Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sadece çok yorgun olduğumda ellerimin şiştiğini hissediyorum onun dışında belli olan bi ödem olmuyo hiç
Sütlü kahve iyi gelir dene istersen
Evet içtim canım iyi geliyo

Ay bende geçen ramazan yedi aylık hamileydim tutamadım. Bende tutmayı düşünüyorum bugün diyetisyene gitsem oruçluyken nasıl beslenmem gerektiğini anlatmasını isteyecektim yaa
evet iyi olur aslında bizde görmüş faydalanmış oluruz belki. ben Pazartesi niyetliyim inşallah

evet çocukları uyuttuk eşimle o uzandı bende spora geçtim ama biliyorsun biz Türkiye’den 2 saat geriyiz o yüzden çok geç değildi saat 45 dk hiç durmaksızın yapıyorum

Aynen çıbığa geçirsin çıkını gitsin dağ tepe :)

Benim btün kozmetiklerim tükenmiş durumda iyi bir alışveriş beni bekliyor hemde düzmli cilt bakımına gitmem lazım toparlanmanın zamanı biz sadece anne değiliz bakımlı kadınlarız :)
Yürürken ayağımı atıyorum ya hafif böyle savuruyor gibi oluyorum çaktırmadan önümde Bebek arabası varya birde pek belli olmuyor

Kızlar regl döneminde kilo verebiliyor musunuz
Ben 500 gr vermiştim
pırasa mücverin tarifini alabilirmiyin zaziki kendin mi yapacaksın hazır mı alacaksın ben hiç sevmedim onu

Sütlü Türk kahvemi içtim yemeğimi biraz geç yemek için yoksa hemen acıkıyorum
bende Türk kahvesi içtim Antep fıstığı eşliğinde

Kızlar Türk kahvesi sevmiyorum ama zayıflamaya faydası var iç diyorsanız içeyim
Hani azıcık içine süt katsam yanında lokum çikolata yesem seve seve içerim :)
Ama öyle yapmak istemiyorum

Kızlar Türk kahvesi sevmiyorum ama zayıflamaya faydası var iç diyorsanız içeyim
Hani azıcık içine süt katsam yanında lokum çikolata yesem seve seve içerim :)
Ama öyle yapmak istemiyorum
Sevmiyorsan zorlama derim.. mesala ben kahve ve yesil cay icince midem yaniyor deli gibi... bende biraktim

Sevmiyorsan zorlama derim.. mesala ben kahve ve yesil cay icince midem yaniyor deli gibi... bende biraktim
Aynı anda yazmışız gördün mü nasılsın nerelerdesin
Mideme birşey olmuyor
Eşim çöp gibi miden var ya diyor taştan yumuşak ne varsa yersin diyor sen :)))

Aynı anda yazmışız gördün mü nasılsın nerelerdesin
Mideme birşey olmuyor
Eşim çöp gibi miden var ya diyor taştan yumuşak ne varsa yersin diyor sen :)))
Iyiyim canim cok şükür. . Sali misafirlerim gelecek memlekettwn ufak ufak ev temizliyorum.... yarin karne gunu kızımın karne almaya gudecegiz pek heyecanliyiz bide anaokulu
Masallah midene ben cig sogan yiyemem ... sogan yiyorsam ustune asla kakolu şeyler yiyemem ... portakal mandalinaya hasretim gastritim var benim.

Kan grubun ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…