
Ben burdayım kaptanım bir yere gitmiyorum bir ben kalana kadar da burdayım şu yoğunluğum geçsin bomba gibi gelmek istiyorum inşallah
kahkaha attimm yaaa her idrara cikisimizda 30 kalori yakiyormusuz
Saat 16.00’ya geliyor. Mutfak kapanacak. Birşeyler yiyeyim :)
Henüz çok erken ama güzel sonuçlar alıyorum uyguladığım yöntemden galiba. Cumaya daha netleşir.
İyiyim canım sen nasılsın. 50 günlük olduk teyzesi büyüyoruz çok şükürCanim.nasilsin büyüttün mü bebisi ,kac aylik oldu ,kiz mi erkek miydi :)
Hadi ya iyiymiş, bir daha durmadan çişim geliyor diye söylenmeyeceğim o zaman erik dalı oynayarak gideceğimkahkaha attimm yaaa her idrara cikisimizda 30 kalori yakiyormusuz
Erik dalı oynayarak gidince 100 kalori olur oHadi ya iyiymiş, bir daha durmadan çişim geliyor diye söylenmeyeceğim o zaman erik dalı oynayarak gideceğim
Oyy masallah kücücükmüs daha Rabbim.yardimcin olsun canim bende iyiyim hamd olsun biz 6 aylik olduk cok sükür zorlu dönemleri atlattik :)İyiyim canım sen nasılsın. 50 günlük olduk teyzesi büyüyoruz çok şükürerkek canım.
Kız sende mi 4 ledin maşallah. Benim ondan haberim yok.Oyy masallah kücücükmüs daha Rabbim.yardimcin olsun canim bende iyiyim hamd olsun biz 6 aylik olduk cok sükür zorlu dönemleri atlattik :)
Nee güzelBen iş yerindeyim hala mesaiden sonra da çocukların arkadaşlarıyla buluşacağız. Küçücük olmalarına rağmen arkadaşlarıyla sinemaya gidip, oyun oynamak istiyorlar. Biz annelere de buluşturmak düşüyor
Hadi ya iyiymiş, bir daha durmadan çişim geliyor diye söylenmeyeceğim o zaman erik dalı oynayarak gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?