Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canim yemeyi düsünmüyorum,ilk yaptigimda sadece sekere dikkat ettim ama simdi beyaz un pirinc patates ve pismis havuctansa uzak duracagim insallah

Allah razi olsun canim
Ayy ben de katılacağım sana yaa hazır yapan bulmuşken. Şu saniyeden itibaren tekrar şeker orucundayım. 173737. Deneme başlasınnn

Günaydın,
Bugün spora gidemiyorum maalesef. Sabah 10.00 ve akşam 16.00’ya toplantı koydular. Tüm gün bloke.
Yarın acısını çıkarırım artık.

Önümüzdeki 2 hafta şubat tatili. Benim kızlar evde. Onlara biraz vakit ayıracağım işe gidince de sırayla götürürüm.
Sabah 6.00da açılıyor spor salonu. 6.00da orada olup 7.45de evde olacak şekilde programlayacağım. Kızlar uyanmamış olur, eşim de 7.55 gibi çıkıyor evden yetişirim.

Güzel bir gün olsun.

Günaydın canım. Sabah sporu bence sporların içinde en harika olanı. Önce spor yapıp sonra güne başlamak, düşüncesi bile insanın yüzünü gülümsetmeye yetiyor

Ah biz annneler kadınlar gerçekten cennet annelerin ayakları altında derler ya ne kadar doğru bu sözüm buradaki tüm anne ve kadınlara hayatta ne kadar da çok fedakarlık yapıyoruz kendimiz için ailemiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…