Bu iyiydiErik dalı oynayarak gidince 100 kalori olur o
Hamileyken yazismistik aslinda , unutmussun senKız sende mi 4 ledin maşallah. Benim ondan haberim yok.
Yaa temmuz annelerinde mi yazışmıştık hatırlar gibi oldum. 4 oğlan aman allahımHamileyken yazismistik aslinda , unutmussun senevet 4 ledim hemide benim hepsi oglan
Hamileyken yazismistik aslinda , unutmussun senevet 4 ledim hemide benim hepsi oglan
Evet canimYaa temmuz annelerinde mi yazışmıştık hatırlar gibi oldum. 4 oğlan aman allahım
Hayırlı olsun canım şaşkınlıktan yazmamışım. Nasıl yaramazlar mı?Evet canim
AA.inne güzel o zaman seve seve giderimkahkaha attimm yaaa her idrara cikisimizda 30 kalori yakiyormusuz
İnşallah canımmmAA.inne güzel o zaman seve seve giderim
Ne güzel gülelim hep arkadaşım
Tesekür ederim canim.E yani cocuk olmanin geregini yerine getiriyolar diyelim :)Hayırlı olsun canım şaşkınlıktan yazmamışım. Nasıl yaramazlar mı?
Evet ama çocuk çoğaldı, kızım büyüdü ağırlaştı, oğlanın inadı çoğaldı.tükeniyorum sanki yavaş yavaş zor gelmeye başladı
Bende yoğunluktan az uğradım kaptan bu aralar.ne konuşulduğu hakkında hiçbir fikrim yok.ama senden çok memnunuz sağolasin. Arada gelemesen de önemli değil olur böyle zamanlar.senin sayende ve grubun desteğiyle ve sorumluluk bilinciyle 15 kilo verdim ben şükürler olsun bu takım olmasaydi imkanı yok veremezdim. Sorumluluk çok farklı bişey. Heleki yarışma listesinde olup senin yüzünden takımın gerilemesi acayip vicdan azabı sonuçta kaybedilen bişey yok ama verilen sözler var.biz buraya kendimize güvenerek girdik ve inş. Başaracağız hep birlikte.sen yine bizi sopalamaya devam et.arada da girsen menülere yada kilo verip verememe durumuna göre yorumlarını mutlaka yaz yada biz birimize yazalım inş. Bu hafta sonundan sonra daha sık burdayım. Öpüyorum hepinizi.iyiki varsınız...Kızlar merhabalar
Geçmişi çok okuyamadım. Ufak tefek bir iki mesajdan anladığım kadarıyla bazı sıkıntılar var benim takıma zaman ayıramamla ilgili. Bu konu hakkında oturup uzun uzadıya çok şey yazabilirim ama olayları ve bahaneleri sürekli tekrarlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu son iki gün gelemeyeceğimi söylemiştim zaten ama bundan önce bazı zincirleme sıkıntılar nedeniyle takıma çok fazla uğrayamadım ki hepimiz insanız ve bazı sorunlarımız olabiliyor. Olabildiğince her fırsatta takıma gelmeye, menüleri yorumlamaya ve elimden geldiğince yanlış olan şeyleri uyarmaya çalıştım. Böyle durumlarında çok eski deneyimlerime dayanarak tolere edilebileceğini biliyorum ki zamannda da bir çok kez tolere ettik kaptan kim olursa olsun. 13. Takımın benim hayatımdaki yeri çok büyük ve önemli. Şuan bu takımda olup kaptanlık yapmamında en büyük nedeni takıma karşı olan vefa borcum. Bu son 2 ay, 2,5 aylık dönemde takımda benim özel sıkıntılarım nedeniyle bir düzen oturtamadık. Sizlerinde büyük bir çoğunluğunuzun takıma katılma dönemi bu zamana denk geliyor. Çünkü sizden öncekilerin bir kısmı izinde, bir kısmı mezun oldu. Şimdi ne kadar uzun anlatmaya kalkarsam kalkayım düşüncelerimi ve söylemek istediklerimi sizlere tam olarak anlatamam. Ama söylemek istediğim tek bir şey var. Biz bu takımda birlikteysek ve birlikte yarışıyorsak takımdaki bütün yükü kaptanın üzerine yüklemek hiç doğru değil. Sonuçta vermiş olduğumuz kiloları kendimiz için veriyoruz. Hepimiz bir şekilde birbirimizden ve takımdan sorumluyuz. Geçmişte yazılanları şuan okuyamam. Lütfen bu mesajıma istinaden yeniden konuşalım bu konuyu. Sonra hep birlikte kendi yararımıza olacak kararlarımızı veririz.
Ben de bugün öğle yemeğinde çok kaçırdım. Saçmaladım resmen. O yüzden akşam yemeği yemeyeceğim
İyiyim canım sen nasılsın. 50 günlük olduk teyzesi büyüyoruz çok şükürerkek canım.
Hamileyken yazismistik aslinda , unutmussun senevet 4 ledim hemide benim hepsi oglan
Kızlar ben menumu vereyim
Sabah 11 gibi oldu
2 has yumurta Peynir çay 4 kasik yoğurt
Saat 15 de 1 tabak kabak turp yoğurt sütlü kahve
Saat 17.30 gibi öğlen le aynı yicem
Su 3 lt geçer
Spor yok
Allah saglikli buyutmeni nasip etsin cnmOyy masallah kücücükmüs daha Rabbim.yardimcin olsun canim bende iyiyim hamd olsun biz 6 aylik olduk cok sükür zorlu dönemleri atlattik :)
Bence gayet güzel menü sporda yapmışsın daha ne olsunKahvaltı 10:30
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 dilim Çavdarlı ekmek
1 portakal
Ara 13:30
1 kırmızı elma
3 fındık 3 badem
2 çk toz tarçın
2 kaşık yoğurt
Akşam 17:15
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 bardak ayran
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
Yarım dilim Çavdarlı ekmek
Ara 20:00 gibi de bi
sütlü Türk kahvesi içerim
2 lt su
60 dk da Leslie =
Teşekkürler canımBence gayet güzel menü sporda yapmışsın daha ne olsun
Senin menünde güzel canım afiyet olsun ama08:30 1 kivi
09:00 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
11:00 5 siyah zeytin 4 çeri domates
2 haşlanmış yumurta
15:00 1 dilim çok inçe küçük çikolatalı kek
15:30 kuzu etli bamya
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt biraz ev yapımı lahana turşusu
Suyu 2,5 lt tamamlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?