Kuru üzüm var sadece onu da yedikçe yiyesim geliyor hiç başlamadım. Su içiyorum evet. Az önce eşim halka tatlısı almış orucu unutup 2 lokma yedim sonra aklıma geldi gerisini bıraktım bişey olmaz dimi. Unutup yiyince gerçek oruç bile bozulmuyor
Şekersizlikten canım
Sıcaktan derken eviniz mi sıcak oluyor, yoksa bu havada :)Ben sabahları hep şiş uyanıyorum. Sıcaktan benimki. Seninki de öyledir belki.
ah canım miden hassas desene eşiminde öyledir anlıyorum seni benimde geçen aylarda midem ağrıdı meğersem iltihap olmuş organik bir ilaç verdi doktor ilaç da değil aslında acayip iyi gelmiştiIyiyim canim cok şükür. . Sali misafirlerim gelecek memlekettwn ufak ufak ev temizliyorum.... yarin karne gunu kızımın karne almaya gudecegiz pek heyecanliyiz bide anaokulu
Masallah midene ben cig sogan yiyemem ... sogan yiyorsam ustune asla kakolu şeyler yiyemem ... portakal mandalinaya hasretim gastritim var benim.
bence de daha güzel olur ama içmenin bir faydası yoksa hiç süte de gerek hiç içmeyeyim daha iyiSütlü yapabilirsin canım bence ben de öyle biraz tadı yumuşayınca seviyorum
çok güEl söylemiş Canan hoca yeşil kahveyi hiç duymadım görmedimBen hiç sevmediğim şeyleri zorlamadım. Mesela yeşil kahve çok zayıflatıyor diyorlar ben yeşilkahveyle 1 kilo vereceğime onsuz 600 gr veririm yeter bana.
Bir de karatay der ki ne yiyerek veya içerek zayıflarım diye düşünmeyin, ne yemeyeceğinizi bilin yeter diyor
hangi Leslie canımKahvaltı 10:30
1.5 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz tere
Kibrit kutusu kadar peynir
1 ceviz
Ara 13:00
3 kaşık yoğurt
1 elma 1 çk tarçın
5 tane Antep fıstık 5 fındık
Ara 15:30
Sütlü Türk kahvesi
Maden suyu
Akşam 17:00
2 tavuk baget
1 kase yeşil mercimek çorbası
Tere
1 bardak Ayran
2 lt su
60 dk leslie
süzme yoğurdu nereden buluyorsun bulursam bende yapayım çok güzel bir fikirBende ilk deneyecegim canim pirasayi tarifi burdan almistim,zatzikiyi kendim.yapiyorum süzme yogurtla icine dereotu sarimsakda koyuyorum salatalikda rendeleniyo ztn ben cok seviyorum bu haliyle Eki Görüntüle 2226205 Eki Görüntüle 2226206
Canim kuru meyve yesen,su iciyomusun ?
ne şeker nede krema katıyorum kahvelere bende şade içiyorum ama rejimden önce kahveyi sütle içmeyi seviyordum onu da bıraktımHoş geldin canım yeniden aramıza.Takımın ilk mesajında formumuz var biliyorsundur. Onu yeniden doldurup burada paylaşırsan hepimiz seni daha iyi tanımış oluruz.
Canım zaten aktardan ödem için aldım kiraz sapını. Maydonoz suyununda iyi geldiğini biliyorum. Yanlışım varsa birisi düzeltsin. Akşama kaynatıp içsem mi? Çünkü ciddi şiş hissediyorum kendimi. Regl de değilim hatta yakın bile değil geçen hafta bitti.
Ben geçenlerde çok fena oldum canım hatta nedenini bulabilmek için bir kaç ayrı doktora gittim ama belli bir neden bulamadılar. Düşünsene el parmaklarım öyle bir şişti ki elimi yumruk yapamıyordum yani parmaklarım kapanmıyordu. Korkunç bir durum çünkü hem ağrıyor hem de hiç bir şey tutamıyorsunuz.
