Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım. Sabah sporu bence sporların içinde en harika olanı. Önce spor yapıp sonra güne başlamak, düşüncesi bile insanın yüzünü gülümsetmeye yetiyor
Evet canım aynen televizyonda bir doktor diyor ki sabah kalkar kalkmaz yemeğe başlamayın önce biraz hareket edin evi toplayın hafif egzersiz yapın sonra kahvaltınızı yapın yani aç karına spor zayıflamak için daha etkili yani sabahın aç karnı

Şu aralıklı oruç beslenme düzenini inceledim biraz ve mantıklı da geldi
Bende onun yerine oruç borcuma niyetleneceğim hep aklımda ama bir türlü başlayamadım
Bu durumda 11 saat açlık süresi var
Saat 17:00 iftar ve ben bütün yiyeceklerimi 2 saat içinde hallederim yatana kadar da saat başı bir bardak su içerim 2 lt ancak tamamlayabilirim
Pazartesi Çarşamba ve perşembe günleri düşünüyorum
Bana eşlik edecek var mı

Hem aç karnına hem de düşünsene güne ne kadar hareketli ve enerjik başlıyorsun. Şu yaz saati uygulamasını berbat ettiler şimdi yataktan sürünerek kalkıyorum. Mesaim başladığında gün doğmamış oluyor. Ama bir gün işlerim yoluna girerse özellikle yaz döneminde hava daha önce aydınlanıyor. Sporla güne başlamayı çok isterim

Bence çok güzel bir fikir. Deneyebilirsin hem de borçlarından kurtulursun. Benim de borcum var tutsam hiç fena olmayacak. Ama önceden iftarlıklarımı hazırlamam lazım. İşten gidince zor oluyor.

Bence çok güzel bir fikir. Deneyebilirsin hem de borçlarından kurtulursun. Benim de borcum var tutsam hiç fena olmayacak. Ama önceden iftarlıklarımı hazırlamam lazım. İşten gidince zor oluyor.
Elhamdülillah dinimizde herşey mantıklı sağlıklı
Evet sende kendine bir bohça hazırla vur sırtına götür işyerine
Ben evde olduğum halde yemek yapmaya bazen öyle üşeniyorum ki sen çok haklısın

Çok da geciktirme bence yazı bekleme arabanla gidiyorsan daha uzapiğa park et otobüsle gidiyorsan iki durak önce in hoplaya zıplaya git :)
Ben oğlanı okula götürüp getiriyorum ya bazen tekme atarak gidiyorum
Önümüze gelene 1000 tekme

Ay bende geçen ramazan yedi aylık hamileydim tutamadım. Bende tutmayı düşünüyorum bugün diyetisyene gitsem oruçluyken nasıl beslenmem gerektiğini anlatmasını isteyecektim yaa

Neyse kızlar ben bir 45 dakka Leslie 5k yapacağım
Ooooo gece sporu süpersin
Bu 5k 45 dakika mı sürüyor. Sen 45 dk sını mı yapıyorsun canım.
Aynen aynen yarın pür dikkat hep dikkat
Hadi bakalım yine güzel sonuçlar gelsin birincilik koltuğunu kapmışken bırakmayalım

Ay cok sevinirim valla süper olur
Bu saate kadar hiç yemedim senin nasıl gidiyor

Sporumu da yaptım vallaji bacaklarım titriyor ama kendimi çok iyi hissediyorum vücuduma olan sorumluluklarımı yerine getirmekten gurur duyuyorum
Dimiii insan çok rahatlıyor. Ben de sabah krem sürdüm yüzüme aynı duyguları taşıyorum
Ahahaha keloğlan geldi aklıma
LAydLiNe En iyisi öğlen yemeğini sefer tasına kattır akşam ye nolcak nasılsa senin hakkın
Hiç gözümde canlanmadı tekme yaparak giden nasıl oluyor o

Ay bende geçen ramazan yedi aylık hamileydim tutamadım. Bende tutmayı düşünüyorum bugün diyetisyene gitsem oruçluyken nasıl beslenmem gerektiğini anlatmasını isteyecektim yaa
Benim de çok borcum var ya. Ben geçen ramazan bi diyetisyenin açtığı takıma girdim whatsapptan listeler duruyorsa atayım sana

Cok sükür iyi canim,benim icin önemli olan ilk gündü onu atlattim gerisi daha kolay olur diye umuyorum :)

Eklentiler

• DE8EBCD1-ECA3-4C75-901C-79AE931ED076.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 4D6F4053-67D4-4E71-8E54-F3F08CB4CDF1.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 28D4426C-DE0A-4832-9ABE-F5BE5C27CD8A.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 24
  • CE3F63FA-5440-4F15-BD3C-48E5CABD5165.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…