Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canım miden hassas desene eşiminde öyledir anlıyorum seni benimde geçen aylarda midem ağrıdı meğersem iltihap olmuş organik bir ilaç verdi doktor ilaç da değil aslında acayip iyi gelmişti

Sütlü yapabilirsin canım bence ben de öyle biraz tadı yumuşayınca seviyorum
bence de daha güzel olur ama içmenin bir faydası yoksa hiç süte de gerek hiç içmeyeyim daha iyi

çok güEl söylemiş Canan hoca yeşil kahveyi hiç duymadım görmedim

hangi Leslie canım

süzme yoğurdu nereden buluyorsun bulursam bende yapayım çok güzel bir fikir
Nasıl oldu pırasa

ne şeker nede krema katıyorum kahvelere bende şade içiyorum ama rejimden önce kahveyi sütle içmeyi seviyordum onu da bıraktım

Yok en son yediğim saat bu onun üzerine bir büyük bardak mineralli su ve yeşil çay içtim
O dediğin nedir bilmiyorum anlatırmısın
Intermittent fasting aralıklı oruç ama detayını bilmiyorum bu ara popüler bir de ketojenik beslenme , sıfır şeker karbonhidrat bol protein sebze

17.01.2019 menüm
Sabah: 2 yumurta peynir zeytin 2 dilim tam buğday ekmek çay
Ara 1 mandalina

Öğle: haşlama et 2 dilim tam buğday ekmek

Ara: sütlü kahve

Akşam: haşlama et 1 dilim ekmek 2 lokma halka tatlısı

Su 3 lt olur yatana kadar

Saatlere bakamadım hiç fırsat buldukça yedim

Bugün öğlene kadar discideydim dolgular için, yeme düzenim kaydı çünkü işlemden önce bir şeyler yemeliydim kahvaltıyı normalden erken yaptım ağzım uyuşuk olduğu için de öğle ve ikindide bir şey yemedim, akşam çok acıktım, bir de karne öncesi yemeği vardi, niye böyle oluyor bilmiyorum iki gündür düzenim sasti, allahtan arada yürüyüşümu yapmıştım 1 sa.

Güzel menü afiyet olsun canım
Cumartesi eşimin arkadaşı davet etti çiğköfte yemeye Nasıl yapacağım bilmiyorum Yemezsem ayıp olur.
Yeşillik ayran bence 3 tane falan da köfteyle geçiştirirsin canım
Hoşgeldin canım
Güzel menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Türk bakkalindan aliyorum canim.Pirasayida yedim simdi gayet güzel ve doyurucu oldu sara_28 nin eline saglik:)

Bugünkü menüm

Seker orucunda 2.gün

Kahvalti
Cavdar ekmegine pastirmali tost
Ev yapimi acuka
Avokado ezmesi
Zeytin
Beyaz peynir
2 cerry domates
Ada cayi

Ara
1 mandalina
1 kücük muz

Aksam
Pirasa böregi ( yulaf kepekli)
Satziki ( koyu cacik )
Haslanmis brokoli

Su 1 litre bogazlarim aciyor icemiyorum
Spor yok

Benim menüm
Sabah sat 7 30
2 haslanmis yumurta
1 dilim kibrit kutusukadar
Peynir

Çay

Ara yogur

Olen sat 12
Ezo gelin corba 100 ml
Tavuk döner 150 ml
2 dilim kepekli ekmek

Ara portakal 2 orta boy
Yogurt 3 dolu kasik

Akşam sat 7
Çig köfte ďürüm bol yeşillik
50 ml taze fasulye

Su 2 lt

Yeşil çay ara ara 4 bardak
Limonli elmali evde hazirladim

Ada rakibim nerelerdesin beni çok yalniz birakiyorsun
Buralardayim canim ) gittim avm gezdim geldim .... kilo verecem diye kiyafet almiyorum bende surekli canta almaya basladim ... artik kilo versemde kiyafetlerde alsam diye düşünüyorum ..

Buralardayim canim ) gittim avm gezdim geldim .... kilo verecem diye kiyafet almiyorum bende surekli canta almaya basladim ... artik kilo versemde kiyafetlerde alsam diye düşünüyorum ..

Bende kilo versemde kaldırdığım kıyafetleri bi çıkarsam artık istiyorum ama bu haftam çok kötüydü bugün tartı hiç iyi şeyler söylemedi yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…