Kaç kilo kabak pişirdin asya bitmedi kaç gündürKızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta Peynir domates çay
Saat 14 de 1 tabak kabak 3 kasik makarna
Sonra sütlü kahve sade
Saat 17 30 da
Karnabahar biber fırın
Az peynir
Su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel menüKızlar menum
Sabah 11 gibi
Sonra sütlü kahve sade
Saat 17 30 da
Karnabahar biber fırın
Az peynir
Su 2 lt
Ben hiç sevmediğim şeyleri zorlamadım. Mesela yeşil kahve çok zayıflatıyor diyorlar ben yeşilkahveyle 1 kilo vereceğime onsuz 600 gr veririm yeter bana.Kızlar Türk kahvesi sevmiyorum ama zayıflamaya faydası var iç diyorsanız içeyim
Hani azıcık içine süt katsam yanında lokum çikolata yesem seve seve içerim :)
Ama öyle yapmak istemiyorum
Hoşgeldin canımSevmiyorsan zorlama derim.. mesala ben kahve ve yesil cay icince midem yaniyor deli gibi... bende biraktim
Yokmuş :) :) A grubu oluyor diye duymuştum ama...0 pozitif canım ilişkisi var mı sence?
Bu hafta regl oldumKahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz tere
Kibrit kutusu kadar peynir
1 ceviz
Ara 13:00
3 kaşık yoğurt
1 elma 1 çk tarçın
5 tane Antep fıstık 5 fındık
Ara 15:30
Sütlü Türk kahvesi
Maden suyu
Akşam 17:00
2 tavuk baget
1 kase yeşil mercimek çorbası
Tere
1 bardak Ayran
2 lt su
60 dk leslie
Ben de regl sonrası bir hafta kilo veremiyorumBu hafta regl oldum
Dün bitti.
Sabah tartıldım geçen cumadan fazla çıktım .
İnşallah sabah güzel sonuç alırım
Bende ilk deneyecegim canim pirasayi tarifi burdan almistim,zatzikiyi kendim.yapiyorum süzme yogurtla icine dereotu sarimsakda koyuyorum salatalikda rendeleniyo ztn ben cok seviyorum bu haliyleevet iyi olur aslında bizde görmüş faydalanmış oluruz belki. ben Pazartesi niyetliyim inşallah
evet çocukları uyuttuk eşimle o uzandı bende spora geçtim ama biliyorsun biz Türkiye’den 2 saat geriyiz o yüzden çok geç değildi saat 45 dk hiç durmaksızın yapıyorum
Aynen çıbığa geçirsin çıkını gitsin dağ tepe :)
Benim btün kozmetiklerim tükenmiş durumda iyi bir alışveriş beni bekliyor hemde düzmli cilt bakımına gitmem lazım toparlanmanın zamanı biz sadece anne değiliz bakımlı kadınlarız :)
Yürürken ayağımı atıyorum ya hafif böyle savuruyor gibi oluyorum çaktırmadan önümde Bebek arabası varya birde pek belli olmuyor
Ben 500 gr vermiştim
pırasa mücverin tarifini alabilirmiyin zaziki kendin mi yapacaksın hazır mı alacaksın ben hiç sevmedim onu
bende Türk kahvesi içtim Antep fıstığı eşliğinde
Canim kuru meyve yesen,su iciyomusun ?