Sevmiyorsan içme bence de ama severek içince harika oluyor. Ben hem çayımı, hem kahvemi kısacası her şeyi sade içiyorum. Nescafeme bile süt katmıyorum. Alışınca süper oluyor ama alışmayanlar içemiyor maalesef. Zorlamaya da gerek yok. Ama ne içersen iç şekersiz iç. Süt katabilirsin ama şu hazır satılan kremalardan uzak durmak lazım süt tozu dediklerinden. Onlar çok fena
Neden ki?
Afiyet olsun canm. Makarnalar olmamış bir de üç öğün yapmış olmana rağmen kahvaltının saati çok geç olmuş. Spor yapabiliyor musun?
Ne kadar doğru tespitleri var karatayın. Ama şöyle de bir şey var ben şimdiye kadar hiç bir zaman belli bir isim adı altında diyet yapmadım. Sadece yememem gereken şeyleri ve öğün saatlerimi biliyorum. Üzerine biraz da hayatımı hareketlendirince kendiliğinden gidiyor kilolar. Yeri geliyor karataya uyuyor yaptıklarım, yeri geliyor dukana. Ama işin sonu hep sağlıklı beslenmeye dayanıyor. Keşke tamamen yaşam tarzı haline getirebilsek bu işi ama maalesef arada kaçıyor sonra toparlayamayınca da kendimizi burada buluyoruz.
Intermittent fasting aralıklı oruç ama detayını bilmiyorum bu ara popüler bir de ketojenik beslenme , sıfır şeker karbonhidrat bol protein sebzeYok en son yediğim saat bu onun üzerine bir büyük bardak mineralli su ve yeşil çay içtim
O dediğin nedir bilmiyorum anlatırmısın
Güzel menü afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, 4-5 adet ceviz, 3 adet günkurusu
Ara 14:00
Bir şekersiz nescafe malesef ( arkadaşım ısrar etti içmek zorunda kaldım)
Akşam 18:10
3 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, az domates, 1 bardak soda
2 litre su içildi. Bir kupa yeşil çay içeceğim birazdan
Yeşillik ayran bence 3 tane falan da köfteyle geçiştirirsin canımCumartesi eşimin arkadaşı davet etti çiğköfte yemeyeNasıl yapacağım bilmiyorum Yemezsem ayıp olur.
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : bulutungokyuzu
İsim (İsteğe Bağlı ): Nur
Mesleginiz: web tasarımı ve programlama / diyaliz teknikerliği mezunu yeni kayıt tıbbi dokümantasyon ve sek.
İşsizim
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 67 küsürüm
Hedef kilonuz : 58 (ilk hedef)
Kilo alma hikayeniz :
Kendimi bildim bileli ben kiloluyum balık etliyim kemiklerim iri zayıflayamam diye geziyordum. 85i gördüm en fazla. Tabi mağazalardan ağlayarak çıkmalar fotograflarda kendimi beğenmemeye başlamalar erkek arkadaşımın yanında ablası hatta teyzesi gibi durmam ve son aşama nişanlanırsam evlenirsem şişman bir gelin olmak istemiyorumdu.
Ağustos 2017 başladım ben dengeli beslenip spor yapmaya Haziran 2018e kadar tam 20 kilo verdim. Büyük çoğunluğunu cuma zayıflama yarışması sayesinde verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Çirkin görünüyorum. Kıyafetlerm yakışmıyor. Zayıfladım diye aldığım 38bedenler artık sıkıyor. Kendimi 12yaşımdan beri ilk defa 64kiloda gördüm ve kendimi çok sevdim. Tekrar 64e inmek 55 olmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Daha önce zayıflama yarışmasına katıldım bildirimsiz izne ayrılmıştım takımın kapanmasıda buna vesile olmuştu.
85le başlayıp
81-82 arası yarışmaya katıldım
Haziran gibi bıraktığımda 64küsürdüm.
Şuan 67küsürüm. Tam kilomu yarın tartılır bildiririm.
