Yok yok yemicemAaaaa ne iştahı duymamış olayım sakın haaaa perşembe Perşembe hiç yakışmıyor ağzına
Ne içtin bugün senBenim de duruyor boşver yapsan da hemen eski haline geliyor salla
Etraf dağınık olsun üzerinden atlaya atlaya geç spor olsun
ben veremiyorum hatta fazla çıkıyorum tartıdaKızlar regl döneminde kilo verebiliyor musunuz
Ben oruç tutarken hep kilo alıyorum metabolizmam duruyor nedense, yoksa benim de borcum var iyi olurdu ama...Bence çok güzel bir fikir. Deneyebilirsin hem de borçlarından kurtulursun. Benim de borcum var tutsam hiç fena olmayacak. Ama önceden iftarlıklarımı hazırlamam lazım. İşten gidince zor oluyor.
Oh maşallahBen geçen ay regl döneminde diyete başladım. Kilo verdim. Diyete başladığım için olabilir diye düşündüm. Dün de regl oldum. Bugün tartıda eksi gördüm. İnşallah yarın da görürüm. Bu regl dönem eksileri görürsem regl döneminde kilo verdiğimi düşüneceğim
Aslında daha çok veriliyormuş regl döneminde metabolizma daha hızlı oluyormuş, ama regl bitince verdiğin ortaya çıkabilir çünkü ödem de oluyor çünküBen geçen ay regl döneminde diyete başladım. Kilo verdim. Diyete başladığım için olabilir diye düşündüm. Dün de regl oldum. Bugün tartıda eksi gördüm. İnşallah yarın da görürüm. Bu regl dönem eksileri görürsem regl döneminde kilo verdiğimi düşüneceğim
4 saat uyudum ya vücut şaşırdıNe içtin bugün sen
Ben yine yoğurt elma tarçın yedim iştahımı kessin diyeKimler ölen yemegini yedi su tuketiminiz ne durumda benim 1 bucuk biti suyum ölen yemegimide yedim calismaya devam
Ne yedin öğle yemeğinde.Kimler ölen yemegini yedi su tuketiminiz ne durumda benim 1 bucuk biti suyum ölen yemegimide yedim calismaya devam
Kuru yemiş katmadın mı bu gün. Ben ne yesem acaba aklıma bişey gelmiyor.Ben yine yoğurt elma tarçın yedim iştahımı kessin diye
Su da 1 lt içtim
Döner çorba ezo gelin cnmNe yedin öğle yemeğinde.
Kuru yemiş katmadın mı bu gün. Ben ne yesem acaba aklıma bişey gelmiyor.
5 er fıstık fındık kattım canımNe yedin öğle yemeğinde.
Kuru yemiş katmadın mı bu gün. Ben ne yesem acaba aklıma bişey gelmiyor.
Insahllah kiraz sapi iyi gelir aktarcidan ödemle icin bitki çayida alabilirsin cnmİki gündür sabah uyandığımda ellerim ayaklarım ödemli oluyor. Hatırlarsanız geçenlerde bir doktor maceram olmuştu ödemle ilgili. Yine öyle olmasından korkmaya başladım. Öğle arası benim kızlar evdeydi okula gitmediler, eve yemek hazırlamaya gittim onlara. Gelirken de kiraz sapı vardı evde. Demledim şimdi onu içiyorum. Suyum da 1,5 litre olmak üzere. Aranızda benim gibi ödem problemi yaşayan var mı hiç? Bu arada ekstra tuz tüketmeyen ve turşu gibi tuzlu yiyecekler yemeyen bir insanım. Bu ödemin sebebini anlayamıyorum bir türlü
Bende acıkıyorum bugün zor tutuyorum kendimiKahvaltimi yaptim cok sükür ,nedense bugün cok aciktim doydugumu hissedemedim bi türlü ,yaramazlik yapmamak icin sakiz attim agzima :) aksamada pirasa mücver yapicam yulaf kepekli yaninada zatziki ( kati cacik) düsünüyorum .
Ben if den dolayi kahvaltimi 12 de yaptigim icin 2 ögün yiyorum ,arada da türk kahvesiyle gün kurusu ve ceviz yerim insallah
Bulutun gökyüzüüüüüüüüMerhabalar
Yaklaşık 4ay önce takımınıza katılmak istediğimi belirtmiştim fakat nasip olmadı malesef. Hala takımınızda eksik varsa katılmak çok isterim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?