Hayırdır ne oldu mutfağına
Kaç kilo kabak pişirdin asya bitmedi kaç gündür
Öğlen le sabah arası kısa oldu. Eşimle kavgaliydik 2 lokma yiyip kalktım. Sabah. 3 ana öğün yapıyorum karataya uydurmaya çalışıyorum. Spora baslayamadimHoş geldin canım yeniden aramıza.Takımın ilk mesajında formumuz var biliyorsundur. Onu yeniden doldurup burada paylaşırsan hepimiz seni daha iyi tanımış oluruz.
Canım zaten aktardan ödem için aldım kiraz sapını. Maydonoz suyununda iyi geldiğini biliyorum. Yanlışım varsa birisi düzeltsin. Akşama kaynatıp içsem mi? Çünkü ciddi şiş hissediyorum kendimi. Regl de değilim hatta yakın bile değil geçen hafta bitti.
Ben geçenlerde çok fena oldum canım hatta nedenini bulabilmek için bir kaç ayrı doktora gittim ama belli bir neden bulamadılar. Düşünsene el parmaklarım öyle bir şişti ki elimi yumruk yapamıyordum yani parmaklarım kapanmıyordu. Korkunç bir durum çünkü hem ağrıyor hem de hiç bir şey tutamıyorsunuz.
Sevmiyorsan içme bence de ama severek içince harika oluyor. Ben hem çayımı, hem kahvemi kısacası her şeyi sade içiyorum. Nescafeme bile süt katmıyorum. Alışınca süper oluyor ama alışmayanlar içemiyor maalesef. Zorlamaya da gerek yok. Ama ne içersen iç şekersiz iç. Süt katabilirsin ama şu hazır satılan kremalardan uzak durmak lazım süt tozu dediklerinden. Onlar çok fena
Neden ki?
Afiyet olsun canm. Makarnalar olmamış bir de üç öğün yapmış olmana rağmen kahvaltının saati çok geç olmuş. Spor yapabiliyor musun?
Ne kadar doğru tespitleri var karatayın. Ama şöyle de bir şey var ben şimdiye kadar hiç bir zaman belli bir isim adı altında diyet yapmadım. Sadece yememem gereken şeyleri ve öğün saatlerimi biliyorum. Üzerine biraz da hayatımı hareketlendirince kendiliğinden gidiyor kilolar. Yeri geliyor karataya uyuyor yaptıklarım, yeri geliyor dukana. Ama işin sonu hep sağlıklı beslenmeye dayanıyor. Keşke tamamen yaşam tarzı haline getirebilsek bu işi ama maalesef arada kaçıyor sonra toparlayamayınca da kendimizi burada buluyoruz.
İnşallah hepimiz için güzel bi gün olur yarın canımBu akşamı hafif geçireceğim yarın tartıda hedeflediğim kiloya ulaşmak için
Olmaz inşallah güzel düşünelim yine deBen de regl sonrası bir hafta kilo veremiyorumGelecek hafta benim de öyle olacak
Karatayın dediklerini çok beğeniyorum bana da uyuyor ama asla ara öğün yapmadan bişiler atıştırmadan duramıyorum malesefAralar olmasa karatay mi yapiyosun sandim :)
Afiyet olsun
evet kavrulmuştu kaptanımHarika bir menü olmuş. Antep fıstıkların ve fındıkların kavrulmuş muydu?.
Benim ki de çok karışıkne olsun toplamadim dünden beri yani toplayamadim demek daha dogru olur
Az önce Leslie yaparken
Arkadaki bayanların bacaklarını görünce
Kendi bacaklarımın
diz kapaktan aşağısıyla
diz kapaktan yukarısının arasında ki farka daha çok kafam takıldı
Basen kısmım çok geniş
Yani diz kapaktan yukarım çok kalın napmam lazım
Benim de çok dağınık. Akşam çaydan sonra toplayacağımne olsun toplamadim dünden beri yani toplayamadim demek daha dogru olur
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım. Haftalık en az 1 kilo hedefimHarika bir menü olmuş. Antep fıstıkların ve fındıkların kavrulmuş muydu?
Normalde ödemden dolayı ben de bu akşamı hafif geçireyim demiştim ama maalesef yedim akşam yemeği. Hem de biraz fazla kaçtı. Umarım yarın kötü bir sonuç görmem tartıda. Çünkü geçen cumadan beri çıkmadım tartıya.
Ayrıca sakın kendini böyle şartlandırma. Beyin kilo verme aşamasında en önemli organımız bence. Çünkü düşüncelerinle vücudunu yönlendiriyorsun. Dikkat et. Bu hafta kilo vereceğim diye düşün sürekli. Bence vereceksin.