Aralar olmasa karatay mi yapiyosun sandim :)Kahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz tere
1 ceviz
3 kaşık yoğurt
1 elma 1 çk tarçın
Sütlü Türk kahvesi
Maden suyu
2 tavuk baget
Tere
1 bardak Ayran
2 lt su
60 dk leslie
Merhabalar
Yaklaşık 4ay önce takımınıza katılmak istediğimi belirtmiştim fakat nasip olmadı malesef. Hala takımınızda eksik varsa katılmak çok isterim tekrardan
Canım zaten aktardan ödem için aldım kiraz sapını. Maydonoz suyununda iyi geldiğini biliyorum. Yanlışım varsa birisi düzeltsin. Akşama kaynatıp içsem mi? Çünkü ciddi şiş hissediyorum kendimi. Regl de değilim hatta yakın bile değil geçen hafta bitti.Insahllah kiraz sapi iyi gelir aktarcidan ödemle icin bitki çayida alabilirsin cnm
Ben geçenlerde çok fena oldum canım hatta nedenini bulabilmek için bir kaç ayrı doktora gittim ama belli bir neden bulamadılar. Düşünsene el parmaklarım öyle bir şişti ki elimi yumruk yapamıyordum yani parmaklarım kapanmıyordu. Korkunç bir durum çünkü hem ağrıyor hem de hiç bir şey tutamıyorsunuz.Ben sadece çok yorgun olduğumda ellerimin şiştiğini hissediyorum onun dışında belli olan bi ödem olmuyo hiç
Evet içtim canım iyi geliyo
Sevmiyorsan içme bence de ama severek içince harika oluyor. Ben hem çayımı, hem kahvemi kısacası her şeyi sade içiyorum. Nescafeme bile süt katmıyorum. Alışınca süper oluyor ama alışmayanlar içemiyor maalesef. Zorlamaya da gerek yok. Ama ne içersen iç şekersiz iç. Süt katabilirsin ama şu hazır satılan kremalardan uzak durmak lazım süt tozu dediklerinden. Onlar çok fenaKızlar Türk kahvesi sevmiyorum ama zayıflamaya faydası var iç diyorsanız içeyim
Hani azıcık içine süt katsam yanında lokum çikolata yesem seve seve içerim :)
Ama öyle yapmak istemiyorum
Neden ki?
Afiyet olsun canm. Makarnalar olmamış bir de üç öğün yapmış olmana rağmen kahvaltının saati çok geç olmuş. Spor yapabiliyor musun?Kızlar menum
Sabah 11 gibi
Sonra sütlü kahve sade
Saat 17 30 da
Karnabahar biber fırın
Az peynir
Su 2 lt
Ne kadar doğru tespitleri var karatayın. Ama şöyle de bir şey var ben şimdiye kadar hiç bir zaman belli bir isim adı altında diyet yapmadım. Sadece yememem gereken şeyleri ve öğün saatlerimi biliyorum. Üzerine biraz da hayatımı hareketlendirince kendiliğinden gidiyor kilolar. Yeri geliyor karataya uyuyor yaptıklarım, yeri geliyor dukana. Ama işin sonu hep sağlıklı beslenmeye dayanıyor. Keşke tamamen yaşam tarzı haline getirebilsek bu işi ama maalesef arada kaçıyor sonra toparlayamayınca da kendimizi burada buluyoruz.Ben hiç sevmediğim şeyleri zorlamadım. Mesela yeşil kahve çok zayıflatıyor diyorlar ben yeşilkahveyle 1 kilo vereceğime onsuz 600 gr veririm yeter bana.
Bir de karatay der ki ne yiyerek veya içerek zayıflarım diye düşünmeyin, ne yemeyeceğinizi bilin yeter diyor
Bende yapmadim daha vede mutfak bomba patlamis gibiNe güzel akşam yemeklerini yiyip menü paylaşmışsınız. Ben yemek yapıyorum
Hayırdır ne oldu mutfağınaBende yapmadim daha vede mutfak bomba patlamis gibi
Harika bir menü olmuş. Antep fıstıkların ve fındıkların kavrulmuş muydu?Kahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz tere
1 ceviz
3 kaşık yoğurt
1 elma 1 çk tarçın
Sütlü Türk kahvesi
Maden suyu
2 tavuk baget
Tere
1 bardak Ayran
2 lt su
60 dk leslie
Normalde ödemden dolayı ben de bu akşamı hafif geçireyim demiştim ama maalesef yedim akşam yemeği. Hem de biraz fazla kaçtı. Umarım yarın kötü bir sonuç görmem tartıda. Çünkü geçen cumadan beri çıkmadım tartıya.Bu akşamı hafif geçireceğim yarın tartıda hedeflediğim kiloya ulaşmak için
Ayrıca sakın kendini böyle şartlandırma. Beyin kilo verme aşamasında en önemli organımız bence. Çünkü düşüncelerinle vücudunu yönlendiriyorsun. Dikkat et. Bu hafta kilo vereceğim diye düşün sürekli. Bence vereceksin.Ben de regl sonrası bir hafta kilo veremiyorumGelecek hafta benim de öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?