Ayy ben de katılacağım sana yaa hazır yapan bulmuşken. Şu saniyeden itibaren tekrar şeker orucundayım. 173737. Deneme başlasınnnYok canim yemeyi düsünmüyorum,ilk yaptigimda sadece sekere dikkat ettim ama simdi beyaz un pirinc patates ve pismis havuctansa uzak duracagim insallah
Allah razi olsun canim
Aaa ben onu hep masaj sanıyordum neden acıyor kiBenim ablam bu işi yapıyor İstanbul Maltepe’de çalışıyor ben yaptırmadım hiç çünkü acıyor valla
İmkansızCanım bu hafta 5 li rakamları görecek misin
Masaj zaten bir aletle yapıyor selülitlere çok iyi geliyormuşAaa ben onu hep masaj sanıyordum neden acıyor ki
Yarın extra dikkat et en az %1 yüzdeyle gel canım.İmkansız
Aynen aynen yarın pür dikkat hep dikkatYarın extra dikkat et en az %1 yüzdeyle gel canım.
Ay cok sevinirim valla süper olurAyy ben de katılacağım sana yaa hazır yapan bulmuşken. Şu saniyeden itibaren tekrar şeker orucundayım. 173737. Deneme başlasınnn
en iyi o bilir o halde. olumlu sonuç veriyor mu gerçekten. kilo verdirmese bile toparlayıcı özelliği varmış.Benim ablam bu işi yapıyor İstanbul Maltepe’de çalışıyor ben yaptırmadım hiç çünkü acıyor valla
Sporumu da yaptım vallaji bacaklarım titriyor ama kendimi çok iyi hissediyorum vücuduma olan sorumluluklarımı yerine getirmekten gurur duyuyorum
Hiç yapamıyormusunbu duyguyu biliyor ve çoook özlüyorum
Günaydın,
Bugün spora gidemiyorum maalesef. Sabah 10.00 ve akşam 16.00’ya toplantı koydular. Tüm gün bloke.
Yarın acısını çıkarırım artık.
Önümüzdeki 2 hafta şubat tatili. Benim kızlar evde. Onlara biraz vakit ayıracağım işe gidince de sırayla götürürüm.
Sabah 6.00da açılıyor spor salonu. 6.00da orada olup 7.45de evde olacak şekilde programlayacağım. Kızlar uyanmamış olur, eşim de 7.55 gibi çıkıyor evden yetişirim.
Güzel bir gün olsun.
Gün aydı mı gerçektenGünaydın
Onu bugün sorayım ben kendisi güzellik uzmanıen iyi o bilir o halde. olumlu sonuç veriyor mu gerçekten. kilo verdirmese bile toparlayıcı özelliği varmış.
Ah biz annneler kadınlar gerçekten cennet annelerin ayakları altında derler ya ne kadar doğru bu sözüm buradaki tüm anne ve kadınlara hayatta ne kadar da çok fedakarlık yapıyoruz kendimiz için ailemiz içinGünaydın,
Bugün spora gidemiyorum maalesef. Sabah 10.00 ve akşam 16.00’ya toplantı koydular. Tüm gün bloke.
Yarın acısını çıkarırım artık.
Önümüzdeki 2 hafta şubat tatili. Benim kızlar evde. Onlara biraz vakit ayıracağım işe gidince de sırayla götürürüm.
Sabah 6.00da açılıyor spor salonu. 6.00da orada olup 7.45de evde olacak şekilde programlayacağım. Kızlar uyanmamış olur, eşim de 7.55 gibi çıkıyor evden yetişirim.
Güzel bir gün olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?