Canımmm hoşgeldinnnnnLAydLiNe tabi hemen dolduruyorum :)
Sizin burçlarınız ne asya bizim gibi habire kavga ediyonuzÖğlen le sabah arası kısa oldu. Eşimle kavgaliydik 2 lokma yiyip kalktım. Sabah. 3 ana öğün yapıyorum karataya uydurmaya çalışıyorum. Spora baslayamadim
Kuru üzüm var sadece onu da yedikçe yiyesim geliyor hiç başlamadım. Su içiyorum evet. Az önce eşim halka tatlısı almış orucu unutup 2 lokma yedim sonra aklıma geldi gerisini bıraktım bişey olmaz dimi. Unutup yiyince gerçek oruç bile bozulmuyorCanim kuru meyve yesen,su iciyomusun ?
Şekersizlikten canımNeden ki?
Günaydın canım. Sabah sporu bence sporların içinde en harika olanı. Önce spor yapıp sonra güne başlamak, düşüncesi bile insanın yüzünü gülümsetmeye yetiyor
Ah biz annneler kadınlar gerçekten cennet annelerin ayakları altında derler ya ne kadar doğru bu sözüm buradaki tüm anne ve kadınlara hayatta ne kadar da çok fedakarlık yapıyoruz kendimiz için ailemiz için
Şu aralıklı oruç beslenme düzenini inceledim biraz ve mantıklı da geldi
Bende onun yerine oruç borcuma niyetleneceğim hep aklımda ama bir türlü başlayamadım
Bu durumda 11 saat açlık süresi var
Saat 17:00 iftar ve ben bütün yiyeceklerimi 2 saat içinde hallederim yatana kadar da saat başı bir bardak su içerim 2 lt ancak tamamlayabilirim
Pazartesi Çarşamba ve perşembe günleri düşünüyorum
Bana eşlik edecek var mı
İki gündür sabah uyandığımda ellerim ayaklarım ödemli oluyor. Hatırlarsanız geçenlerde bir doktor maceram olmuştu ödemle ilgili. Yine öyle olmasından korkmaya başladım. Öğle arası benim kızlar evdeydi okula gitmediler, eve yemek hazırlamaya gittim onlara. Gelirken de kiraz sapı vardı evde. Demledim şimdi onu içiyorum. Suyum da 1,5 litre olmak üzere. Aranızda benim gibi ödem problemi yaşayan var mı hiç? Bu arada ekstra tuz tüketmeyen ve turşu gibi tuzlu yiyecekler yemeyen bir insanım. Bu ödemin sebebini anlayamıyorum bir türlü
Burcla alakası yok tamamen eşimin beyinsizligi. Ailesi agzinada etse adam yutuyor. Cildirma safhasindayimSizin burçlarınız ne asya bizim gibi habire kavga ediyonuz
Bizde ben akrep eşim aslan
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : bulutungokyuzu
İsim (İsteğe Bağlı ): Nur
Mesleginiz: web tasarımı ve programlama / diyaliz teknikerliği mezunu yeni kayıt tıbbi dokümantasyon ve sek.
İşsizim
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 67 küsürüm
Hedef kilonuz : 58 (ilk hedef)
Kilo alma hikayeniz :
Kendimi bildim bileli ben kiloluyum balık etliyim kemiklerim iri zayıflayamam diye geziyordum. 85i gördüm en fazla. Tabi mağazalardan ağlayarak çıkmalar fotograflarda kendimi beğenmemeye başlamalar erkek arkadaşımın yanında ablası hatta teyzesi gibi durmam ve son aşama nişanlanırsam evlenirsem şişman bir gelin olmak istemiyorumdu.
Ağustos 2017 başladım ben dengeli beslenip spor yapmaya Haziran 2018e kadar tam 20 kilo verdim. Büyük çoğunluğunu cuma zayıflama yarışması sayesinde verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Çirkin görünüyorum. Kıyafetlerm yakışmıyor. Zayıfladım diye aldığım 38bedenler artık sıkıyor. Kendimi 12yaşımdan beri ilk defa 64kiloda gördüm ve kendimi çok sevdim. Tekrar 64e inmek 55 olmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Daha önce zayıflama yarışmasına katıldım bildirimsiz izne ayrılmıştım takımın kapanmasıda buna vesile olmuştu.
85le başlayıp
81-82 arası yarışmaya katıldım
Haziran gibi bıraktığımda 64küsürdüm.
Şuan 67küsürüm. Tam kilomu yarın tartılır bildiririm.
Neden 13. Takım? :
Takımınızı biraz inceledim samimisiniz yapmacık olmayan yorumlarınızı dürüstlüğünüzü sevdim gerçekten. Ayrıca kiloma yakın kilodada var aranızda buda benim için bir artı oldu. Aynı zamanda tanıdığım insanlarında takımınızda olması beni cesaretlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?