Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öğlen le sabah arası kısa oldu. Eşimle kavgaliydik 2 lokma yiyip kalktım. Sabah. 3 ana öğün yapıyorum karataya uydurmaya çalışıyorum. Spora baslayamadim

Bu akşamı hafif geçireceğim yarın tartıda hedeflediğim kiloya ulaşmak için
İnşallah hepimiz için güzel bi gün olur yarın canım
Ben de regl sonrası bir hafta kilo veremiyorum Gelecek hafta benim de öyle olacak
Olmaz inşallah güzel düşünelim yine de
Aralar olmasa karatay mi yapiyosun sandim :)
Afiyet olsun
Karatayın dediklerini çok beğeniyorum bana da uyuyor ama asla ara öğün yapmadan bişiler atıştırmadan duramıyorum malesef

Bi tam kan sayımı yaptırmak istiyorum ama gidemiyorum inşallah bi gün insülin falan ölçtürcem

Harika bir menü olmuş. Antep fıstıkların ve fındıkların kavrulmuş muydu?.
evet kavrulmuştu kaptanım

Az önce Leslie yaparken
Arkadaki bayanların bacaklarını görünce
Kendi bacaklarımın
diz kapaktan aşağısıyla
diz kapaktan yukarısının arasında ki farka daha çok kafam takıldı

Basen kısmım çok geniş
Yani diz kapaktan yukarım çok kalın napmam lazım

Teşekkür ederim canım öyle yapacağım. Haftalık en az 1 kilo hedefim

Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, 4-5 adet ceviz, 3 adet günkurusu

Ara 14:00
Bir şekersiz nescafe malesef ( arkadaşım ısrar etti içmek zorunda kaldım )

Akşam 18:10
3 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, az domates, 1 bardak soda

2 litre su içildi. Bir kupa yeşil çay içeceğim birazdan

Cumartesi eşimin arkadaşı davet etti çiğköfte yemeye Nasıl yapacağım bilmiyorum Yemezsem ayıp olur.

Kullanıcı Adı : bulutungokyuzu
İsim (İsteğe Bağlı ): Nur
Mesleginiz: web tasarımı ve programlama / diyaliz teknikerliği mezunu yeni kayıt tıbbi dokümantasyon ve sek.
İşsizim
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 67 küsürüm
Hedef kilonuz : 58 (ilk hedef)

Kilo alma hikayeniz :
Kendimi bildim bileli ben kiloluyum balık etliyim kemiklerim iri zayıflayamam diye geziyordum. 85i gördüm en fazla. Tabi mağazalardan ağlayarak çıkmalar fotograflarda kendimi beğenmemeye başlamalar erkek arkadaşımın yanında ablası hatta teyzesi gibi durmam ve son aşama nişanlanırsam evlenirsem şişman bir gelin olmak istemiyorumdu.

Ağustos 2017 başladım ben dengeli beslenip spor yapmaya Haziran 2018e kadar tam 20 kilo verdim. Büyük çoğunluğunu cuma zayıflama yarışması sayesinde verdim.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Çirkin görünüyorum. Kıyafetlerm yakışmıyor. Zayıfladım diye aldığım 38bedenler artık sıkıyor. Kendimi 12yaşımdan beri ilk defa 64kiloda gördüm ve kendimi çok sevdim. Tekrar 64e inmek 55 olmak istiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Daha önce zayıflama yarışmasına katıldım bildirimsiz izne ayrılmıştım takımın kapanmasıda buna vesile olmuştu.
85le başlayıp
81-82 arası yarışmaya katıldım
Haziran gibi bıraktığımda 64küsürdüm.
Şuan 67küsürüm. Tam kilomu yarın tartılır bildiririm.

Neden 13. Takım? :
Takımınızı biraz inceledim samimisiniz yapmacık olmayan yorumlarınızı dürüstlüğünüzü sevdim gerçekten. Ayrıca kiloma yakın kilodada var aranızda buda benim için bir artı oldu. Aynı zamanda tanıdığım insanlarında takımınızda olması beni cesaretlendirdi

Canim kuru meyve yesen,su iciyomusun ?
Kuru üzüm var sadece onu da yedikçe yiyesim geliyor hiç başlamadım. Su içiyorum evet. Az önce eşim halka tatlısı almış orucu unutup 2 lokma yedim sonra aklıma geldi gerisini bıraktım bişey olmaz dimi. Unutup yiyince gerçek oruç bile bozulmuyor

Şekersizlikten canım

Günaydın canım. Sabah sporu bence sporların içinde en harika olanı. Önce spor yapıp sonra güne başlamak, düşüncesi bile insanın yüzünü gülümsetmeye yetiyor

Evet ben de çok seviyorum. Zaten gittim gittim yoksa gün içinde başka vakit yok hiç. Haftaya planımı yapabilirim inşallah.

Ah biz annneler kadınlar gerçekten cennet annelerin ayakları altında derler ya ne kadar doğru bu sözüm buradaki tüm anne ve kadınlara hayatta ne kadar da çok fedakarlık yapıyoruz kendimiz için ailemiz için

Sorma canım ya. Sabah kalkıp çocukları servise yetiştirmeye çalışıyorum 2 çocuk kahvaltı yaptır giydir ikisi de kız, saçlar yapılıyor. 6.30da kalkıyorum kıyafetlerini kahvaltılarını hazırlayıp onları 6.45de uyandırıyorum. 7.15 servis geliyor. Sonra ben hazırlanıp işe gidiyorum. Eşim ise duş alıp hazırlanıp işe gidiyor. Akşam ders çalıştırıyorum onları ilgileniyorum eşim bisiklete biniyor. Yani demem o ki bizimki görev, onların ki ise yardım, jest.

Bu hafta ben de aralıklı oruç yaptım. Keyifli ve kolay geçti.

Ben sabahları hep şiş uyanıyorum. Sıcaktan benimki. Seninki de öyledir belki.

8.00 1 dl tt ekmek, göz yumurta, peynir, 1 çk reçel
12.30 domates çorbası, 2 kadınbufu köfte, salata
17.00 1/2 lahmacun, 2 yk patates salatası, salata, 5 fındık

16.00da bitiriyordum günü normalde ana anneme uğradım misafiri vardı.

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…