Neden 13. Takım? :
Takımınızı biraz inceledim samimisiniz yapmacık olmayan yorumlarınızı dürüstlüğünüzü sevdim gerçekten. Ayrıca kiloma yakın kilodada var aranızda buda benim için bir artı oldu. Aynı zamanda tanıdığım insanlarında takımınızda olması beni cesaretlendirdi
Güzel menü afiyet olsun canım8.00 1 dl tt ekmek, göz yumurta, peynir, 1 çk reçel
12.30 domates çorbası, 2 kadınbufu köfte, salata
17.00 1/2 lahmacun, 2 yk patates salatası, salata, 5 fındık
16.00da bitiriyordum günü normalde ana anneme uğradım misafiri vardı.
Afiyet olsun canım17.01.2019 menüm
Sabah: 2 yumurta peynir zeytin 2 dilim tam buğday ekmek çay
Ara 1 mandalina
Öğle: haşlama et 2 dilim tam buğday ekmek
Ara: sütlü kahve
Akşam: haşlama et 1 dilim ekmek 2 lokma halka tatlısı
Su 3 lt olur yatana kadar
Saatlere bakamadım hiç fırsat buldukça yedim
Türk bakkalindan aliyorum canim.Pirasayida yedim simdi gayet güzel ve doyurucu olduah canım miden hassas desene eşiminde öyledir anlıyorum seni benimde geçen aylarda midem ağrıdı meğersem iltihap olmuş organik bir ilaç verdi doktor ilaç da değil aslında acayip iyi gelmişti
bence de daha güzel olur ama içmenin bir faydası yoksa hiç süte de gerek hiç içmeyeyim daha iyi
çok güEl söylemiş Canan hoca yeşil kahveyi hiç duymadım görmedim
hangi Leslie canım
süzme yoğurdu nereden buluyorsun bulursam bende yapayım çok güzel bir fikir
Nasıl oldu pırasa
ne şeker nede krema katıyorum kahvelere bende şade içiyorum ama rejimden önce kahveyi sütle içmeyi seviyordum onu da bıraktım
Öyle yapacağım mecburen. İnşallah diyetimi çok etkilemezGüzel menü afiyet olsun canım
Yeşillik ayran bence 3 tane falan da köfteyle geçiştirirsin canım
Hoşgeldin canım
Güzel menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sizin burçlarınız ne asya bizim gibi habire kavga ediyonuz
Bizde ben akrep eşim aslan
Elimden gelse beklenen doğum tarihi aslana denk gelenleri erken doğurturdum ki aslanlar çoğalmasınAslan mıAslan erkeği memnun etmenin imkanı yok bende de var bi aslan erkeği
Benim menüm
Sabah sat 7 30
2 haslanmis yumurta
1 dilim kibrit kutusukadar
Peynir
@LAydLiNe
Çay
Ara yogur
Olen sat 12
Ezo gelin corba 100 ml
Tavuk döner 150 ml
2 dilim kepekli ekmek
Ara portakal 2 orta boy
Yogurt 3 dolu kasik
Akşam sat 7
Çig köfte ďürüm bol yeşillik
50 ml taze fasulye
Su 2 lt
Yeşil çay ara ara 4 bardak
Limonli elmali evde hazirladim
Buralardayim canimAda rakibim nerelerdesin beni çok yalniz birakiyorsun
Elimden gelse beklenen doğum tarihi aslana denk gelenleri erken doğurturdum ki aslanlar çoğalmasınbiz yandık başkaları yanmasın
Buralardayim canim) gittim avm gezdim geldim .... kilo verecem diye kiyafet almiyorum bende surekli canta almaya basladim ... artik kilo versemde kiyafetlerde alsam diye düşünüyorum ..
BendeeeeeBuralardayim canim) gittim avm gezdim geldim .... kilo verecem diye kiyafet almiyorum bende surekli canta almaya basladim ... artik kilo versemde kiyafetlerde alsam diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?