- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
listede değilim 4 gün oldu geleli ama tabi eksi görmek istiyorum, sagol cnm dikkat edeyim.Menü güzel afiyet olsun
Listede misin bilmiyorum da karnabahar brokoli ertesi gün çok ödem yapıyor canım haftasonu yemeye çalış ki Cuma'ya kadar kalmasın
Onun dışında iyi gibi yine de hepsini yememişsin ikramların
Suyu çok içmeye çalış yeşil çay falan
İşten geliyorum yetiştiremiyorum malesefMenu guzel ama en azından akşam bir kasede çorba olsa daha iyi olurmuş
Onda da çok zıplama olayı var. Akşam yapabiliyorum sporu. Komşular rahatsız olabilir. Yoksa ben de sana katılırdımevet ama sadece start it up yapacagım bu hafta, bu bir on hazırlık, haftaya 30 days shred e gececegim, cunku slim in 6 2. ve 3. seviyede sureyi uzatıp kola cok yukleniyor ama 30 days shred daha fazla kalori yaktırıyor gibi geliyor bana.
Yene canım. Benim midem çok rahat etti, 16.00da yemeği kesince.
Çok küçükmüş Allah bağışlasın.
4 çocuk ve hepsi erkek Allah yardımcın olsun canım.
Süt, yoğurt, peynir sadece özel bir diyet mi canım?
Allah razi olsun kizlar,Rabbim cümlemizin evlatlarini bagislasin insallah.Allah saglikli buyutmeni nasip etsin cnm
Yok hayır denk geldi canımYene canım. Benim midem çok rahat etti, 16.00da yemeği kesince.
Çok küçükmüş Allah bağışlasın.
4 çocuk ve hepsi erkek Allah yardımcın olsun canım.
Süt, yoğurt, peynir sadece özel bir diyet mi canım?
Evet geç uyandik bugün. Gece uyuyamadim hicSanki az olmuş hiç doyurucu değil neden bu kadar geç yaptın kahvaltı uyanamamışmıydın
Yok acikmadim. Acikmamam lazımgüzelmiş cnm acıkmıyorsan sıkıntı yok, ben boyle bir menüde saat 8 gibi acıkmaya baslıyorum.
tebrik ederim guzel spor yapıyorsun cnm
saat 3 bucuktan sonra yemek yok muintermittent fasting yontemi mi bu??
ne güzel, sadece 2 ogun ve aralarında 10 saat var, benim elim ayagım titrer.
Yok en son yediğim saat bu onun üzerine bir büyük bardak mineralli su ve yeşil çay içtimgüzelmiş cnm acıkmıyorsan sıkıntı yok, ben boyle bir menüde saat 8 gibi acıkmaya baslıyorum.
tebrik ederim guzel spor yapıyorsun cnm
saat 3 bucuktan sonra yemek yok muintermittent fasting yontemi mi bu??
ne güzel, sadece 2 ogun ve aralarında 10 saat var, benim elim ayagım titrer.
Aaaa şeker orucu mu yapıyorsun. Ay ben bir türlü beceremedim 21 i ya. Yine başlıcam ama farmasiden şekersiz çikolata gibi bişey sipariş ettim onları bekliyorum.Allah razi olsun kizlar,Rabbim cümlemizin evlatlarini bagislasin insallah.
Bugünkü menüm
Seker orucunda 1.gün kazasiz bitti :)
Kahvaltidan önce
2 mandalina
Kahvalti
1.5 dilim.cavdar ekmegi
5 zeytin
1 dilim bexaz peynir ve gauda
1 cay kasigi krem peynir
1 tatli kasugi ev yapimi acuka
Roka domates
Ara
15 findik
3 kuru hurma
Sekersiz türk kahvesi
Aksam
Döner eti ( ekmeksiz)
Salata cacik
Suyu sayamadim ama cok icemedim
Spor yohhh
Canım bu hafta 5 li rakamları görecek misinYok en son yediğim saat bu onun üzerine bir büyük bardak mineralli su ve yeşil çay içtim
O dediğin nedir bilmiyorum anlatırmısın
Afiyet olsun su ve spor da olsa on numaraymışAllah razi olsun kizlar,Rabbim cümlemizin evlatlarini bagislasin insallah.
Bugünkü menüm
Seker orucunda 1.gün kazasiz bitti :)
Kahvaltidan önce
2 mandalina
Kahvalti
1.5 dilim.cavdar ekmegi
5 zeytin
1 dilim bexaz peynir ve gauda
1 cay kasigi krem peynir
1 tatli kasugi ev yapimi acuka
Roka domates
Ara
15 findik
3 kuru hurma
Sekersiz türk kahvesi
Aksam
Döner eti ( ekmeksiz)
Salata cacik
Suyu sayamadim ama cok icemedim
Spor yohhh
Ahhh ben banyoda 10 dk fazla kalsam güzellik merkezine gitmiş gibi hissediyorum G5 falan hak getirekızlar, iyi geceler
aranızda G5 yaptıran var mı? 3-4 arkadaşım çok memnun kalmış. inatla tavsiye ediyorlar...
deneyimi olanlar burayı yeşillendirirse sevinirim
Ben 21 güne tamamlamistim bu sefer 40 a niyetlendim :)Aaaa şeker orucu mu yapıyorsun. Ay ben bir türlü beceremedim 21 i ya. Yine başlıcam ama farmasiden şekersiz çikolata gibi bişey sipariş ettim onları bekliyorum.
6 aylik oglum hasta yapisik ikiz gibi geziyoruz o yüzden sppor zor su sira, suda kisin zor oluyo ama zorliycam kendimi ins tesekür ederimAfiyet olsun su ve spor da olsa on numaraymış
40 mııı hadi bakalım kolay gelsin. Yasaklardan hiç yemiyorsun dimi. Ucundan kıyısından falan daBen 21 güne tamamlamistim bu sefer 40 a niyetlendim :)
6 aylik oglum hasta yapisik ikiz gibi geziyoruz o yüzden sppor zor su sira, suda kisin zor oluyo ama zorliycam kendimi ins tesekür ederim
Yok canim yemeyi düsünmüyorum,ilk yaptigimda sadece sekere dikkat ettim ama simdi beyaz un pirinc patates ve pismis havuctansa uzak duracagim insallah40 mııı hadi bakalım kolay gelsin. Yasaklardan hiç yemiyorsun dimi. Ucundan kıyısından falan da
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun kuzuya da canım rabbim şifa versinMuMu85
Benim ablam bu işi yapıyor İstanbul Maltepe’de çalışıyor ben yaptırmadım hiç çünkü acıyor vallakızlar, iyi geceler
aranızda G5 yaptıran var mı? 3-4 arkadaşım çok memnun kalmış. inatla tavsiye ediyorlar...
deneyimi olanlar burayı yeşillendirirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?