Benim de çok borcum var ya. Ben geçen ramazan bi diyetisyenin açtığı takıma girdim whatsapptan listeler duruyorsa atayım sana
Sütlü kahve iyi gelir dene istersenBende acıkıyorum bugün zor tutuyorum kendimi
Bulutun gökyüzüüüüüüüü
yaaBende acıkıyorum bugün zor tutuyorum kendimi
Bulutun gökyüzüüüüüüüü
Ben sadece çok yorgun olduğumda ellerimin şiştiğini hissediyorum onun dışında belli olan bi ödem olmuyo hiçİki gündür sabah uyandığımda ellerim ayaklarım ödemli oluyor. Hatırlarsanız geçenlerde bir doktor maceram olmuştu ödemle ilgili. Yine öyle olmasından korkmaya başladım. Öğle arası benim kızlar evdeydi okula gitmediler, eve yemek hazırlamaya gittim onlara. Gelirken de kiraz sapı vardı evde. Demledim şimdi onu içiyorum. Suyum da 1,5 litre olmak üzere. Aranızda benim gibi ödem problemi yaşayan var mı hiç? Bu arada ekstra tuz tüketmeyen ve turşu gibi tuzlu yiyecekler yemeyen bir insanım. Bu ödemin sebebini anlayamıyorum bir türlü
Evet içtim canım iyi geliyoSütlü kahve iyi gelir dene istersen
Hoşgeldin
evet iyi olur aslında bizde görmüş faydalanmış oluruz belki. ben Pazartesi niyetliyim inşallahAy bende geçen ramazan yedi aylık hamileydim tutamadım. Bende tutmayı düşünüyorum bugün diyetisyene gitsem oruçluyken nasıl beslenmem gerektiğini anlatmasını isteyecektim yaa
evet çocukları uyuttuk eşimle o uzandı bende spora geçtim ama biliyorsun biz Türkiye’den 2 saat geriyiz o yüzden çok geç değildi saat 45 dk hiç durmaksızın yapıyorumOoooo gece sporu süpersin
Bu 5k 45 dakika mı sürüyor. Sen 45 dk sını mı yapıyorsun canım.
Hadi bakalım yine güzel sonuçlar gelsin birincilik koltuğunu kapmışken bırakmayalım
Bu saate kadar hiç yemedimsenin nasıl gidiyor
Dimiii insan çok rahatlıyor. Ben de sabah krem sürdüm yüzüme aynı duyguları taşıyorum
Ahahaha keloğlan geldi aklıma
LAydLiNe En iyisi öğlen yemeğini sefer tasına kattır akşam ye nolcak nasılsa senin hakkın
Hiç gözümde canlanmadı tekme yaparak giden nasıl oluyor o
Ben 500 gr vermiştimKızlar regl döneminde kilo verebiliyor musunuz
pırasa mücverin tarifini alabilirmiyin zaziki kendin mi yapacaksın hazır mı alacaksın ben hiç sevmedim onuKahvaltimi yaptim cok sükür ,nedense bugün cok aciktim doydugumu hissedemedim bi türlü ,yaramazlik yapmamak icin sakiz attim agzima :) aksamada pirasa mücver yapicam yulaf kepekli yaninada zatziki ( kati cacik) düsünüyorum .
Ben if den dolayi kahvaltimi 12 de yaptigim icin 2 ögün yiyorum ,arada da türk kahvesiyle gün kurusu ve ceviz yerim insallah
bende Türk kahvesi içtim Antep fıstığı eşliğindeSütlü Türk kahvemi içtim yemeğimi biraz geç yemek için yoksa hemen acıkıyorum
Sevmiyorsan zorlama derim.. mesala ben kahve ve yesil cay icince midem yaniyor deli gibi... bende biraktimKızlar Türk kahvesi sevmiyorum ama zayıflamaya faydası var iç diyorsanız içeyim
Hani azıcık içine süt katsam yanında lokum çikolata yesem seve seve içerim :)
Ama öyle yapmak istemiyorum
Buradayim canim geldim
Aynı anda yazmışız gördün mü nasılsın nerelerdesinSevmiyorsan zorlama derim.. mesala ben kahve ve yesil cay icince midem yaniyor deli gibi... bende biraktim
Iyiyim canim cok şükür. . Sali misafirlerim gelecek memlekettwn ufak ufak ev temizliyorum.... yarin karne gunu kızımın karne almaya gudecegiz pek heyecanliyiz bide anaokuluAynı anda yazmışız gördün mü nasılsın nerelerdesin
Mideme birşey olmuyor
Eşim çöp gibi miden var ya diyor taştan yumuşak ne varsa yersin diyor sen :)))
Kolay gelsin canim , oyle hayati paylasiyoruzEv süpüreyim çamaşır asayım geliyorum :)
Ha birde bir arkadaşı arayıp sohbet edecektim
Herşeyi niye anlatıyorsam :)))
Merhabalar
Yaklaşık 4ay önce takımınıza katılmak istediğimi belirtmiştim fakat nasip olmadı malesef. Hala takımınızda eksik varsa katılmak çok isterim tekrardan
Kan grubun ne canımİki gündür sabah uyandığımda ellerim ayaklarım ödemli oluyor. Hatırlarsanız geçenlerde bir doktor maceram olmuştu ödemle ilgili. Yine öyle olmasından korkmaya başladım. Öğle arası benim kızlar evdeydi okula gitmediler, eve yemek hazırlamaya gittim onlara. Gelirken de kiraz sapı vardı evde. Demledim şimdi onu içiyorum. Suyum da 1,5 litre olmak üzere. Aranızda benim gibi ödem problemi yaşayan var mı hiç? Bu arada ekstra tuz tüketmeyen ve turşu gibi tuzlu yiyecekler yemeyen bir insanım. Bu ödemin sebebini anlayamıyorum bir türlü
Sütlü yapabilirsin canım bence ben de öyle biraz tadı yumuşayınca seviyorumKızlar Türk kahvesi sevmiyorum ama zayıflamaya faydası var iç diyorsanız içeyim
Hani azıcık içine süt katsam yanında lokum çikolata yesem seve seve içerim :)
Ama öyle yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?